• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

interiorarchitect interiorarchitect canım benim minakka da tahminde bulunabilirmisin :) karından usg kalp atışı 164

Eklentiler

• 39079F02-0DB2-4376-9219-091D3F26CBEC.webp
    39079F02-0DB2-4376-9219-091D3F26CBEC.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 72
Hayırlısıyla pıt pıt ları duyar gelirsin inşallah
Hangi ildesin bu arada 16 bursa mı ?[/QUOTE]
İnşallahh çok teşekkür ederim. Evet bursa canım sen? wintersun wintersun

Kahramanmaraşın bir ilçesindeyim canım eşim burda çalışıyor normalde aile falan herkes merkezde ama biz iş dolayısıyla burdayız burda devlette bşr tane kadın doğum hastanesi var oda istediğim gibi değil ankarada hastane seçeneği buradan yüz kat iyi olsa gerek iyice bir araştır doğum mahrem bişey sonuçta iki doğum yapan kadının aynı odada kalması eşleri ailesi vs gelirse o sorun bence
Tabii sorun olur bitanem sonuçta eslerimize özeliz bende karşıyım o duruma ama bilmiyorum peki senin merkezi gitme durumun uzak mı allahım kolaylık versin tatlım bnm

Ayy sağlıkla ogünleri görelim inşallah kuzum. ❤️ Ömrümüzün en güzel zamanını yaşıcaz artık. Bundan önce herşey boştu artık bi amacımız var
Aynen evlatlarımız yavrularimiz inşallah sağlıkla mutlulukla alırız kucaklarimiza ❤ insanın içinde ister istemez heyecan mutluluk ya ❤

Merhaba kizlaar :) nasilsiniz :) hersey yolunda mi ben tabi ki gecmisi okumadim yine :) umarim hersey yolundadir :) kontrolu olanlar guzel haberlerle gelsin insallah:)
Biz ıyiyiz her şey yolunda ya sen nasılsın nasıl gidiyor bizim kontrolunuz haftaya salı bakalım ne diyecek doktorumuz daha kalp atışı duyamadik biz ama hayırlısıyla haftaya duyarız inşallah ❤ sen duydun mu ❤

Tabii sorun olur bitanem sonuçta eslerimize özeliz bende karşıyım o duruma ama bilmiyorum peki senin merkezi gitme durumun uzak mı allahım kolaylık versin tatlım bnm
Teşekkürler canım. Merkez yakın canım yarım saat ilk doğumumuda orada şuan gittiğim hastanede yaptım yine aynı dra gidiyorum

Benmde benimde eşim diyo yine ne oldu sivilce basmış yüzünü bişeye mi sıktın canını :KK48:dedim yok o bebisten :KK64::olamaz::halay:en erken sen gidiyorsun git de bizi de aydınlat canm benim hayırlı sonuçlarla dön inşallah :KK200:

Güzel haberlerini bekliyoruz canm:KK200:
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim.

Hayırlı haberlerle gel canım benim daha var ikili teste ama şimdiden onun gerginliği var ilk çocukta yaptırmıştım ama o cahillikti bu kadar bilmiyordum sonuç hemen çıkmıyor herhalde değil mi
Öğleden sonraya çıkar diye tahmin ediyorum telefonda konuşmuştuk ilkinde sonucu öyle hatırlıyorum.Bitmeyecek 9 aya kadar bu gerginlikler.

Şimdi ben günlük 7,5 saat çalışmak istediğim için haftalık azami 45 saati tamamlamak için işveren arzu ederse Cumartesi de çalışmamı isteyebilirmiş ve böyle bir hakları varmış Çalışma Bakanlığı böyle dedi.
Hastaned çalışan bir arkadaşımdan böyle bişey duymuştum sanki hamile hamile cmrtsi çağırmışlardı diye birşey demişti.

Öğleden sonraya çıkar diye tahmin ediyorum telefonda konuşmuştuk ilkinde sonucu öyle hatırlıyorum.Bitmeyecek 9 aya kadar bu gerginlikler.
Bende tlde öğrendiğimi hatırlıyorum ama arada ne kadar zaman vardı onu bilmiyorum aynen öyle gece gündüz uykum kalmadı çok mu evhamlıyız nedir zaten midemde müsade etmiyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı aradım.
Normalde Pazartesi - Cuma çalışıyorum. Bu durumda şirket beni isterse Cumartesi günü de çalıştırabilirmiş (kimse çalışmıyor Cumartesi günü)
Hakarete uğradım ve istifaya zorlandım diyorum bir şey yapamıyorlarmış. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Cumartesi günü de gel derlerse zaten istifa ederim ama yasaların bizden yana olduğunu zannediyordum.
korkma yasalar hamilelerden yana seni çıkaramazlar içini rahat tut sıkıntı stresede girme hamilesin zaten stres yapma her şey olacagına varır

Tez zamanda bitsin artık hayırlısıyla. Pazartesi biraz iyi gibiydim iki gündür yine fenalardayım. Allah ım başka dert vermesin

Gün içinde bile aniden kesiliyor tam sevineceğim tekrar başlıyor eşime diyorumki senin çocuklar yine anne kusturmaca oynuyorlar :emir_bebek::emir_bebek::KK19:

Back
X