• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pastayı eve de sipariş veririm o sıkıntı olmaz. onu düşünüp özel bişey yapmam gerek. yapacak bişey kalmadı artık:KK43:

Henüz bende hissedemeyenlerdenim:KK43: ve çok takmis durumdayım bu durumu

İlk başlarda hisseder gibiydim 12-13 haftalarda şimdi hiçbir şey hissetmiyorum ister istemez düşünüyorum devamlı hazırda bekliyorum
al bendende o kadar güya başlardahisseder gibiydim ama nbilmiyorum
Evet canim biliyorum daha çok döner de insallah böyle kalmaz son aylar işkence olur yoksa alt tarafı tekmeleyen bi bebek düşünsene :KK48: yoksa sezaryen olucam zaten cok-da önemli değil dönüp donmemesi
benim bebeğimde transvers duruşmuş yani yan duruyomuş ilk çocuğumda öyleydi taşıamsı zor sancısı çok böbrek sorunu olarak geçiriyorum günlerimi ama şükürler olsun kötü bir etkisi yok

kızlar bu ikinci hamilelikte hareketler erken hissedilir ve karın erken çıkar tezi bende çürüdü hiç hissetmiyorum ve 8 kilo almama rağmen karnım asla hamiş göbeği gibi değil
ben az kilo aldım ama kilom zaten çoktu bugüne kadar hissedemedim bende ama bir saat kadar önce şükürler olsun minik bir pıt issettim inşallah dogrudur hissim darısı sizlere canlarım

Benimde suanda basim agriyor bende migren oldugu icin parolda iyi gelmiyor buz tosbasiyla karanlik bir yerde yatiyorum
Migrenim yok diye biliyorum hamilelikte oluyorsa bilemem ama buz ve uyumak iyi gelmiyor bende az önce uyandım yine başım ağrıyor.

Maşalllahhhh 6. Ay güzelleri
Bizimde son haftamız 5 te :))
Ben acaba haziran analarına mı gitsem benim doğum o zamana denk gelecek gibi
Amaa ben sizden kopamam gayrı :))
Kız dur ne haziranı senin yaramazlar durmazmı diyorsun :) bende oğluşumun gününden önce geleceğini düşünüyorum

Selam kızlar16 haftalık gebeyim uyuyunca dinlenince geçmeyen baş ağrısı başladı bende 1 aydır.
geçen ay acillik olup parol serum takılınca iyi gelmişti. Bu ay da ağrılarım oldu parol içtim geçti gibi yani hafifledi.
Dün gece de ağrım oldu parol içtim uyudum. Sabah kalkınca yine ağrım oldu. Parol içmeye de korkuyorum gereksiz bir şekilde sanki çok içiyorum zarar vericem gibi geliyor ne yapmalıyım şuan ağrım var akşama kadar acillik olurum büyük ihtimal o ağrıyı yaşamak istemiyorum:KK43: ağrı kafamda geziye çıkmış sanki bir kulağımın arkası bir ensem bir kafamın üstü bir şakaklarım falan ağrıyor.
Canım geçmiş olsun benimde 11. Haftada başlamıştı 1 hafta aralıksız sürdü, sonra haftada 2-3 devam etti taa ki 16. Haftaya kadar parol falan hiç işr yaramıyordu. nörolojiye bile gittim emar da çekildi bütün tetkikler yapıldı ama birşey anlaşılamadı. Çok şükür 17+4 haftalığım şuan ve 10 gündür falan yok baş ağrım. Senin de geçer inşallah en kısa zamanda. Saçlarımı yolduğumu biliyorum ağrıdan. Türk kahvesi biraz iyi geliyordu

Arkadaşım ben gribim bayağı da ağır geçiriyorum birde üstüne aşırı diş ağrım var
her gün hiç yoksa 1 tane parol içiyorum 3-4 gündür doktora sordum içeceksin yapacak bir şey yok dedi

sonuçta ağrıyla mutsuz olunca bebeğini de etkiler
durup dururken de içmyiorsun ki

Canım geçmiş olsun benimde 11. Haftada başlamıştı 1 hafta aralıksız sürdü, sonra haftada 2-3 devam etti taa ki 16. Haftaya kadar. nörolojiye bile gittim emar da çekildi bütün tetkikler yapıldı ama birşey anlaşılamadı. Çok şükür 17+4 haftalığım şuan ve 10 gündür falan yok baş ağrım. Senin de geçer inşallah en kısa zamanda. Saçlarımı yolduğumu biliyorum ağrıdan
Hamileyken mi mr çektirdin zararli degil mi :deli:

Canım geçmiş olsun benimde 11. Haftada başlamıştı 1 hafta aralıksız sürdü, sonra haftada 2-3 devam etti taa ki 16. Haftaya kadar parol falan hiç işr yaramıyordu. nörolojiye bile gittim emar da çekildi bütün tetkikler yapıldı ama birşey anlaşılamadı. Çok şükür 17+4 haftalığım şuan ve 10 gündür falan yok baş ağrım. Senin de geçer inşallah en kısa zamanda. Saçlarımı yolduğumu biliyorum ağrıdan. Türk kahvesi biraz iyi geliyordu
Teşekkür ederim canım Türk kahvesini deneyeceğim. Benim de Doğum 30 Ağustos’ta inş bu hafta geçer.
Canım sade kahve içebilirsin,ben öyle yapıyorum çok faydasını gördüm
Türk kahvesimi nescafe mi canım.

Hamileyken mi mr çektirdin zararli degil mi :deli:
Evet canım 11. Haftalıkken çekildi emar da radyasyon yokmuş kadın doğum doktorumla nöroloji doktorumun ortak kararıydı. Hatta şüpheli gördüğümüz gebeliklerde bebekteki ayrıntılar için de emar çekip o şekilde inceliyoruz korkma hiçbir radyasyon dalgası yok dedi doktorum. Ama tomografi röntgen kesinlikle yasak tabi. gazelim_24 gazelim_24

Teşekkür ederim canım Türk kahvesini deneyeceğim. Benim de Doğum 30 Ağustos’ta inş bu hafta geçer.

Türk kahvesimi nescafe mi canım.
Her ikisinde olur canım bende baş ağrıma en iyi çözüm kahve geliyor tabi fazlası zararlı olduğu İçin günde birtane içebilirisn ben bazen iki içiyorum ama siz yapmayın:)

Evet canım 11. Haftalıkken çekildi emar da radyasyon yokmuş kadın doğum doktorumla nöroloji doktorumun ortak kararıydı. Hatta şüpheli gördüğümüz gebeliklerde bebekteki ayrıntılar için de emar çekip o şekilde inceliyoruz korkma hiçbir radyasyon dalgası yok dedi doktorum. Ama tomografi röntgen kesinlikle yasak tabi.
Birşey daha öğrenmiş oldum bugün :)

Evet canım 11. Haftalıkken çekildi emar da radyasyon yokmuş kadın doğum doktorumla nöroloji doktorumun ortak kararıydı. Hatta şüpheli gördüğümüz gebeliklerde bebekteki ayrıntılar için de emar çekip o şekilde inceliyoruz korkma hiçbir radyasyon dalgası yok dedi doktorum. Ama tomografi röntgen kesinlikle yasak tabi. gazelim_24 gazelim_24
Hımmmm yeni öğrendim bunuda o_O

Back
X