- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #24.841
Ilk firsatta cekip atarim oglum gercekten bu ara kudurmada nirvana yapti :)Ne aldin bebise hani resim hayirli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk firsatta cekip atarim oglum gercekten bu ara kudurmada nirvana yapti :)Ne aldin bebise hani resim hayirli olsun
Haha onu da diyorum hemen ıslak ıslak nasıl giyecek fön makinesine mi tutsakDalinle yıka kız nolucak. Kuruttunmu barikafa kalmadı valla bizde
Yoo benimde başlangıcında vajinal baktı. Sonra üsten bakmaya başladı. Emin olmak istemiştir bazı cihazlar son sistem olmuyorlar ondanda olabilir. Takma hiç kafana doktor kontrolünde olda nasıl bakarsa baksın canımBugüne kadar 6 kere kontrole gittik 5 inde vajinal bakıldı. Hatta en sonunda akıntı şikayetim oldu. Doktor elini kolunu daldırdı ama sorduğum çoğu arkadaşıma baştan beri karından bakılıyormuş. Neden doktorum böyle tercih ediyor acaba
Aynen canim.insallah iyi olurEvet yani canim bende rahatsizligim sebebiyle 2 dra gitmjs oldum ikincj gittigim drun usg aleti daha iyiydi organlari dahi gorunuyordu oda bebegin gelisimi iyi dedi zaten ayrintilida hersey belli oluyor pozisyon duzgun olursa bende icim rahat etsin oyle alicam artik herseyi yavas yavas o yuzden 16 nisani bekliyoru
Doktorum da ne zaman 3 hafta sonra görüşelim dese ertesi hafta sorun çıkıyor hop tekrar kontrole 13. Haftadan beri sanırım her hafta gittimBenim.dr um ne zaman randevu verse ben uymayip erken gidiyorum o yuzden kafama gore takiliyorumne kadar evhamliysam adam beni bana birakti
![]()
Aynen canim o yuzden oda totem yapti galiba randevu vermiyor hahahahDoktorum da ne zaman 3 hafta sonra görüşelim dese ertesi hafta sorun çıkıyor hop tekrar kontrole 13. Haftadan beri sanırım her hafta gittim![]()
Allah canını almaya doktora gitmeye gerek yok artk kızda doğdu :))Günaydın herkese.
Gecen gece ruyamda kizim dogmustu. Pembe tulumlari ustunde kucagimda duruyor. Acikti emzireyim dedim. Kalem etek giymisim goguslerime kadar cekmisim. Etegin icinden göğsümü zor cikardim. Tam emzirecem bi baktim bizim ufakligun disleri var. Disli dogmus
Dun gece de servikal uzunluk muhabbeti yaptim ya. Neyse gece ruyamda olcturdum 32mm di![]()
Günaydın kuzum neden uyuyamadın kabuslardanmıGünaydinnnn kizlar döne döne uyuyamayanlar listesine beni de yazin sabah sabah basim patliyor
Taksiyle kısa mesafe gidilebilcek yerler varsa düşünebilirsin aslında. Bazen insan çok boğuluyor evin içinde değişiklik olur diye dedim. Bana yakın avm var sıkıldıkça hava çok soğuk değilse aylar taksiye giderim ben. Yoksa evde eşimi beklersem çok sıkılırımBende gezmeyi seviyorum ama ole ankaranin sogugunda da bebek arabasiylada biyere goturemem diye dusundum
Kız noluyo siz dün aksam grup kurup kabus görmeye duamı ettiniz ne oldu böyle hepiniz birdenGünaydın Kızlar kabuslu ve uyayamayanlardan bende varım eşim bide iş seyahatine gidecek kabuslardan demek inledim hep şimdi nasıl tek bırakıcam seni deyip üzülüyor odunumKimseciklerimde yok burda tek kanlıcam
![]()
İnşallah biran önce gecer hamilelikte kadınlar çok kaygılı oldukları için oluyomuşGünaydın kızlar, ben de sabaha kadar rüya görüyorum gecende eşimi gördüm normal oturuyoruz sonra eşimin siluetinde biri odaya girip benim bogazımı sıkıyor benden korkmuyor musun falan dıyor sıcrayarak uyandımheralde doguma kadar olacak boyle
Annem ebe benim onunla konuştum dün. Genelde fazla gebeliklerde ve rahim için geçirilen operasyonlarda olabilen bir durummuş. Annem ilk gebeliğinde biraz zorlanmış ve yırtık oluşmuş rahimde. Bana gebeyken söylemişler durumu açılabilir dikelim diye. Ama annem nedense diktirmemiş ve sonuç su anda sizlere bunu anlatıyorum. Genel kanı rahimin yorulması yırtılması güçsüzlemesi ile alakalı.Eveeet kizlar yeni takintimiz servikal uzunluk olacak onu anladim wintersun ikiz bebek bekledigi icindir diye dusunmustum ama tekil gebeliklerde de duyunca korktum acikcasi arkadaslar bu arada bu problemi yasayanlarin ilk gebelikleri mi yani rahim ilkinde sorun yasamadiysa ikincide yasama ihtimali var mi diye soruyorum
Haha kız bu haftalardan sonra artık hızla kilo alıyorlarmış ya ondandır belkiCooook merak ediyorum artik iyice gecede uyutmadi beni bir ghnde mi ogrendi bu tekme atmayi anlamadim gitti
Günaydın şeker nasılsın? İş yerinde durumlar nasılGunaydin kizlar :) haftanin ilk is gununden herkese iyi haftalar ♡♡♡
Zaten vajinal muayenin nesi sakıncalı olabilirki? Avrupada bile genelde vajinal bakılır.Bosna- Hersekteyim. Saraybosna’da. Buraya görevli geldi eşim, burada nasip oldu bize de. Türk hekim bulduk,Gatadan emekli prof, çok da içimize sindi. Çok rahatlatan bir doktor ( gerçi ben de hamilelik konusunda rahat ötesiyim de) Bahçeci diye bir tüp bebek kliniğinde. Hatta Türkiyede de varmış şubesi. Ama insanlardan vajinal muayene olmuyoruz diye duyunca değişik geliyor. Doktorum hiçbir sakıncası olmadığını söylüyor. Ama neden![]()
Insallah canimİnşallah biran önce gecer hamilelikte kadınlar çok kaygılı oldukları için oluyomuş
Hepsi çok tatlı güle güle giysin :)
Ben de iç zıbını soracaktım ne kadar giyiyor hastane çıkışındakinden başka almak gerekir mi diye
Ay maf etti bu kabuslar bizi uyuyormuyuz savaşmı belli değil gün aydınlanınca oh be sabah oldu diyorum
Aksine çok iyi bir merkez. Her şey son teknoloji. Gittiğimizde 4 boyutlu da gösteriyor bize. Ama doktorum emekli, yaşı büyükçe bir prof. Acaba alışkanlıktan mı diyorum.
Maşallah canım aynıyız çok güzel büyüyolar kuzucuklarGunaydin kizlaaar :) bir gobus resmide benden gelsin :) +5 kiloyla yola devam :) Eki Görüntüle 2128770