• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen geciyor ama bi koku geldi mahvediyor..ben de deterjan yumusatici kokusundan oyle igrendim ki .birde yanmis yag kokusu.o yuzden kizartma bile yiyemez oldum.ama bunada şükür cok fazla bulanti ve kusan arkdslar var Allah yard.olsun
Amin çok şükür koku olmazsa öyle durduğum yerde bulantım yok ama şuan kasıklarıma bi ağrı girdi normal mi acaba 2. Gebeliktede mi yerleşmesi rahmşn açılması sorun olacak bilen eden var mı kızlar

:) :) benim oğlanın parmaklarıda senin kızın tam tersine içe dönük bak senin kızın ki dışa dönük sorun mu acaba diyordum ondan sordum
Yurumeye baslayip iyice ayak uzerine bastiklarinda olmasi gereken sekli aliyor ayaklar endişe etme agirlik hele bi iyice binsin uzerine. Ne kadar oglun?

Amin çok şükür koku olmazsa öyle durduğum yerde bulantım yok ama şuan kasıklarıma bi ağrı girdi normal mi acaba 2. Gebeliktede mi yerleşmesi rahmşn açılması sorun olacak bilen eden var mı kızlar
Benimde giriyor arada ama emin degilim tabi normal mi canim..ikinci gebelikleri olanlar cevap verir simdi sana

Yurumeye baslayip iyice ayak uzerine bastiklarinda olmasi gereken sekli aliyor ayaklar endişe etme agirlik hele bi iyice binsin uzerine. Ne kadar oglun?
2 yaş 4 aylık parmağın biri zaten uç kısmı yamukda hani sorun yok yğrümede falan sadece şekil değişik oda kendine özgü sanırım

Tabiki hissedeceksin sonucta dogum sonrasi lohusalik denen 40 gunluk surecte rahim kendini topluyor ve eski dogum oncesi halini aliyor suan herşey sıfırdan basladi.

Arel13 Arel13 canım mrb.Nasılsın merak ettim seni.Bu aralar ara sıra göz atıyorum da topiğe,seni göremeyince merak ettim.Nasıl gidiyor hamişlik? Kontrole gittin mi?❤❤

Maşallah bebek şekli belli olmuş ben hala ultrasonda bi şekil göremiyorum yuvarlak nokta gibi ultrason kalitesiyle de alakalı olabilir tabi. Tahmin çeşitlerini bilmiyorum ama içimden kız geçti. Hadi hayırlısı sağlıklı olsunlarda hiç fark etmez kız erkek

öyle hayırlısıyla kucağımıza alalım da:) bu 2sindeydi şimdi nasıl oldu acaba zor tutuyorum kendimi her gün gitmemek icin:) kalitesinden mi bilmiyorum aslinda bizim doktorun baya eski makinesi fotoğraf bile çıkartmıyor normal a4 kağıda verdi:) 280 lira muayene ücreti aliyor bir de

Selam kizlar lungy sonuclarinin temiz cikacagina inaniyorum icini ferah tut gecmis olsun
Bisey sorucam daha onceki hamileliginizde erkek anneleri gogus uclariniz kararmis miydi ya da kese deki durumuna gore erkek denilenlerin gogus uclarinda kararma var mi acaba

Ayy amma cokmus kiz 5 kez gitseniz benim hastanenin dogum parasi :) 55 tl muayene. Kizimda 2017 ocakta 1100tl sezeryandi. Simdi 1300 yanlış degilsem.
öyle hayırlısıyla kucağımıza alalım da:) bu 2sindeydi şimdi nasıl oldu acaba zor tutuyorum kendimi her gün gitmemek icin:) kalitesinden mi bilmiyorum aslinda bizim doktorun baya eski makinesi fotoğraf bile çıkartmıyor normal a4 kağıda verdi:) 280 lira muayene ücreti aliyor bir de

Selam kizlar lungy sonuclarinin temiz cikacagina inaniyorum icini ferah tut gecmis olsun
Bisey sorucam daha onceki hamileliginizde erkek anneleri gogus uclariniz kararmis miydi ya da kese deki durumuna gore erkek denilenlerin gogus uclarinda kararma var mi acaba
Bir kız annesi olarak tum sekil semal değişikliğim kalca karin seklim yuzum erkek diyordu goren ama kız dogurdum. Ben pek alakasi oldugunu dusunmuyorum. Heee ramziye gore kesede durusu kızdı ve suankinin durusu erkek bakalim o dogru cikacakmi bunda.

Kızlar bu ikili üçlü testler ultrasonda bebekte ters bişi görülürse mi yaptiriliyor? Yoksa herkese mi yapılıyor

Kızlar bu ikili üçlü testler ultrasonda bebekte ters bişi görülürse mi yaptiriliyor? Yoksa herkese mi yapılıyor
Dr usgde bakiyor once normal muayeneni yapiyor sana bazi sorular soruyor sigara kullanimi falan filan. Sonra kan veriyorsun o kanin sonucu ve yaşın daha onceki gebeligin falan filan bunlarin toplaminda bir risk degerlendirmesi yapiliyor. Genelde aslinda dr usg goruntusunde sorun olup olmadigiyla ilgili bir on fikir veriyor ( alin yapisi burun kemigi mesafesi ense kalinligi olcumune bakarak ) ama emin olmak adina bu testleri istiyorm

Dr usgde bakiyor once normal muayeneni yapiyor sana bazi sorular soruyor sigara kullanimi fakan filan. Sonra kan veriyorsun o kanin sonucu ve yaşın daha onceki gebeligin falan filan bunlarin toplaminda bir risk degerlendirmesi yapiliyor. Genelde aslinda dr usg goruntusunde sorun olup olmadigiyla ilgili bir on fikir veriyor ama emin olmak adina bu testleri istiyorm
Yani USG görüntüsünde hiç bir şey yok temiz hersey yolunda gozuksede o testleri ister yani illa

Back
X