• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aldım taytlardan biraz ince ama içine kalın bileyler giyiyorum göbek kısmı mükemmel
Tedavi bitip rapor bitimiyle okula başladığımda eski oantolon giyemedim hiç yani betahcg den 3 gün önce gidip aldım
Antibiyotik mi etkiliyor bilemedim akıntım var şeffaf ama crinone jel geliyo bazen koyu sarı mı turuncu mu pembemsi mi resmen ayırt edeniyorum panikliyorum ama artış yok bugün dr a sorucaz bakalım herşey yolunda mı ?
Tedavi başında 75 tim şimdi 80.5 hamilelik öğrendiğimde 78 tam 2.5 kilo yani hızlı gidiyorum çok fena.. bulantı da yok ye babam ye :kk77: sonum hayrola canlar
Canim o akinti sıkca bende de oluyor benide etiketler misin dontoruna sorunca cevabi? Kanama iceride vs birsey yok yolunda hersey demişti doktor o yuzden rahatim bnde

E48B190F-7FCE-4227-83EC-FE23F1602C37.webp
Geçen hafgaki göbüşüm
[QUOTE
="gazelim_24, post: 54246478, member: 810883"]Bende kilo aldım sanırım tartılmaya korkuyorum yaz hamilesi olacağız güzel çiçekli elbiseler giyeriz hep hayalimdir taytta sevgili odun eşim izin vermiyor evde zaten taytlayım ama şuanda işe giderken kalem elbise ye devam ediyorum elbisede rahat tavsiye ederim[/QUOTE]
Kalem elbise mi ahh kuzum keşkeee
Canim o akinti sıkca bende de oluyor benide etiketler misin dontoruna sorunca cevabi? Kanama iceride vs birsey yok yolunda hersey demişti doktor o yuzden rahatim bnde
Başarabilirsem etiketleyerek haber veririm kuzummm

lcw mantıklı sonuçta uzun süre giyilecek bir şey değil pahalı bir şey almaya gerek yok. taytta large beden aliym diorum. teşekkür ederim kızlar:)

bu arada bende de sarı akıntı baya oluyor günlük ped kullanıyorum hatta

Eki Görüntüle 2091121
Geçen hafgaki göbüşüm
[QUOTE
="gazelim_24, post: 54246478, member: 810883"]Bende kilo aldım sanırım tartılmaya korkuyorum yaz hamilesi olacağız güzel çiçekli elbiseler giyeriz hep hayalimdir taytta sevgili odun eşim izin vermiyor evde zaten taytlayım ama şuanda işe giderken kalem elbise ye devam ediyorum elbisede rahat tavsiye ederim

Başarabilirsem etiketleyerek haber veririm kuzummm[/QUOTE]
Ay maşallah büyümüş bayağı karın malum 3 tane olunca demek :)))

Ben aldım taytlardan biraz ince ama içine kalın bileyler giyiyorum göbek kısmı mükemmel
Tedavi bitip rapor bitimiyle okula başladığımda eski oantolon giyemedim hiç yani betahcg den 3 gün önce gidip aldım
Antibiyotik mi etkiliyor bilemedim akıntım var şeffaf ama crinone jel geliyo bazen koyu sarı mı turuncu mu pembemsi mi resmen ayırt edeniyorum panikliyorum ama artış yok bugün dr a sorucaz bakalım herşey yolunda mı ?
Tedavi başında 75 tim şimdi 80.5 hamilelik öğrendiğimde 78 tam 2.5 kilo yani hızlı gidiyorum çok fena.. bulantı da yok ye babam ye :kk77: sonum hayrola canlar
Sağlıklı olsunlarda kiloyu veririz inş. Bi konuda doğumdan sonra kilo vermeye açarız ;) ilk bebişte 15 kilo aldım 10 gitti kalan 5le devam bu da nereye giderse artık insanın elinde değil ki kilo almamak

lcw mantıklı sonuçta uzun süre giyilecek bir şey değil pahalı bir şey almaya gerek yok. taytta large beden aliym diorum. teşekkür ederim kızlar:)

Lcw hayli mantıklı ilk bebişimde ordan aldım yine orayı düşünüyorum bi büyğk beden alsanız yeterli zaten bel kısımları hayli bol oluyor ideal olur ozaman

Eki Görüntüle 2091121
Geçen hafgaki göbüşüm
[QUOTE
="gazelim_24, post: 54246478, member: 810883"]Bende kilo aldım sanırım tartılmaya korkuyorum yaz hamilesi olacağız güzel çiçekli elbiseler giyeriz hep hayalimdir taytta sevgili odun eşim izin vermiyor evde zaten taytlayım ama şuanda işe giderken kalem elbise ye devam ediyorum elbisede rahat tavsiye ederim

Başarabilirsem etiketleyerek haber veririm kuzummm[/QUOTE]
Oyyy çıkmış bileee göbiş bende niye yok ya

A

Aynen canim bende oyle

ilk olunca insan ne yapıcağını şaşırıo walla. şimdi almasam sıkıo, alsam ilerde yine küçük gelcek diye korkuyorum. bakalım işyerinde hala eski pantolonları giyip üzerine de uzun kazak giyip ilk düğmeyi açık bırakarak başladık:)

Kızlar karın çatlakları için herhangi bir önlem alsak erkenden faydası olur mu ? Var mı bildiğiniz bir krem ?
Canım benim bu ikinci hamileliğim. İlkinde 22 kilo aldım hiç çatlak oluşmadı şükür. Umarım bundada olmaz. İlkinde 4. Aydan sonra göğüslere ve karın bölgesine her banyo sonrası bio oil kullandım, ayrıca günde 3 lt su.

[/QUOTE]
Ay maşallah büyümüş bayağı karın malum 3 tane olunca demek :)))[/QUOTE]
Zaten göbüşlü bir insandım katladım da katladım
Sağlıklı olsunlarda kiloyu veririz inş. Bi konuda doğumdan sonra kilo vermeye açarız :KK66: ilk bebişte 15 kilo aldım 10 gitti kalan 5le devam bu da nereye giderse artık insanın elinde değil ki kilo almamak
Ömrüm kilo alıp vermekle geçti walla polikistik over troid derken .. sağlkkla doğsunlar yaparım yine birlikte yaparız
[/QUOTE]
Oyyy çıkmış bileee göbiş bende niye yok ya[/QUOTE]
Çok erken ya olmasın daha zaten katlanarak büyüyecekler be kadar geç o kadar iyi bence sırt ağrılarım başladı bile benim nefes nefeseyim bi mutfağa gidip gelmeyle bile
wintersun wintersun Masallah canim ne guzel sismis karnin ikiz miydi senin?:anneadayı:
3 bebecik var canım :KK200::KK200::KK200:

Back
X