• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya masallah hic birinizin isi yokmu kizlar :)
Ben dünyada kadar iş yapıyorum bide buraya yetişiyorum sabah erken kakılıyoruz kahvaltı eşim gidiyor sonra bulaşık süpürme silme ütü varsa ütü 2 günde bir yapıyorum birikmesin diye yemek koymuş oluyorum o pişene kadar ütü falan yapıyorum sonra duş giyin öğlene ofise orta 6 ya kadar çalış sonra gel yemek hazırla yıka çay dinlen meyve hazırla uyu ertesi gün tekrar:))) Bu haliyle yetişiyorum buraya:)

Mide bulantıları geçip tekrar başlayan oldu mu? Dünden beri çok kötüyüm yine halbuki geçmişti. Bulantılarla beraber başağrım da geri geldi. Ne nazlı kız çıktı bu:anne: Şimdiden rahat vermiyor bana:110:

Bebişlerinin resimlerini alanlar maşallah yavrularınıza. Hele o gülen bebeye bayıldım( nicki hatırlayamadım) hep böyle huzurlu mutlu olsunlar inşallah:KK200: İnşallah ben gidince benim kızımda yüzünü gösterir, en son gittiğimde poposunu dönmüştü, ne yaptıysak pozisyon değişmedi zilli:KK12:
Insallah canim hepimizim bebisi mutlu olsun
Benimki sanirim o gülücük atan benden sonra yada önce atan olduysa da bilmiyorum
Portakal suyu içip git bakalim bir dahakine yine ayni mi olacak bizdede surekli poziyson degistiriyo diye detaylimiz uzum sürdü adam tam buluyor hopp başka tarafa dönüyor

Maşallah canlar size. Baya sayfa birikmiş. Ben bugün üzerimden tır geçmiş gibiyim. Üzerine sanırım gaz sancısı da ekli. Kolum bacağım uyuşuyor, gece gelirim inşallah

Ben dünyada kadar iş yapıyorum bide buraya yetişiyorum sabah erken kakılıyoruz kahvaltı eşim gidiyor sonra bulaşık süpürme silme ütü varsa ütü 2 günde bir yapıyorum birikmesin diye yemek koymuş oluyorum o pişene kadar ütü falan yapıyorum sonra duş giyin öğlene ofise orta 6 ya kadar çalış sonra gel yemek hazırla yıka çay dinlen meyve hazırla uyu ertesi gün tekrar:))) Bu haliyle yetişiyorum buraya:)
Masallah tebrik ederim seni :)

Kızlar 21+4 günlük oldum bugün aşı için gittim sağlık ocağına oradaki hemşire 18 de vuruyorum ben doktorun onay veriyorsa vericem riske giremem erken doğuma sebep olabilir falan dedi başka hemsirede sorun olmaz dedi bende doktoruma gidip Sora tamam derse yaptırcam kafam çok karisti

daha önce de bi arkadaşın olmuştu sanki
en azından sağlık ocağına görün bi derim
kullandığın ilacın içindeki bir şey alerji yapmış olabilir

Benimde boynumda öyle bişiler oldu minnacık et parçacıkları hamilelikten oldugunu duydum ben hatta bir akrabadada hamilelikte oluşmuş doğumdan sonra aldırmış

Balık yağı hapı kullanıyomusun ya da yeni bir takviyeye başladın mı

Cevaplar için teşekkür ederim. Balık yağı kullanmıyorum. Alerjik gibi de durmuyor. Ben gibi değil, boynum minik minik pütürlü göğsüm de daha büyük. Yüzümde yok neyseki. İlk doktor randevumda soracağım.

Kızlar 21+4 günlük oldum bugün aşı için gittim sağlık ocağına oradaki hemşire 18 de vuruyorum ben doktorun onay veriyorsa vericem riske giremem erken doğuma sebep olabilir falan dedi başka hemsirede sorun olmaz dedi bende doktoruma gidip Sora tamam derse yaptırcam kafam çok karisti
Hakkaten kafa karistirici. Ben 20+3 de yaptirdim. Ebe birsey demedi. Erken doguma sebep veriyorsa 2. Doz u nasil vuruyorlar o zaman

Ne saçmalamış anlamadım. Öyle bir durum olsa doktorumda uyarırdı. Ne dediğini bilmiyor bence kendisi

Az önce ayağa kalkmamla feci bir sanci girdi ayağa kalkamaz hale geldim yine bacağımın üzerine basamıyorum kalkmak dahi istemiyorum zaman geçsin ağustos olsun doğsunlar artık

Sen boş boş geziyormuşsun canım ya ne iş bulsak ki sana, arada bir 10 saat filan boş kalıyorsun ya geceleri, onu da dolduracak. Canım bu senin 5 aylık hamile halinmi :KK53:

Bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bi daha aşı için gün verdi bana da.ilk gebeliğimde 3 doz olmama rağmen yapmak iyi olur dedi ama önce doktoruna sor erken doğumu tetikleyebilir ikiz gebeliklerde dedi.ben de doktoruma sorup ona göre yaptırıcam.Ben de benimki ikiz diye öyle söyledi sandım ama herkese aynı şeyi söylüyolarmış şaşırdım

Back
X