• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bebislere ne tarz bi yatak almayı düşünüyorsunuz ben cok kararsızım yavaştan bakmak istiyorum malum biraz kararsızım :) İlk oğlumda tahterevalli sepet beşik almıştım memnun kaldım daha sonra buyyyen beşiğe geçmiştik? Bu konuda fikirleriniz neler resim de atarsınız valla tadından yenmez :KK66: bi yol gösterin su kararsız anneye :) öpüyorum hepinizi :)
Iyi olacak hastanin ayagina geldin varyaaaaa tahteravallinin hangi besigini kullandin bisey mi oldu bu bebise kullanmicaksin bende o marka luna serisi düsünuyorum da yardimci olur musun

Iyi olacak hastanin ayagina geldin varyaaaaa tahteravallinin hangi besigini kullandin bisey mi oldu bu bebise kullanmicaksin bende o marka luna serisi düsünuyorum da yardimci olur musun
Canim
Canim ben bunu kullanmıştım ilk oğlumda daha sonra görümceme verdim oda başkasına :) cok memnun kaldım oğlum hareketli ve gece dönerken eli ayağı çarpmaya başlamıştı 5. Ayda değiştirdik şimdi yine bu tarz istiyorum ama farklı bisey alıp uzun sure mi kullansa diyorum bilemedim :)

Eklentiler

• D61C02C3-FC91-422B-9888-50E78BAC738D.webp
    D61C02C3-FC91-422B-9888-50E78BAC738D.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 54
Canim

Canim ben bunu kullanmıştım ilk oğlumda daha sonra görümceme verdim oda başkasına :) cok memnun kaldım oğlum hareketli ve gece dönerken eli ayağı çarpmaya başlamıştı 5. Ayda değiştirdik şimdi yine bu tarz istiyorum ama farklı bisey alıp uzun sure mi kullansa diyorum bilemedim :)
5 ay cok kisa degil mi yaaaaaa bende ogluma hala bunu kullaniyorum hale 2.5 yasinda sadece sallanmiyor
Screenshot_20180323-231830.webp

Aynisi canim ama uyku seti farklı ama cok hoş duruyor bunlar yeni çıktı zaten daha cicili olmuş :) dediğim gibi ben cok memnun kaldım bakalım kararsızım hala :)
Cok hosuma gidiyor ama benim en az 1 yasina kadar kullanmasi lazim yeni evime tasinip ogluma oda yapana kadar

Bnde bu besikleri çok beğeniyorum ama etrafımdakiler pek önermedi. Br kere güzel birşey alip kullnmak istiyorum. Bu besikten alsam kullnamic cok fazla evde koyaxak yer yok kimseyede veremm etrafımda öyle hamile de yok. Oyin parkli besikleri söyleyenler cok oldu onlardan almayo düşünüyorum

Bnde bu besikleri çok beğeniyorum ama etrafımdakiler pek önermedi. Br kere güzel birşey alip kullnmak istiyorum. Bu besikten alsam kullnamic cok fazla evde koyaxak yer yok kimseyede veremm etrafımda öyle hamile de yok. Oyin parkli besikleri söyleyenler cok oldu onlardan almayo düşünüyorum
Oyun parkini da ben hic sevmiyorum ya bir türlü icim isinmadi bak attigim diger model var zaten asansorlu oyun parki gibide oluyor asagi indirince

Kızlar bana bisylee oldu istahim acayip açıldı yaa. Sürekli salata tuzlayip yemek istiyorum.

Cok hosuma gidiyor ama benim en az 1 yasina kadar kullanmasi lazim yeni evime tasinip ogluma oda yapana kadar
Canim bende cok beğeniyorum ama bi yandan cok kisa yatıyor o gerçek en fazla 7 ay oda belki donmeye falan başlıyor büyüdükçe yer dar geliyor :( diğer gönderdiğin de cok hoş ama sallanan olursa daha iyi oluyor ilk etapta

Oyun parkini da ben hic sevmiyorum ya bir türlü icim isinmadi bak attigim diger model var zaten asansorlu oyun parki gibide oluyor asagi indirince
Aklimda o var smdilik öneren oldu die. İnternettwn bakmadm cikip bir çarşıyi gezip karar vermem lazm :KK70:

Canim bende cok beğeniyorum ama bi yandan cok kisa yatıyor o gerçek en fazla 7 ay oda belki donmeye falan başlıyor büyüdükçe yer dar geliyor :KK43: diğer gönderdiğin de cok hoş ama sallanan olursa daha iyi oluyor ilk etapta
O zaten var canim ikeadan aldim oglum yatiyor hala ona baza alana kdar da yatacak mecbur hamak besik alsak nasil olur acaba dur onuda atayim

Çokça uzun

Evet canim uzun kullanılmıyor ben 5 ay kullandım çünkü dönüyordu rahat edemedi bi arkadasım 7 ay kullandı 1 yas diye geçiyor ama 1 yasa kadar yatırılmaz bu besinde zaten ayağa Kalkarlar en başta bu yonden tehlikeli

Aslında bunlar da ayni işlevi gorucek sadece daha alcak bunlar geceleri çök sık uyanacağız bebeği yatağa koyup kaldırmak benim icin mesele bel fıtığım var mümkün olduğunca eğilmeden olursa iyi olur birde fiyatları da digerine göre cok cok uygun tabi
Benim icin sadce bunlar secenek dahilinde ne yapsam bilmiyorum ahhh o fitik bende de var deliricem kac gundur agriyor sanirim bebek baskiya basladi senin ne dusuncen var

Back
X