- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #24.641
Bu kadarini veren rabbim devamini dz getirir insallahAman iyi olsunda evhamı az biz çekelim sağlıkla doğsa yavrucuklar anneliği tatsak ne güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadarini veren rabbim devamini dz getirir insallahAman iyi olsunda evhamı az biz çekelim sağlıkla doğsa yavrucuklar anneliği tatsak ne güzel
Naptin sen bebis oynadi miAman iyi olsunda evhamı az biz çekelim sağlıkla doğsa yavrucuklar anneliği tatsak ne güzel
Ben kizimda kullanmadim hicte zorlanmadim yine vermeyecegim hem agiz ve dis sagligi icin hemde emzik tokluk hissi veriyor ve meme reddini tetikliyor beni emsin napicak o plastik parcasini :) ayrica bende yalnizim kimsem yok oldugum yerde.Ben emzige karsiydim mantıki olarak ama cidden ise yarayan biseymis ver tabi
Bol su canim. Baska tedavisi yok. Bir de civanpercemi diye bir ot var. Kadin yollarina ve idrar yollarina cok iyidir. Gunde bir bas cicegin uzerinden kaynar su gezdir. Cicegi 2 dk beklet suda. Sari ve biraz da aci bir su oluyor. Onu icmesi lazim. Benim sifam o olmustuKızlar birşey sorcam benim kızım yani eşimin kızı 16 yaşlarda sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor dktr ilerde anne olması İçin Rahmi etkileyebilir dendi böbreklerine bakıldı bir sorun yok sürekli karın ağrısı çekiyor babasında endişeleniyor tabi bende kronik idrsr yolu enfeksiyonu İçin neyapılabilir bilen varmı iy bir dktr tedavi
Oyle aham saham emmedi onuda benim sipa uyuyana kadar sonrasinda atti zaten bende karsiydim da aglama krizlerinde iyi oluyor seninde mi kimsen yok etrafindaBen kizimda kullanmadim hicte zorlanmadim yine vermeyecegim hem ahiz ve dis sagligi icin hemde emzik tokluk hissi veriyor ve meme reddini tetikliyor beni emsin napicak o plastik parcasini :) ayrica bende yalnizim kimsem yok oldugum yerde.
Evet ailem istanbulda esimin esimin ailesi 130km mesafede merkezde Edirnede. Ama esim yanimda kimsem yok diyemem :)Oyle aham saham emmedi onuda benim sipa uyuyana kadar sonrasinda atti zaten bende karsiydim da aglama krizlerinde iyi oluyor seninde mi kimsen yok etrafinda
Sağol cnaım bunuda söyliyeyimde yaptırsınlar yazık üzülüyor insan kız çoçuğu ilerde birşey olur Rahime zarar verir diyeBol su canim. Baska tedavisi yok. Bir de civanpercemi diye bir ot var. Kadin yollarina ve idrar yollarina cok iyidir. Gunde bir bas cicegin uzerinden kaynar su gezdir. Cicegi 2 dk beklet suda. Sari ve biraz da aci bir su oluyor. Onu icmesi lazim. Benim sifam o olmustu
O haric canimEvet ailem istanbulda esimin esimin ailesi 130km mesafede merkezde Edirnede. Ama esim yanimda kimsem yok diyemem :)
Yok kiz tek olmuyor iste bak suan iceride cocuk uyutuyor herif Allahtan korkarim tekim diyememO haric canimtek bakacaksin cocuklara yani o yuzden sordum
Civanpercemine internetten bak sen de gorursun canim. Kadinlarin bitkisi resmenSağol cnaım bunuda söyliyeyimde yaptırsınlar yazık üzülüyor insan kız çoçuğu ilerde birşey olur Rahime zarar verir diye
Hayır canım hiç nasılsın demedi sadece bir kere torunumu büyütüyormusun iyi bak dediHamilesin nasılsın diye de mi.aramıyor
Aramayı denedim her aradığımda başkasının yaptığı şeyleri anlatıp sende böyle yap dedi örnek gösterdi delirtmek için bende aramadım. Kesin anlatıyordur çünkü duyuyorumBence anlamaz. Belki de baaak beni hic aramiyor diyr kocana sikayet ediyor. Yani senin aramaman kadinin ekmegine yag suruyor belki. Boyle tipler suc kabul edermi ki senin aramaman ona koysun. Burda biraz saf dusunuyon bence
Kv direk geldi elden aldıKiz sen krediyi kime yolladin
Hiç yapamıyorum o tür şeyleri o yüzden bu durumdayımAnaaaaammm ayni o bahsettigim tip. Vah vaaahhhh. Ay Allah yardimcin olsun canim benim.
Kiz sen de fenalas. Ayil bayil. Agla sizla. Edepsizle edepsiz olacaksin baska turlu olmaz.
Geldim balim yanindayim sakin gerilme birak su ok.z herifleri ya analari neki danalari ne olsun kendjni yorma germe
En iyisi mesafeli olmak galibaBizimki ayilip bayilmiyor herhalde. Evlatlar arasinda ayrim yapması ve dusuncesizlik etmesi benim problemim ha bir de para beklentisi. Yoksa herkes evinde isinde gucunde. En son 4 ay once falan gitmisim mesela evine. Ben nerdeyse 2yildir onlari almiyorum misafir olarak. Gorusmeyiz zaten
Aynen valla bu yaramazların canı sagolsun oynatıyor biZi bi dogsun kızartcam popoyu şaplakla :)Hic bisi olmaz benim.oglum cokolatadan yenekten falan kendisi isterse uyaniyor
Tutmuyoruzzzzz yürüü evhamlım içinde hiçbirşey kalmasın cicileri bizede gösterBilmem Allah rahatlik versin hepimize bana bir rwhatlik gekdi once mayis sonu gibi alisveris yaparim diyordum simdi dayanamiyorum :))) tutun beniii
İnşallah düzelir canım bendede var oGünaydın güzel hamişler güzel bir hafta sonu olsun inşllah ben dünden belli çok melankolik bir haldeyim yine hormonlar heralde:) Çok mutsuz hissediyorum kendimi yarın dktra gidicem belki düzelir morelim