• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok fena başım ağrıyor benim saatlerdir. İlaç içtim oda işe yaramadı. Yastığa koyuyorum başımı sanki taşa koyuyorum o derece. Geçecek inşallah .
Canım evde yazma tülbent gibi birsey varsa bagla bi belki bir faydası olur bir yerde görmüştüm iyi geliyor diye

Haklısın belkide uyumadikca acikiyorum sanki yalniz bu kötü
Ben de acıktım valla. Keşke bir aşçı olsaydı şimdi mutfakta:hamarat:Devlet babamız hamileler için eve ücretsiz yemek servisi yapsa mesela. Alo hamile aşerme Hattı olsaydı:KK70::KK70:Bu başağrısı ben de kafa yaptı:KK71:

Ben de acıktım valla. Keşke bir aşçı olsaydı şimdi mutfakta:hamarat:Devlet babamız hamileler için eve ücretsiz yemek servisi yapsa mesela. Alo hamile aşerme Hattı olsaydı:KK70::KK70:Bu başağrısı ben de kafa yaptı:KK71:
Bence devlet baba bunu duysa:oha: derdii:KK70:ekmek peynir e dayan bu saatte ne ascisi :deli:

Adama ceza olarak kendine Türkiye tatili mi hediye aldın bacım :) Şaka bir yana ailen burda mı senin nerede yaşıyorlar? Hangi şehre geliyorsun yarın?
İstanbul’a gelicem canım bu sorumsuzluğun bedelini ödeyecek ben alışkınım babasız çoçuk büyütmeye gerekirse bunuda büyütürüm artık kavga falan etmiş dışarda ama nekadar ayıp birşey gidip içip bu saatde kadar kalması ve içki içmesi içimden sevgi koptu sanki çok üzgünüm ağlamaktan uyuyamıyorum da

İstanbul’a gelicem canım bu sorumsuzluğun bedelini ödeyecek ben alışkınım babasız çoçuk büyütmeye gerekirse bunuda büyütürüm artık kavga falan etmiş dışarda ama nekadar ayıp birşey gidip içip bu saatde kadar kalması ve içki içmesi içimden sevgi koptu sanki çok üzgünüm ağlamaktan uyuyamıyorum da
Canim hayirdir tartistiniz mi hemen karar verme sende sinirlisin gebelik hormonlarida var uyumadinda biraz uyu oyle karar ver kendin ve bebegin icin

Back
X