- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.221
Kızlar kalp atışının en son ne kaçıncı haftaya da kadr görülmesi lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende oyleydim kahvaltı işkence geliyordu. Lokmalar ağzımda büyüyordu resmen.Ay ben gelebilcem mi acaba o bölüme hani hamileler çok yiyoduuu homidi gırtlaktı
8.haftama giricem şu ilk trimester bi bitse şişsem doymasam falan gram şikayetlenmicem ya..
Böyle bir iştahsızlık olamaz lokmalar ağzımda büyüyor resmen yaşamak için yiyorum![]()
Öncelikle herkese Günaydın ,Benim bulantın çok şükür kesildi iştahım da açıldı belki büyütü artık ondandır umarım sizlerin de düzelir
Benimde bitti çok şükür iki gündür dinmek bilmeyen bir baş ağrısı çekiyorum![]()
Benimde yok persembe den beri aman aman bir bulantim acaba artık bitti mi tamam mi![]()
Kapalıydı canım birşey yiyemiyorumdum herşeyden tiksiniyordum gaz şişkliğini var kaşık ağrısı bide sırtım ağrım var çok fazlaOncesinde iştahın kapalımıydı peki seninde? Benim kapalıydı 2 3 gündür açıldı sanki. Peki gaz siskinligin var mı sende de
Düzelir Allah’ın izniyle merak etme bende çok zayıflıycam falan diyordum hatta hatırlarsan diyordumki bebeği beslenemiyorum diye endişe ediyorum diye yazmıştımAy ben gelebilcem mi acaba o bölüme hani hamileler çok yiyoduuu homidi gırtlaktı
8.haftama giricem şu ilk trimester bi bitse şişsem doymasam falan gram şikayetlenmicem ya..
Böyle bir iştahsızlık olamaz lokmalar ağzımda büyüyor resmen yaşamak için yiyorum![]()
Nasıl sinirleniyorum böyle yöneticilere anlatamam
Bi de kadınmıs
İşe gireli 3-5 ay olup hamileyim diyenlere kızıyorım sadece işvereni de düşünmek lazım diye ama o da nasip soncta
Onun haricinde hayırlı olsun demeleri yeterli
İnsanlıktan çıkmışlar resmen çok yazık.Yok zaten istifa vermeyeceğimi arzu ediyorlarsa kovabileceklerini söyledim tazminatımı yakmayı hiç düşünmüyorum. Hamilelik olmasa artık bıkmıştım martta istifa edecektim fakat şu an 16 hafta doğum parası alacağım insaallah bunu yakmaya hiç niyetim yok. Aynen öyle dedim bu benim yasal hakkım diye bunu da bizi tehdit mi ediyorsuna getirdiler. Bir de genel müdürüm kadın. Çok yazık. İşimi yapar evime dönerim
3 yıllık evliyim o hakkım yok canım
Arada bir olması normal canım şimdi ben üşengeçlik var açlığa hiç dayanamıyorum şuanda Türkiye’ye bir geleyim beler yiycem :)) Eşim diyor senin canın çektiklerini orda Yemen ayrı bir bütçe ayıralım okadar hergün diyorum gideyim onu yiycem bunada yiycem:)Allahim su gunleri bize de nasip et. Sabah falan da hic bulanmiyor mu yani sizin... bu sizin haftalari gorunce cok heves ediyorum ben de.
Canım onu bilmiyorum ama sen duymadığın için endişelisin anladığım vaktin varsa başka bir dra git hani özel olmasada devlete falan bi kerelik hiç olmazsa rahatlarsınKızlar kalp atışının en son ne kaçıncı haftaya da kadr görülmesi lazım
Benim şimdiden öyle birden acikiyorum yemek yemezsem midem bulanıyor.10 haftalık hamilelik içinde olanlar ne gibi belirtileriniz var acaba? Benim 2 gündür aniden acikma hallerim başladı. Birden midem kaziniyor. Sizde de var mı böyle seyler
Kızlar kalp atışının en son ne kaçıncı haftaya da kadr görülmesi lazım
Kan pıhtılaşması varmış canım bilmiyorduk tabii ki şimdi iğnelerle ilerliyoruzMaşallah sizé canım. Alllah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım. 10 haftalikken neden kaybettim bebeğini sen canım çok üzüldüm![]()
Allah bağışlasınnnn hep çoklu gebelik istemişimdir ama yine bi tanemaşşallah onlaraaaa
Ay maşallah bu kuzular Allah korusun saklasın dana bağışlasın sağlıcakla kucağına al inşllah çok duygulandım ben yav![]()
Canım maşallah ne kadar güzel bir duygu bizdekinin 3 katı güzel:)
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben heyecanlandım senin için![]()
Çoook teşekkürler kızlar herşeyin hayırlısı hala benimle olduklarını bilmek güzel ama hayatta hiçbişeyin garantisi olmadığı içşn içten içe sebiniyorum hala çoğu kişiyle paylaşmadım bile hepimiz içşn en iyisi olur inşallahCanımm sağlıkla kucagına alman dileği ile hepsi cok güzel gözüküyor maşallah
Kan pıhtılaşması varmış canım bilmiyorduk tabii ki şimdi iğnelerle ilerliyoruz
Çoook teşekkürler kızlar herşeyin hayırlısı hala benimle olduklarını bilmek güzel ama hayatta hiçbişeyin garantisi olmadığı içşn içten içe sebiniyorum hala çoğu kişiyle paylaşmadım bile hepimiz içşn en iyisi olur inşallah
Dido44 en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım
Canım onu bilmiyorum ama sen duymadığın için endişelisin anladığım vaktin varsa başka bir dra git hani özel olmasada devlete falan bi kerelik hiç olmazsa rahatlarsın
Ayy canım benim senin hiç olmazsa sonuç alman için demiştim rastgele bir dra git ve rahatla ardından istediğin drla devam et beklemek daha zorEvet stres yapıyorım bu durumu ister istemez
Zaten başka bir doktorla dvm etmeyi dusunıyorm hem bi kere gittim hem de araştrdım. Bulundugu hastane ile benım çalştgm yer anlaşma yapcakmıs bir aya kadar ınsallah. Bakalım dvm edersek ona gidicem.
Suan gittiğimde iki hafta sonra cagrdı ama ben cumartesi gidicem tam bi hafta geçmiş olacak.
Gerekirse vajinal muayene etsin böyle zaman zor gecıyo
Zaten bulantılarım hayata küstürdü(
Bir dokun bin ah işit gibi oldu ama
Ne zaman geçiyooor pekiAy bende oyleydim kahvaltı işkence geliyordu. Lokmalar ağzımda büyüyordu resmen.
2 haftada mı düzeldin peki? Az önce masada yiyemiyorum diye ağladım ya şaka gibi deli gibi açım ama iştah yok.Halbuki annecim dokunmayacak hafif şeyler yapıyor benim yemeklerim ayrı ama yok çok afedersin iki lokma atsam ağzıma hemen gaz yapıyor şişiyorumDüzelir Allah’ın izniyle merak etme bende çok zayıflıycam falan diyordum hatta hatırlarsan diyordumki bebeği beslenemiyorum diye endişe ediyorum diye yazmıştım
eğer ilerleyen zamanlarda kilo aldım çok yiyorum diye söylenirsem vurun ağzıma dedim
Evet canım Biranda düzelti Eşimde şoka girdi vur dedik öldürdün diyor şimdide2 haftada mı düzeldin peki? Az önce masada yiyemiyorum diye ağladım ya şaka gibi deli gibi açım ama iştah yok.Halbuki annecim dokunmayacak hafif şeyler yapıyor benim yemeklerim ayrı ama yok çok afedersin iki lokma atsam ağzıma hemen gaz yapıyor şişiyorumeğer ilerleyen zamanlarda kilo aldım çok yiyorum diye söylenirsem vurun ağzıma dedim
Neyse bunada çok şükür su bile içemeyen sürekli kusanlara haksızlık etmiyim illa ki düzelecek![]()
Yok canim olmuyor bikac gundur.senin de çok az kalmis sabret azicik dahaAllahim su gunleri bize de nasip et. Sabah falan da hic bulanmiyor mu yani sizin... bu sizin haftalari gorunce cok heves ediyorum ben de.
8.8.haftada artık görülmesi gerekiyor canimKızlar kalp atışının en son ne kaçıncı haftaya da kadr görülmesi lazım
9.haftada geçti benimNe zaman geçiyooor peki![]()