• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kan pıhtılaşması olup iğne kullanan anneler gebelik takibimi yapan doktorum benden çeşitli kan testleri istedi.. yanı elimde kan pıhtılaşması olduğuna dair genetik testi var, fakat başka değerlere de bakılması gerektiğini söyledi ve Hematoloji bölümüne gönderdi. Sizin dontorununz genetik testine göre mi iğne başlattı yoksa protein-c protein-s gibi ilave kan testleri istedi mi ? Boş yere yaptırmak istemiyorum ayrıca özelde 400 civarı bu testler. Kan pıhtılaşması olan anneler bi el atın.

Iyi aksamlarlar herkese ben bugun çok güzel bir haber aldım kesenin boyutu 5.mm den15mm e büyümüş bir haftada yolk kesesi ve bebek goruldu yeni yeni kalp atisida başlamış ağlamak istiyorum ya bu ani o kadar uzun zamandır bekliyoruzki 2 yıldır uğraşıyoruz 5 kez asilama yaptık olmadı tedaviyi bırakıp vazgectigimiz ay bir mucize oldu kan testi pozitif cikti yine aynı şeyleri yaşicam boş gebelik olacak diye sevinemiyordum bir türlü bu gün artık hamileyim diyebilirim çok şükür çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm anne adaylarını sağ salim bebeği ne kavuştursun ins
Cok sukur canim gozun aydin :))

Benim kesenin biri kucuktu ya iyce kuculdu tek bebekle devam ediyorum tabiki uzuldum ama onca yil sonra sukur sebebim iyiki Allahim kavusturdu bizi evlatlarimiza insallah saglikla hayirla kucagimizada aliriz
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım inan ben hala kötü olabilecek şeyleri tamamen göz ardı etmiyorum
Bir tane bile olsa kucağıma almak nasip olsun inşallah
kan pıhtılaşması olup iğne kullanan anneler gebelik takibimi yapan doktorum benden çeşitli kan testleri istedi.. yanı elimde kan pıhtılaşması olduğuna dair genetik testi var, fakat başka değerlere de bakılması gerektiğini söyledi ve Hematoloji bölümüne gönderdi. Sizin dontorununz genetik testine göre mi iğne başlattı yoksa protein-c protein-s gibi ilave kan testleri istedi mi ? Boş yere yaptırmak istemiyorum ayrıca özelde 400 civarı bu testler. Kan pıhtılaşması olan anneler bi el atın.
Benim 10 haftalık gebelik sonlanınca ciddi bir test yaptırdım dediğin fiyatlardaydı bazı anneler kısa süreli kullanıyor ben doğuma kadar kullanacak düzeydeyim
Ve kesinlikle test yapılması taraftarıyım

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım inan ben hala kötü olabilecek şeyleri tamamen göz ardı etmiyorum
Bir tane bile olsa kucağıma almak nasip olsun inşallah

Benim 10 haftalık gebelik sonlanınca ciddi bir test yaptırdım dediğin fiyatlardaydı bazı anneler kısa süreli kullanıyor ben doğuma kadar kullanacak düzeydeyim
Ve kesinlikle test yapılması taraftarıyım
Amin amin insallah Rabbim saglikla kavustursun bizi insallah

Biz henuz soylemedik kimseye hamile oldugumu 24 ocakta randevum var onu bekliyoruz ama az once dayanamadim ablama soyledim ilk soyledigi sey bence kizin olacak dedi :KK37: ay Allahim hayali bile ne guzel insallah gercegini de yasariz saglikca kucaklarimiza aliriz hepimiz :dua:

Selam kızlar bu ara hiç uğrayamadım kötüydum ara ara okudum ama çok yazamadım umarım hepiniz iyisinizdir:KK200:

Gaz problemi olan arkadaşlar 6.7.8. Haftalarda aşırı derecede gazım vardı patlayacak gibiydim hem de gaz çok sancı yapıyordu doktor soğuk seyler yeme demistik mesela yoğurdu falan önceden çıkarın ısınsın öyle yiyin dedi bi de yemeklere kimyon at dedi gaz yapan şeyleri de az az ye falan dedi ben atlattım inşallah sizinde geçer çok zorluyor insanı..
Bulano derseniz o hala devam maalesef:KK43:
Bazen diyorum aha kurtuldum ertesi gün bütün gün bulaniyo evde herşey kokuyo hala buzdolabıni bile açamıyorum umarım geçer bir an önce :dua:
Bu ara yasadigim iki farklı şey var bir bel ağrım başladı ikincisi de başlayınca geçmeyen baş ağrılarım benimle aynı haftada olan arkadaşlarımda böyle şeyler yaşayan var mı acepo_O

Çatlaklar için de bugün dalin in badem yagı, zeytinyağı ve avakado lu bebek yağına baslym ufaktan dedim :halay:

Bütün hepsini okuyan arkadaşlarıma sevgiler :KK74:bir an önce hamileligin güzel kısımlarına geçelim inşallah :dua:

Bir de ikili teste de az kalıyor sanki hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah :KK200:

Selam kızlar bu ara hiç uğrayamadım kötüydum ara ara okudum ama çok yazamadım umarım hepiniz iyisinizdir:KK200:

Gaz problemi olan arkadaşlar 6.7.8. Haftalarda aşırı derecede gazım vardı patlayacak gibiydim hem de gaz çok sancı yapıyordu doktor soğuk seyler yeme demistik mesela yoğurdu falan önceden çıkarın ısınsın öyle yiyin dedi bi de yemeklere kimyon at dedi gaz yapan şeyleri de az az ye falan dedi ben atlattım inşallah sizinde geçer çok zorluyor insanı..
Bazen diyorum aha kurtuldum ertesi gün bütün gün bulaniyo evde herşey kokuyo hala buzdolabıni bile açamıyorum umarım geçer bir an önce :dua:
Bu ara yasadigim iki farklı şey var bir bel ağrım başladı ikincisi de başlayınca geçmeyen baş ağrılarım benimle aynı haftada olan arkadaşlarımda böyle şeyler yaşayan var mı acepo_O

Çatlaklar için de bugün dalin in badem yagı, zeytinyağı ve avakado lu bebek yağına baslym ufaktan dedim :halay:

Bütün hepsini okuyan arkadaşlarıma sevgiler :KK74:bir an önce hamileligin güzel kısımlarına geçelim inşallah :dua:

Bir de ikili teste de az kalıyor sanki hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah :KK200:
İnş. Canım bu saatten midemde gaz yanma ekşime ne ararsan var yatamadım bulantılarında geçer inş. Ne zaman gideceksin ikili teste

İnş. Canım bu saatten midemde gaz yanma ekşime ne ararsan var yatamadım bulantılarında geçer inş. Ne zaman gideceksin ikili teste

Canim atabilirsen ağzına bi iki lokma ekmek at o yanmayı keser inşallah çünkü acıktıkca artar bu sikayetler benm normalde de reflum vardi azalmıştı ama hamilelik te arttı şikayetlerim :110:
19 ya da 20 sinde gideceğiz canm hayırlısıyla bide şunu atlatsak sağ salim:anne:

Bnm bi boş gebelik bi kürtajım var. Başka yerdeki doktorum kürtaj yapıckdi.baya kan testi yaptı. Kürtaj olmayınca. Gittiğinde bnlari doktoruna göster dedi. Kndi doktoruma değil başka Bir doktora gösterdim tavsiye üzerine oda igne yapmadılar mi dedi. Kürtajdan snra adetin gecikince gel kan sulandırıci iğneye başlıcaz dedi. Ama onlem almk içinde yapmış olabilir. Hangi testler yapıldı htrlamiyorum. İğneyle beraber coraspinde verdi. İğneyi 3 hafta kullndim. Hapa devam ediyorum. İğne önemli düşüğe fln sebep olur pıhtılaşma.

Kızlar merhaba nasılsınız? Takip edemedim bir süredir, umarım herkes iyi gidiyordur. Benim ikinci gebeliğim bu ilk kızım 11 aylık. O çok sorunsuz geçmişti. Bu sefer çok sıkıntılıyım Allah beterinden saklasın. Önce toxoplazmadan şüphelendik, sonra olmadığı ortaya çıktı. Geçen haftaki kontrolde bebek iyi göründüğü halde kalp atışı iyi olduğu halde, gelişimi geri çıktı. Belki ölçüm hatasıdır dedik, cuma yine bakacağız. Son olarak da domuz gribi olmuşum. Salgın varmış. Hem karnımdaki hem yanimdaki bebeğim için endişeliyim. Siz de dikkat edin ne olur..
çokkk geçmiş olsun RABBIM ŞİFA VERSİN

İş yerimde normalde 10 saat çalışıyordum günde ve hamilelikte iyice sıkıntı olmuştu. Buna bir de sabah akşam 1er saat yol ekleyince çok yoruluyordum
Hamilelik raporumu verdim ve is kanunundaki gibi 7.5 saat çalışacağımı söyledim ki zaten hamile kalmasam da Mart ayında istifa edecektim.
Dunden beri genel müdür ve benim müdürüm inanılmaz çileden çıktı dün tam 2 saat azarladilar istiyorsan istifa et ne demek 7.5 saat çalışacağım falan diye. Bir de adı büyük ve kurumsal bir şirket dışarıdan gözüken. Sinirlerim bozuldu
BENDE 10 SAT ÇALISIYORUM AMA KURUMSAL ŞİRKET BİLE DEGİL FABRIKA ÇOK AYAGA KALKMA DİYOR PATRONLAR GEREKMEDIKCE RABBIM HERKESE VİCDAN VERSİN

Doktordan çıktık herşey çok iyi dedi 8+6 idik bugün . Biri 9+0 biri 9+2 biri 9+1 görünüyor
Koyu sarı turuncu gibi olan akıntı için önemli değil dedi
Hayatımda 1 kere karından bakılmıştı onda da 10 haftalıktım ve bebeğimi kaybettiğimi öğrenmiştim 10 tüp bebek sürekli çatal
Doktor karından diyince irkildim biraz koltuğa nasıl yatıldığını bile bilemedim hemşireyle gülüştük o kadar yani
Karnıma bakıyor ama bişey söylemedi aha dedim hepsi gitti nasıl oldum anlatamam dayanamadım sordum bir sorun mu var diye yok dedi 3 ünün de kalbi atıyor (çok şükür)
Diş iltihapını da mutlaka kurut kaç antibiyorik kullanırsan kullan dedi
AY MAŞŞALLAH ÜÇÜZLER Mİ ÇOK TATLILAR RABBIM KOLAYLIĞINI VERİR GEÇEN HAFTA DÜŞÜK TEHLİKESİNDEN HASTANEDE YATTIM ÜÇÜZ DOĞUM YAPAN BİRİ VARDI SEN HASTANEDEKI HASTALARI GÖR BİR MERAK BİR SEVİNÇ BU BEBEKLERI GÖRMEK İÇİN DARISI SANA:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH

Baş ağrısını bende çok çektim bu hafta benimde sırtım ağırdı canım,sen ne zaman gidiyorsun ikiliye?

Günaydın kızlar. Geçmilte kan pıhtılaşması sorununu yaşayan anneler belirtileri var mıydı pıhtılaşmanın? Çok kafama takıyorum bu durumu, 1-2 kayıp yaşamadan test yapılmıyormuş sanırım. Pıhtılaşma belirtileri nedir varmı gözle görülen hissedilen bi belirtisi?

Back
X