- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.461
Ne kadar güzel hareket etmesi seninde görmen darısı başıma inşallahEvet muayene boyunca hep böyleydi hareket edip durdu :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin cümlemize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel hareket etmesi seninde görmen darısı başıma inşallahEvet muayene boyunca hep böyleydi hareket edip durdu :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin cümlemize
Oyyyy hayırlı olsun inşallah bebğinde evliliğindeAmiinn. Evet canim ilk bebegim ve cok yeni evliyim![]()
Amin canim teşekkür ederim. Senin de hayirli olsun bebisinOyyyy hayırlı olsun inşallah bebğinde evliliğinde
Olsun annelik içgüdüsü o tecrübesizliği kapatıyor burda kimsrm yok gebeliğimde zor geçti doğumdan sonra 15 gün yanımda kaldı bir hafta annem bir hafta eltim sonrasında hep yalnızdım ve epeyyy tecrübesizdim Allaha şükür iki yaşı bitti ilk çocuğumun o konuda hiç endişelenme aslan kesilirsin doğuncaAmiinn. Evet canim ilk bebegim ve cok yeni evliyimepey tecrubesizim yani.
Az kalmış sende göreceksin inşlh :)Ne kadar güzel hareket etmesi seninde görmen darısı başıma inşallah
Doktor emin olamadı tahminde bulundu evet ama bende ayrıntılıyı bekliyorum netleştirmek için hayırlısı olsunCanim cinsiyeti belli mi..sanki kiz bu ya cok tatli masallah.az once gordum resmi bize bakıyordu
kahve koklayabilirsin.Portakaldan tiksiniyorum canım
Anneler olmasa ne yapariz zaten dimi..insallah canım saglikla hayirlisiyla olsunlarda bize dusenin fazlasını yapariz.birsey sorucam yarin doktora gttigimde 11+2 oluyorum cinsiyet hakkinda yorum da yapar mi yoksa erken mi sence?Olsun annelik içgüdüsü o tecrübesizliği kapatıyor burda kimsrm yok gebeliğimde zor geçti doğumdan sonra 15 gün yanımda kaldı bir hafta annem bir hafta eltim sonrasında hep yalnızdım ve epeyyy tecrübesizdim Allaha şükür iki yaşı bitti ilk çocuğumun o konuda hiç endişelenme aslan kesilirsin doğunca
yooo 13nde cumartesi gidicem nerden çıkardın :))Canim bugun mu ikili taraman senin randevun mu degisti?
Ya tam okuyamadim dun konuları oylw birsey anladim ben pardonyooo 13nde cumartesi gidicem nerden çıkardın :))
Ahhaa ikimizde ayni anda ikili tarama mi olucazGünaydın Kızlar merhaba ben yine çok miskinim yarın bende dktra gidicem
Erken gibi ama değişiyor bebeğe göre dra göre tabi bebeğin pozisyonuda önemli ben 16. Haftada öğrendim net ilkinde oklada gösterip resmini çekmişti bir güzelAnneler olmasa ne yapariz zaten dimi..insallah canım saglikla hayirlisiyla olsunlarda bize dusenin fazlasını yapariz.birsey sorucam yarin doktora gttigimde 11+2 oluyorum cinsiyet hakkinda yorum da yapar mi yoksa erken mi sence?
O miskinlik hiç gitmeyecek mii evde çocuk olmasa hiç kalkmadan yatıcam dün o kadar kötüydüm ki ilkkez kocişin doğum gününü unutmuşum bi güzel küstüGünaydın Kızlar merhaba ben yine çok miskinim yarın bende dktra gidicem
Anladim canim tesk.ederimErken gibi ama değişiyor bebeğe göre dra göre tabi bebeğin pozisyonuda önemli ben 16. Haftada öğrendim net ilkinde oklada gösterip resmini çekmişti bir güzel![]()
Miskinlik yapamiyorum sabah 5:30 da kalkıyorum ise gitmek icin.kiymetini bilin bosverin yatın gitsinO miskinlik hiç gitmeyecek mii evde çocuk olmasa hiç kalkmadan yatıcam dün o kadar kötüydüm ki ilkkez kocişin doğum gününü unutmuşum bi güzel küstü

Allah yardımcınız olsunn hamileliğin 6. Ayında bıraktım çalışmayı öyle kaldı evdeyim sürekliMiskinlik yapamiyorum sabah 5:30 da kalkıyorum ise gitmek icin.kiymetini bilin bosverin yatın gitsin![]()
Canım ya parfüm vs şeyler benide deli ediyor gece gündüz kapı pencere açıyorum rahtsız olmamak içinBen size dedim kendim geçti bulantılar kusmlara iyiym dedim bu sabah helak oldum iş yerinde oda spreyi kokusu mafetti beni![]()