• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar
Geçmiş olsun bende 16. Haftada gittiğimde rahim uzunluğunda kısalma var dedi 30 mm idi evden çıkmıycaksın sürekli yatar halde olacaksın dedi
24 haftadan önce 25 mm altına inmemesi lazım dedi
Buraya gelirken de zarar görebileceğin için seni 4 hafta sonra göreceğim dedi
Ben 2 hafta sonra bebeklerimi görmek için huzursuz olduğum için gittim bi baktı ki 5 mm olmuş hemen yatırdı ertesi gün serklaj yapıldı
Böyle bir riskiniz varsa lütfen sürekli dinlenin 1 kg bile kaldırmayın ben gitmesem Allah muhafaza!!
Sürekli ölçüm yaptırın benim evde olamma rağmen iş te yapmadım uzandım arada ayaklandım sadece 2 haftada 25 mm gitti şimdi doğuma kadar yayaktan kalkmam komple yasak
Çok geçmiş olsun sanada canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla tamamlarsın hamileliğini. Bende tüp bebekle hamile kaldım ilk zamanlar ara ara kanama lekelenme yaşıyordum onlar bitti derken bulantılar hat safhada oldu onlar da bitti herşey yoluna girdi derken kordonunda kist görünüyor kalabilirde geçebilirde dedi şimdi onlarda gecmis bugün de bu olay çıktı. Başından beri hep annemde kalıyoruz sağolsun kadın bebek gibi bakıyor hiçbir şey yaptırmıyor.

Vardır herhalde bunlarda da bir hayır diyorum sağlıklı bir şekilde alırız insallah kucağımıza.
Anestezi verilerek yapılacakmış biraz endişelendim kolay atlatırım inşallah

Çok geçmiş olsun sanada canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla tamamlarsın hamileliğini. Bende tüp bebekle hamile kaldım ilk zamanlar ara ara kanama lekelenme yaşıyordum onlar bitti derken bulantılar hat safhada oldu onlar da bitti herşey yoluna girdi derken kordonunda kist görünüyor kalabilirde geçebilirde dedi şimdi onlarda gecmis bugün de bu olay çıktı. Başından beri hep annemde kalıyoruz sağolsun kadın bebek gibi bakıyor hiçbir şey yaptırmıyor.

Vardır herhalde bunlarda da bir hayır diyorum sağlıklı bir şekilde alırız insallah kucağımıza.
Anestezi verilerek yapılacakmış biraz endişelendim kolay atlatırım inşallah
İşlem kolay bir işlem hiç merak etme bayılıyprsun ayılıyorsun bu benim de 10. Tüp bebek
Yumurta toplama işlemi gibi farklı bişey yok ben 4 gün hastane de yattım mühim olan serklaj sonrası yat mı diyecek bormal hayata mı devam edeceksin
Hakkımızda hayırlısı

09C7A898-6D53-48F8-B2F4-E3767769B804.webp İyi aksamlar arkadaslar :anneadayı:
Servikal veya rahim uzunlugu 16.haftadan itibaren olculuyor.
Ozellikle daha once dusuk yapmissaniz, rahim agzina yonelik cerrahi operasyon gecirdiyseniz, cogul gebeliginiz varsa doktorunuza rahim uzunlugunu olcturun, ona hatirlatin.Vajinal ultrasonla olculuyor en iyi, vajinal ultrasondan korkmayin :KK49:
Olcum yapilinca soyle de bir ultrason kagidi veriliyor.

Kizlar ya sizinde agrilariniz varmi benim sag tarafata gobegimin altinda agri var ara ara oluyir ama sik olmaya basladi sanki igne batar gibi sizdede oluyormu :(

Kizlar ya sizinde agrilariniz varmi benim sag tarafata gobegimin altinda agri var ara ara oluyir ama sik olmaya basladi sanki igne batar gibi sizdede oluyormu :KK43:
İğne batar gibi değil bildiğin ağrı şeklinde oluyor tam göbek etrafında benim. Bir de biraz yukarı uzanayım hemen göbek deliğimin orası çok ağrıyor.

Evet ya benimde agrim var ara ara alt tarafada vuruyor :KK43: sanirim dogana kadar korku bitmeyecek
Bu sene bebeler çok nazlı geliyor bence. Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah. Sen hareketlerini hissediyorsun yine biraz için rahattır ben de hareket hissi de yok senin evhamlar bana geçti.

Bu sene bebeler çok nazlı geliyor bence. Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah. Sen hareketlerini hissediyorsun yine biraz için rahattır ben de hareket hissi de yok senin evhamlar bana geçti.
Iyiydim aslinda bugun kv sinirlerimi bozdu o gittikten sonra agrilarim basladi halada devam ediyor ondan korkuyorum :( hala dedifim bolgede agri var acaba ayagiylami bastiriyor bilmiyoruumki

Iyiydim aslinda bugun kv sinirlerimi bozdu o gittikten sonra agrilarim basladi halada devam ediyor ondan korkuyorum :KK43: hala dedifim bolgede agri var acaba ayagiylami bastiriyor bilmiyoruumki
Stres yaptın ondan oldu muhtemelen. Bir de fizyolojik olarak değişiklikler de ağrı yapıyor ikisi bir arada daha okkalı oldu sende şimdi. Allah bu kv içine merhamet versin inşallah .

Igne batmasi bazen keskin bir kac sanci yokluyor. Hayirlisi bir cuma geleydi
Senin cuma daha benim var :) kendi dr uma 10 martta gittim 17 sindede univ hast gittim ama ben farkettim sali gunu benim hafta tamamlaniyor haftasonlari agrim oluyor gecen haftada belim cok agrimisti

Aslinda esim sagolsun bana karismaz cunku benim kurallarim bellidir ahlak tarafim baskindir argo konusmayi sevmem dedikodu sevmem anneside tam tersi oldugu icin cok gorusmuyorum ama mecbur goreck :KK43: benimle beraber gorur ama birakamamm onlara
Birakma canim zaten ne hikayeler var ortada edepsiz kadin acaba kiz olsa da bole sacmalicakmiydi

Birakma canim zaten ne hikayeler var ortada edepsiz kadin acaba kiz olsa da bole sacmalicakmiydi
Ayy valla herkesin kizi oglu var nasil.isterse davransinlar ama.ben en azindan ahlakli ve merhametli cocuk buyurmek istiyorum buna kimse karismasin yeter sinirden agrilarim var gittiginden beri

Amin :dua: Uzak oluyorlar ama ettikleri bir laf da bu dönemde daha çok dokunuyor insana. Zaten vücut yükü ağır ,psikoloji dağınık, insan destek bekliyor ama nerde :işsiz:
Bana destek olmaz o cunku bilerek yapiyor kotulukle besleniyor malesef ona gore herkes kotu sadece kendisi iyi ben iyi olma cabasindada degilim kendimi biliyorum zaten sadece uzak olsun

Back
X