• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm eh döktük bizde biraz kurtları :KK39:ama ayakta çok durmak zorladı normal olarak.benim oğlan ztn tekmeler atiyodu canım ama aşağılarda hissediodum ama artık göbek hizamda atiyo tekmeleri ve tekmeler pit pıt olmaktan çıktı biraz daha sertleşti :tokat:yarinda detaylı ultrasonum var kızlar dua edin benim için hayırlı hbrlerle döneyim :dua:
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım resimde getir delikanlının

Yaklaşık 15 sayfa geriden geliyorum canlar yavaş yavaş. Şeker yüklemesi işini böyle çözdüm kendimce kızlar, eczaneden şeker ölçer aldım. Sabah açlık şekerimi, akşam yemekten iki saat sonra tokluk şekerimi ölçtüm ki Fanta içmiştim . yani şekerli. Normal çıktı. Alet bende nasılsa, hatırladıkca deşer dururum parmaklarımı :)

Kizlar sizde elinizi karniniza koydugunuzda yara gibi aciyormu bariz deri altimda aci var oyle adet agrisi falan degil.bildigin yara gibi sizdede varmi sanirim buyudugu icin oluyor
Ben elimi koymasam da özellikle sol tarafım derim acıyor. Yırtılmışmı portakal kabuğu olmuşmu diye korka korka bakıyorum hep

Yaklaşık 15 sayfa geriden geliyorum canlar yavaş yavaş. Şeker yüklemesi işini böyle çözdüm kendimce kızlar, eczaneden şeker ölçer aldım. Sabah açlık şekerimi, akşam yemekten iki saat sonra tokluk şekerimi ölçtüm ki Fanta içmiştim . yani şekerli. Normal çıktı. Alet bende nasılsa, hatırladıkca deşer dururum parmaklarımı :)

A çok mantıklı annem şeker hastası bende ölçeyim arada ne düşünüyorlar şeker yüklemesi için ben okuyamıyorum bayadir yaptircakmi cogunluk

Kızlar birşey sorucam hastane odasını mi süslemek daha mantıklı evdeki odayimi

Ben evdeki odayi sevmiyorum ya sunnet odasi gibi oluyor hastanedede sadece birkac balon ve kapi susu takacagim digerleri abarti geliyir bana
Canlarım, ciciş annelerim benim. Keşke o gün yanınızda olabilsem, canım nereyi süsleyeyim diye sorabilsem... Elinize geçen ilk şeyi fırlatırdınız eminim beni rahat bırak çokmu umrumda diye :KK62::KK37: özellikle sezeryanda doktor ve hemşire gaz çıkar diye başında beklerken :KK71:

Kizlar ne sorucsm siz surekli solunuzami yatiyorsunuz ben oraya yatmaktan belim ve kalca kemigim kotu oldu yuruyemiycem.nerdeyse :KK43:
Ben sürekli soluma yatıyorum kulağım dün gece çok kötü uyuşmuştu ağrısıyla uyandım öyle durumlarda biraz sırt üstü yatıp sonra gene soluma yatıyorum

Bende sol tarafıma yatıyorum ama bazen istem dışı yüzüstü oluyorum kurudu solumuz
Valla dün gece sol kulagımın agrısına uyandım kulagımı hissetmiyordum kuruttuk valla solumuzu:)) ben yuzustu uyumayı bıraktım sagada uyumuyorum ama sırt üstü uyuyorum bazen

Sol tarafa yatınca kalbim rahatsız oluyor benim, hiç rahat edemiyorum sol tarafta ,biraz sağ biraz orta götürmeye çalışıyorum ben :110:Yatakta 5 yastık var ayrıca

:işsiz:
Canim sagligin yerindeyse dert etme lutfen bunyeyle alakali kac kiloyla basladi

Bilmiyorum ki canim.burada oyle sIkI kontrol yok.10. Hafta kan aldilar.16. Haftada gittim ebeye sonuclar icin.sistem acilmiyor bir dahakine bakariz dedi.o da 28. Haftada.hizli kilo aldigimdan bahsettim.hamilesin verirsin dogumdan sonra dedi.derdim seker vs gibi birsey mi var diyeydi.detaylim iyiydi sukur.ultrasonun da tekrari yok sorunum olmazsa.ama odem topladigimi hissediyorum.goguslerim de cok agir oldu.
52ydim 65 olmusum.40. Hafta da kac olacagimi tahmin etmek zor degil.

Eklentiler

• 20180327_011830-1.webp
    20180327_011830-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 81
Back
X