• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana destek olmaz o cunku bilerek yapiyor kotulukle besleniyor malesef ona gore herkes kotu sadece kendisi iyi ben iyi olma cabasindada degilim kendimi biliyorum zaten sadece uzak olsun
Neyse boşver sen kendini biliyorsun önemli olan da sensin ve oğlun. Düşünüp daha fazla sinirlenme, ağrıların daha da artmasın:KK200:

Bizimki de cocuklarini baktirir evinde kira vermeden oturur, ustelik kendi evi olmasina ragmen. Evini kiraya verip bir de ordan gelir elde edecek cunki hasbam. Ehliyeti falan yok kaynim da uzakta calisir. Bir yere gidecegi zaman kayinpeder soforlugunu yapar. Niye kotu olsun niye imkanlarini tepsin.
Bana video gonderen kayinvalide, bir kez olsun sana ne yapip getireyim hamilesin canin ne cekiyor dememistir ama elti hamileyken ramazanda hergun ona yemek pisirirdi. Ustelik ayni sehirdeyiz tek fark onlar ayni apartmanda.
Ahan buraya yaziyorum yarin obur gun kv kp elden ayaktan dustugunde o apartmandan tasinmazsa ben de hicbirsey bilmiyorum. Kv kp yine belim elime bakacaklar
Bosver allah kimsenin eline dusurmeden alsin sanki bir hayirlarini gormussun gbi bu seferde icin almaya almaya bakmak zorunda kalcaksin

Ayy valla herkesin kizi oglu var nasil.isterse davransinlar ama.ben en azindan ahlakli ve merhametli cocuk buyurmek istiyorum buna kimse karismasin yeter sinirden agrilarim var gittiginden beri
Bosver kv o senin cocugun sana emanet. Zaten senin gibi iyi yurekli bir kadindan da iyi bir cocuk olur

Bosver allah kimsenin eline dusurmeden alsin sanki bir hayirlarini gormussun gbi bu seferde icin almaya almaya bakmak zorunda kalcaksin
Diyorum ya benden uzak Allah a yakin. Icimize sinmese de yapmak zorunda kaliriz buyuk neticede. Biz de kim öleee kim kalaaa derler. Allah hayirli saglikli omur versin ne diyelim

Amin :dua: Uzak oluyorlar ama ettikleri bir laf da bu dönemde daha çok dokunuyor insana. Zaten vücut yükü ağır ,psikoloji dağınık, insan destek bekliyor ama nerde :işsiz:
Mesela bizimki destek olmak icin whatsapp dan Allahim.korusun kollari bacaklari olmayan bebek videosu gonderiyor :kızgın:

Kizlar ya sizinde agrilariniz varmi benim sag tarafata gobegimin altinda agri var ara ara oluyir ama sik olmaya basladi sanki igne batar gibi sizdede oluyormu :KK43:

Ben salı günü ayrıntılı için profesör e gittim kasiklarim da ağrı var falan dedim adam hamile oldugun için olabilir mi dedi yani bence bu ağrı sızı vs çok şiddetli ve kanamalı olmadığı sürece sorun değil kızlar ama tabi bizim içimiz içinizi yiyor orası ayri

Kızımda 5 yaşına kadar carters aldım orijinal. O kadar uygun o kadar kaliteli ki. Sonra ben bir ara 3 sene kadar bebek giysilerinin satışını yaptım internet üzerinden. Aliexpressi de denedim. 100% aynı değil ama 95% güzel kopyalar. Kumaşı temiz pamuk ama allah için. Sadece benim elimden binlerce ürün geçtiğine ayırt edebiliyordum . Anneler ikisinden de çok razılar
Ben de carters i tabii cok begeniyorum fakat aliexpresten orininal olmaz diye dusuunmstum demek dogru o zmaan.

Amerikadan galan gelen okdugunda getirtirim belki cunku gakikatrn inanilmaz farkediyor, buradan o kdr para verip de giydiremem minicik en fazla 3 aylik seyleri sanirim. Ama dedigim gibi oradan gelen olursa hiic fena olmaz

Saol canim insallah ♡♡♡♡ agrilarimdan insallah uyuyabilirim.korkuyorum :KK43:
Kimse icin kendini uzdugune degmez. Önceliklerini iyi dusun ona gore hareket et bosver. Bebisinle sen en onemlisisin sonra esin ve evinin huzuru... bosver herkesi bak en ufak sey de agri sizi kanama ugrasiliyor allah korusun. Yaninda kim oluyor ki o zaman

Ben de carters i tabii cok begeniyorum fakat aliexpresten orininal olmaz diye dusuunmstum demek dogru o zmaan.

Amerikadan galan gelen okdugunda getirtirim belki cunku gakikatrn inanilmaz farkediyor, buradan o kdr para verip de giydiremem minicik en fazla 3 aylik seyleri sanirim. Ama dedigim gibi oradan gelen olursa hiic fena olmaz
Amerikadan buraya kargo varmı onu bir araştırmalıyız bence. Ben o zaman tr de olmadığım için direk sipariş veriyordum. Şimdi düşünüyorum acaba aracı kargo varmı onu kullanalım

Amerikadan buraya kargo varmı onu bir araştırmalıyız bence. Ben o zaman tr de olmadığım için direk sipariş veriyordum. Şimdi düşünüyorum acaba aracı kargo varmı onu kullanalım
Biz kendimiz getirtsek kargo buarayya olsa bilr yine inanilma pahali olur. Gumruk vs de girer isin icine. Dedigim gibi oradaki bir tanidigin senin icin alip getirnesi lazim anca oyle. Ben gecen yine trendyoldan topladim sepete bir suru. Sonra drdim krndi internet sitesine gireyim bi. Bir kampnayalar falan var aman allahim, bildigin buradaki yuzde elli indirimin bile yarisina geliyor. Ne alicam ya dedim vazglectim. Bu arada bebisin alisverislerini baya bi bitirdim ben zaten de iste bunlr da aklmda kalan seyler. Ozellikle tulum icin ayirmistim carters i ben. Kısmet bakalim. Bu arada carpintin ne durumda

Back
X