• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklimda o var smdilik öneren oldu die. İnternettwn bakmadm cikip bir çarşıyi gezip karar vermem lazm :KK70:
Oyun parkı da aldım ben kısa süre sonra büyüyen beşik aldım arkasından :) ben memnun kalmadım is görürmu dersen görür evet yaklaşık 3-4 yasına kadar da yatar ama bende sevemedim nedense hasır. Hasır ses yapıyordu oğlum hareket ettikçe

Çokça uzun

Evet canim uzun kullanılmıyor ben 5 ay kullandım çünkü dönüyordu rahat edemedi bi arkadasım 7 ay kullandı 1 yas diye geçiyor ama 1 yasa kadar yatırılmaz bu besinde zaten ayağa Kalkarlar en başta bu yonden tehlikeli
Evet bebek hareketlendigidne Allah korusun düşer fln aldığım beşiği bir kere almak istiyorum bir kere olsun guzel kullanislj olsun istiyorum..

Oyun parkı da aldım ben kısa süre sonra büyüyen beşik aldım arkasından :) ben memnun kalmadım is görürmu dersen görür evet yaklaşık 3-4 yasına kadar da yatar ama bende sevemedim nedense hasır. Hasır ses yapıyordu oğlum hareket ettikçe
Bende dusundum onu kumasi cidden rahatsiz edici sen ne dusundun bi fikrin var mi

Benim icin sadce bunlar secenek dahilinde ne yapsam bilmiyorum ahhh o fitik bende de var deliricem kac gundur agriyor sanirim bebek baskiya basladi senin ne dusuncen var
Ay hiç bilmiyorum bende nasıl bisey alicagimi:( bak bi resim daha aticAm sana canim büyüyen beşik eşim bakmış netten :) ben kolay karar veremiyorum zaten cok düşüncem daha :)

Evet bebek hareketlendigidne Allah korusun düşer fln aldığım beşiği bir kere almak istiyorum bir kere olsun guzel kullanislj olsun istiyorum..
Canim o zaman büyüyen beşik derim sana en uygunu oğlum 4 yasında suan yazın yatağını genç yatağına çevirdik sanirim askere gidene kadar yatar :))

At canim su an düsünuyoruz zaten ben 7 aylik olmadan almicam büyük esyalari
Buda kullanışlı büyütulunce kaç yasa kadar bilmiyorum ama baya yatar :) aynen canim ilgini çeken modeller olursa daha başka bana da at olurmu:) bende henüz almam erken canim

Eklentiler

• F7A6E614-9CFE-45D7-A636-C7598211384E.webp
    F7A6E614-9CFE-45D7-A636-C7598211384E.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ben park beşik alıcam yakındanda baktım bu modeli alıcam chiconun içinde pamuk dam yatak yaptırcam

Eklentiler

• E8D0CE82-D5F1-4CFA-A921-83336546C951.webp
    E8D0CE82-D5F1-4CFA-A921-83336546C951.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 69
Buda kullanışlı büyütulunce kaç yasa kadar bilmiyorum ama baya yatar :) aynen canim ilgini çeken modeller olursa daha başka bana da at olurmu:) bende henüz almam erken canim
Guzel ama bu sekilde guzel parmakligi yok mu birde diger buyuyen besiklere cok benziyor ve buyutunce ayri bir yatak alman lazim eltimde vardi o biraz uzun kullaninca yaklasik 10 yil gibi oyle büyüttu pek kucuk degil 5 yasindaki oglu yatiyordu hala

Daha dolap Alicam ben tabi , ama yatak konusu daha zor benim icin
Bende bi cekmece alyim diyorum evime tasininca ikisinede oda yapicam o yuzden acele etmicem o konuda birazda o yuzden tedirginim aslinda cok da para sacmasam iyi olur nasil olsa oda yapicam

Pamuk yatak iyi olur canim cidden bendensin :KK9: o konuda
Bence sende çok pahalı olmayan park yataklardan al bence nasıl olsa oda yapacaksın en azından yapana kadar onda yatar ben ekstra sallanma ihtiyacından dolayı bu tv karşına falan koyulup sallanıyor ya ufak onlardan alıcam ben 3 yaşında falan oda yapma taraftarıyım yani işte aynı senin ki bir tane daha yapsam peşpeşe olurlarsa ben de ozaman yaparım diye düşünüyorum

Bende bi cekmece alyim diyorum evime tasininca ikisinede oda yapicam o yuzden acele etmicem o konuda birazda o yuzden tedirginim aslinda cok da para sacmasam iyi olur nasil olsa oda yapicam
Ben senin yerinde olsam buyuk oglana baza alirdim. 1 sene evde idareten bir yere koyardim. Sonra evime gectigimde iki oglana ortak oda bir de misafir odasi yapardim. Aldigim bazayi da misafir odasina koyardim. Mevcut besigin de parmakligini cikarip sedir yapabilirsin bir arkadaşım kizinin odasina yapmisti cok tatliydi. Bu sekilde en az masrafli en mantikli cozum olur. Diger turlu simdi alacagin besige ayri masraf edecen ve 1 yil sonra elinde 2 besikle evine gececen

Canim o zaman büyüyen beşik derim sana en uygunu oğlum 4 yasında suan yazın yatağını genç yatağına çevirdik sanirim askere gidene kadar yatar :))
ne alicm blmiyorm yaa yatak odasi çok küçük beşik fln hayatta sigmaz eskj evim buyuktu burasi kucuk. Oturma odasını koyucM odaya da yakışan bisey olsun :KK48:

Az önce ayağa kalkmamla feci bir sanci girdi ayağa kalkamaz hale geldim yine bacağımın üzerine basamıyorum kalkmak dahi istemiyorum zaman geçsin ağustos olsun doğsunlar artık
Aynen ya valla bi yemek yaptım belim koptu

Back
X