• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sormadan söyleniyor demekki. Şimdiye kadar kendi doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. Detaylı usg için ise başka bir doktordu o da herşey normal dedi. Rapora bakim bir

plesantayı asagıda görse kesın söyler canım
zaten plesantanın yanlıs yerlesımı özellıkle rahım grişini kapatması
senı hemen rısklı gebelık grubuna sokuyor.
bana gittiğim prof yukarı cıkma ıhtımalı var dedı ama kendı doktorum sısteme
rısklı gebelık dıye yazdırmıs mesela

yanı sızde yoktur oyle bısey Allah 'ın ıznyle, olsa kesın söylenırdi dıye dusunuyrm

plasenta-previa-totalis-marginalis-marjinal-nedir-dogum-yapanlar-var-mi-1521909916.webp

ben de suan previa yazan sekılde.
bunun bı de rahıme yapısma olma durumu var daha ılerısı (kendı doktorum ondan suphelenıyor, rısklı gebelık uzmanı suan böyle previa yazan gıbı dedı, yapısma yok dedı)

Ekran Alıntısı.webp

sayfayı cok işgal ettım bu sabah ama şu TPO değerinin yüksek olması durumunda baya seyler yazıyıo nette
canım sıkıldı buna
daha doktoru arayıp konusmadım

kan degerlerım dusuk cıkınca kadın dogumcu dahılıyeye yönlendırdı
dahılıyecı bu testlerı ıstedi
ogleden sonra ya arycam ya gıdıcem bakalım ne dıyecek:(

Benimki gelin gibi surekli elinde plesentasi geziyor hahaha :) saol canim daha iyileri senin minnoslarin olsun
Kuzucuk napsın daha yeni yeni rahat etmeye başladı ayyyy aklıma geliyoda senin ilk haller evhamlı evhamlı :)) çocuk plasentaylamı senlemi uğrassın şaşırmıştı :rolleyes: şimdi şükür senden fırsat bulduda plasentasını sırtına almış büyüyo oğluş doğuma doğru gidiyor :KK36::KK36:

Selam bayanlar bir sürü mesaj var çoğunu okudum ama alıntı yapmayı unuttum
Hayırlı haftalar hepinize
inşallah sorunsuz bir hafta geçiririz

araba için yorum yapanlar teşekkürler
çok hızlı bir kararla almış oldum bakalım gelince memnun kalırız umarım :)

benim kızçe daha yeni yeni kendini hissettirmeye başladı
kilo olduğu için sanırım yeni hissediyorum

Eki Görüntüle 2131632
sayfayı cok işgal ettım bu sabah ama şu TPO değerinin yüksek olması durumunda baya seyler yazıyıo nette
canım sıkıldı buna
daha doktoru arayıp konusmadım

kan degerlerım dusuk cıkınca kadın dogumcu dahılıyeye yönlendırdı
dahılıyecı bu testlerı ıstedi
ogleden sonra ya arycam ya gıdıcem bakalım ne dıyecek:KK43:
Canım nette fazla arastırma yapma hasta olmayan insanı hasta eder takma kafana fazla stres yapma çocuğada gecer rahat ol dua et yiyecek ekmegi varsa herturlu doğar yavrucak doktoruna danış internette dolaşma

günaydın iyi haftalar annişler , benim diş dolgum düşecek gibi dilime batıyor başına gelen var mı ? düşmeden gitsem dişçiye uyuşturmadan işlem yapabilir mi acaba_?

Kuzucuk napsın daha yeni yeni rahat etmeye başladı ayyyy aklıma geliyoda senin ilk haller evhamlı evhamlı :)) çocuk plasentaylamı senlemi uğrassın şaşırmıştı :rolleyes: şimdi şükür senden fırsat bulduda plasentasını sırtına almış büyüyo oğluş doğuma doğru gidiyor :KK36::KK36:
Okadar vahimmiydim ayrica oda plesentasina sahip cikip kanama alani yartmasaydi basina bunlar gelmezdi :)))) hala evhamlarim var gunduz firsat bulamiyorum :)))

günaydın iyi haftalar annişler , benim diş dolgum düşecek gibi dilime batıyor başına gelen var mı ? düşmeden gitsem dişçiye uyuşturmadan işlem yapabilir mi acaba_?

uyuşturmadan yapacağını sanmıyorum

ama uyuşturmasında sıkıntı olmaz hafif dozda verir sen hamileyim dediğinde

Bendede diş eti kanaması var fırçalarken dolgu olmadığı için bilemiyorum canım ama bi dişçiye görün bence belki bi çaresi vardır gec kalmadan

Okadar vahimmiydim ayrica oda plesentasina sahip cikip kanama alani yartmasaydi basina bunlar gelmezdi :)))) hala evhamlarim var gunduz firsat bulamiyorum :)))
Kuzucuguma laf yokkk :sinirli: çok fenaydın tabiii :kızgın: doğum iznine kadar çocuk rahat desene çalışıyoken zaman bulamıyosun ne güzel :))

Back
X