• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 21+4 günlük oldum bugün aşı için gittim sağlık ocağına oradaki hemşire 18 de vuruyorum ben doktorun onay veriyorsa vericem riske giremem erken doğuma sebep olabilir falan dedi başka hemsirede sorun olmaz dedi bende doktoruma gidip Sora tamam derse yaptırcam kafam çok karisti
Ya bu saglik odağındaki hemsireler neden bu kadar korkutucu yaklasir insanlara bilemedim..Doktoruna danis sen canim..

Sen boş boş geziyormuşsun canım ya ne iş bulsak ki sana, arada bir 10 saat filan boş kalıyorsun ya geceleri, onu da dolduracak. Canım bu senin 5 aylık hamile halinmi :KK53:
Hala sıkılıyorum diyorum arada bunca sene hem oku hem çalış hem çoçuk büyüt vücut böyle alıştı sanırım arada bir tabi istersem ofise gitmeyip yatış yapıyorum:)

Ben şimdi sevinecem nerdeyse yapmadıklarına bu tetonoz aşısına valla insanın kafası karışıyor yapmak iyi yapmamakmı hala çözemedim

Şuan kendi memleketimdeyim görevli olduğumuz şehirdeki doktoru aradım o sen çok pimpiriklisin vurdurma madrm kafam karistysa dedi
Ayyyyy vallahi her ebeden doktordan farkli ses cikiyor o yuzden böyle oldu. Benim dr hatirlatmisti bile oğlumda yaptir diye bakin gaziantep medicalparkta cok iyi bir dra gittim onun verdigi notlarda 20. Haftadan once düşük sebebi yaziyor

Ayyyyy vallahi her ebeden doktordan farkli ses cikiyor o yuzden böyle oldu. Benim dr hatirlatmisti bile oğlumda yaptir diye bakin gaziantep medicalparkta cok iyi bir dra gittim onun verdigi notlarda 20. Haftadan once düşük sebebi yaziyor

Valla yani her kafadan bir ses hepsimfarkki şey soluyor yaptırmayan arkadaslarimda var ama bilmiyorum

Evet canım ilk gebeligim
20180323_223802.webp
20180323_223802.webp

Selam kızlar bebislere ne tarz bi yatak almayı düşünüyorsunuz ben cok kararsızım yavaştan bakmak istiyorum malum biraz kararsızım :) İlk oğlumda tahterevalli sepet beşik almıştım memnun kaldım daha sonra buyyyen beşiğe geçmiştik? Bu konuda fikirleriniz neler resim de atarsınız valla tadından yenmez ;) bi yol gösterin su kararsız anneye :) öpüyorum hepinizi :)

Back
X