• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki bu

Eklentiler

• AE92832F-B53F-4E7C-9902-6CC8CAF1B6B1.webp
    AE92832F-B53F-4E7C-9902-6CC8CAF1B6B1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 52
O zaman cihazi iyi olan bir yere gideceksin yada bekleyeceksin muallakta kalmamak adina benim dr um resmini cekip okla bile gosterdi babamiz eminmisiniz deyince malum erkek istiyor zaten hayal kirikligi yasamamak adina :)
Özele gidiyorum bu haftaya kadar çok güzeldi görüntü. Neyse beklicem artık. Teşekkürler cevaplar için

Bir ihtiyaci olana verirsin kuculduklerinde anlatamiyorsun iste :) ben annemler abartinca eksikleri belirledim kv ye gorumceme sunlar sunlar yok onlari olin dedim alacaksaniz sagolsunlar onlarda o sekilde davrandi. Kv hevesliyse eksigin neyse onu soyle olabilirse modelini markasini bekirt guzel bir dille belki o sekilde sekilde alirlar. Ben puset alin demistim gorumcem hangisi olsun deyince netten bulup attim modelini rengini onu aldilar.

Dağıtılacak artık ihtiyaç sahiplerine. Hepsi de güzel kaliteli, organik ürünler. Kv şimdiden yıkayıp ütülemiş doğuma doğru tekrar yıkar ütülerim dedi. Hediye olma ihtimallerini devre dışı bıraktı. Ama en azından elbise boyalarına karşı en az iki defa yıkanmış olacaklar. Masraflarına üzülüyorum yoksa elbette bir şekilde değerlendirilecekler.

Benimki sezeryanla 9 agustost olacak insallah en fazla sonunda hava sernler o da zaten yeni dogdugu icinde usur o yuzden normal birsey alirim
O zaman ben temmuz annesi olacağım. Tek bir kollu tulumla çıkacağız, hastane çıkışı battaniyesi falan çok fazla gibi geldi bana. Yani bana göre,temmuza göre. Ağustos sonuna artık 0-3 bakacağım demekki

Arkadaşlar geçen hafta 15+2 iken erkek dedi doktor görüntüye göre. Ama ultrason Makinesi o kadar kötüydüki bebeği bile tam seçemedim. Başı kıçı ayıramadım valla. Sizce hafta olarak ya da fotoğraftan yanılma payı olabilir ? Erken mi daha? Ağustos sonu ya da eylül başı gibi Doğum olacak hayırlısı ile
Ust taraf totosu ortadaki cikinti da pipi annesi. Bence de erkek. Usg kotu de olsa doktor aliskindir sen merak etme. 16. Hafta icinde erkek demisse buyuk ihtimal erkektir

Ben ilk çocuğumda alışverişe böyle hemen başlamamıştım galiba bana erken gibi geliyor. Daha bir mendil almadım :) parasını hazırlamıştım. Bir saat mesafedeki bir şehirde güzel bir dükkan var demişlerdi. Haftasonu günübirlik gidip almıştık. Mobilya erken almıştık sanırım.çünkü eve geldiğinde kokuyordu. Her gün odayı havalandırıp gardrop ve çekmeceleri sildiğimi hatırlıyorum. Gerçi çocuğum yine de alerjik oldu :)))

Ben ilk çocuğumda alışverişe böyle hemen başlamamıştım galiba bana erken gibi geliyor. Daha bir mendil almadım :) parasını hazırlamıştım. Bir saat mesafedeki bir şehirde güzel bir dükkan var demişlerdi. Haftasonu günübirlik gidip almıştık. Mobilya erken almıştık sanırım.çünkü eve geldiğinde kokuyordu. Her gün odayı havalandırıp gardrop ve çekmeceleri sildiğimi hatırlıyorum. Gerçi çocuğum yine de alerjik oldu :)))
hevesleniyoruz işte :) bende hep erken almam demiştim ama akşam eşimi sıkıştırıyorum alışverişi yapalım artık diye her şeyini alıp koyunca rahatlıcam galiba :)

Bende hastane cikisi almayi planlamiyorum alirsamda tek takim numunelik olur herhalde. Ama yazda olsa yine incecik bir pamuklu kumas battaniye tarzi birsey şart sonuçta hemen ayak uyduramiyorlar anne karninda gibiler bir hafta on gun vucut sicakligi olarak.
Kızımda hep cok cok heveslendigim icin bambu besiklerden aldim tullu suslu puslu netten 270 e almistim cok kaliteli ve ic takimi yastigi cibinligi falan icindeydi. 5 ay anca kullanabildik donmeye baslayinca zor ve tehlikeli oluyor cunku. Sonrasi icinde kraft calipso park yatak aldik 70*120 ebatinda. Cok memnunum. Bizim odamizda yatagi yakin zamanda 2. Cocuk istedigimiz icin oda yapmamistik. Simdi kardeşinide bambu besikte odamizda yatiracagim zaten dogmasi icinde yatamayacak kadar buyumesi derken 10 ay daha geçecek o zaman kizima oda yapacagim oglani park yataga terfi ettirecegim :))

Ben bir ihtimal umut ediyorum. Eşimin kızının gözleri aynı böyle. Benim baba tarafın da gözleri açık renkli :KK37: rüyamda da buna benzeyen bebek görnüştüm. Hayaller işte :KK68:
benimde annemin gözleri yeşil dayımın dedeminde yeşil benimde açık kahve ışıkta kehribar gibi oluyor ahh ela gözlü bir oğlum olsa keşke :)

atıyor ama ev arkadasımın 3 nesil önceden attı masmavıs kızı var

Bende hastane cikisi almayi planlamiyorum alirsamda tek takim numunelik olur herhalde. Ama yazda olsa yine incecik bir pamuklu kumas battaniye tarzi birsey şart sonuçta hemen ayak uyduramiyorlar anne karninda gibiler bir hafta on gun vucut sicakligi olarak.
Kızımda hep cok cok heveslendigim icin bambu besiklerden aldim tullu suslu puslu netten 270 e almistim cok kaliteli ve ic takimi yastigi cibinligi falan icindeydi. 5 ay anca kullanabildik donmeye baslayinca zor ve tehlikeli oluyor cunku. Sonrasi icinde kraft calipso park yatak aldik 70*120 ebatinda. Cok memnunum. Bizim odamizda yatagi yakin zamanda 2. Cocuk istedigimiz icin oda yapmamistik. Simdi kardeşinide bambu besikte odamizda yatiracagim zaten dogmasi icinde yatamayacak kadar buyumesi derken 10 ay daha geçecek o zaman kizima oda yapacagim oglani park yataga terfi ettirecegim :))
Oh sen rahatsın ne güzel ben hala kara kara düşünüyorum beşik konusunu

Oh sen rahatsın ne güzel ben hala kara kara düşünüyorum beşik konusunu
Rahatim rahatim sukur kız kardesimde yeni hamile simdi kiz sanirim onunki oyle demis dr kizimin kuculenlerini hemen ona firlatip aticam besikle isim bitince onuda postalayacagim evde rahatlayacak :) ondanda besik ve diger esyalar gorumceme gecer el degisir baska cocuk istemedigim icin isimin bittiklerini hemen yollayacagim evden onlar islerini gorsunler. Doydum esyaya fuzuli tek parça goresim yok artik :)

Rahatim rahatim sukur kız kardesimde yeni hamile simdi kiz sanirim onunki oyle demis dr kizimin kuculenlerini hemen ona firlatip aticam besikle isim bitince onuda postalayacagim evde rahatlayacak :) ondanda besik ve diger esyalar gorumceme gecer el degisir baska cocuk istemedigim icin isimin bittiklerini hemen yollayacagim evden onlar islerini gorsunler. Doydum esyaya fuzuli tek parça goresim yok artik :)
Ayyy ben son numarayim bende o imkan yok benden baska doguranda yok ama islari bitince durumu olmayanlara veririm artik

Sende dedin 5 ay yatiyor diye sepet besik almaktan vazgectim iyice

Merhabalar anneler uzun zamandır giremiyorum yazamadım size nasılsınız ne durumdasınız düşük tehlikemi atlattık derken başka başka sorunlar çıktı kanamam tekrar başladı haftası büyük olunca doktor erken Doğum tehlikesi Dedi rahim agzımda incelme tespit edildi sürekli yatıyorum tuvalet harici kalkamıyorum hiç bi yere önümüzdeki hafta başka bir doktora randevu alacağız çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum hepinizden çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye dualardan unutmayın bizi

Back
X