- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #24.481
Çok geçmiş olsun sanada canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla tamamlarsın hamileliğini. Bende tüp bebekle hamile kaldım ilk zamanlar ara ara kanama lekelenme yaşıyordum onlar bitti derken bulantılar hat safhada oldu onlar da bitti herşey yoluna girdi derken kordonunda kist görünüyor kalabilirde geçebilirde dedi şimdi onlarda gecmis bugün de bu olay çıktı. Başından beri hep annemde kalıyoruz sağolsun kadın bebek gibi bakıyor hiçbir şey yaptırmıyor.Merhaba kızlar
Geçmiş olsun bende 16. Haftada gittiğimde rahim uzunluğunda kısalma var dedi 30 mm idi evden çıkmıycaksın sürekli yatar halde olacaksın dedi
24 haftadan önce 25 mm altına inmemesi lazım dedi
Buraya gelirken de zarar görebileceğin için seni 4 hafta sonra göreceğim dedi
Ben 2 hafta sonra bebeklerimi görmek için huzursuz olduğum için gittim bi baktı ki 5 mm olmuş hemen yatırdı ertesi gün serklaj yapıldı
Böyle bir riskiniz varsa lütfen sürekli dinlenin 1 kg bile kaldırmayın ben gitmesem Allah muhafaza!!
Sürekli ölçüm yaptırın benim evde olamma rağmen iş te yapmadım uzandım arada ayaklandım sadece 2 haftada 25 mm gitti şimdi doğuma kadar yayaktan kalkmam komple yasak
Vardır herhalde bunlarda da bir hayır diyorum sağlıklı bir şekilde alırız insallah kucağımıza.
Anestezi verilerek yapılacakmış biraz endişelendim kolay atlatırım inşallah