- 30 Ekim 2013
- 20.631
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #26.981
Ayyy kayinvalidemler gekmisti dun esimin dogum gunu diye sabahtan aksama zaten oturuyorum birde aksam oturunca bebek agri yapti sirtim bile agridi
hemen yattim uzandim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icindekiler kokulu taştan yapılmış aslında çok kolay yapımı ama malzeme almaya kalkıp yapmak istesen daha pahalıya patlar ben şimdilik o panoyu düşünüyorum canım :)Kare olan cercevenin bos hali 60 tl civariymis yani icinin suslemesi let dosemesi 110 tl ediyor demekki
Normalde kafasımı asagıda olması gerekiyormuş?
Bende o tembellerdenim cnm ypcak bişi yokNormaal dogum icin cirpinanlara bayiliyorum ben mi tembel ciktim ya
Farkederler canim bende atlatayım su detaylıyida geriye bi şeker yuklemesi kalıyor insallah guzelEvet ya doktor görmezse kim farledecek. Ters durumda anlıyorlar onlar hemen. Benim uzmanda 40 dakika detaylı da alık alık bakmamiştir heralde ekrana.
Bende bu cercevelerden dusunuorum kapı süsü için, çok guzelmis ya isikli falan fiyatı uygun bnceFiyatlar gerçekten çok yüksekmiş bende bakıyorum farklı birşey olsun istedim 110 tl dedi bu beğendiğime ama çok güzel ışıklı falan :) Eki Görüntüle 2132079 Eki Görüntüle 2132080
Eğer Doğuma kadar diyelim hep kafa yukarıda kalırsa, zararı varmıymis canim ? Ben sezeryan olucam ? Normal dogum engel peki başka bi riski vs varmıymis?26-28 haftaya kadar serbest bebis onlara her durus ama normal dogum icin evet kafasi asagida olmali
Canim pijamalar cok hoş güle güle giy hangi siteden aldın ?Olsun iyi oldu bildigin koymazsin ne guzel birde koysaydin nolcakti. Ben siparis ettim netten birer tane emzirme atleti ve sutyeni birde hastanede giyecegim pijama takimi. Lohusa takiminida almistim dur resim atayim acik renk olani evde giyicem
Ana kız şimdi gördüm bunu :0 cidden olabilir mi ki yaa ya donmezse, nolcak peki ay bak stres oldum gene.
Bebeğin Ters Durmasının Olumsuz Sonuçları Nelerdir?
Bebeğin normal pozisyonu alamayıp ters durması hem anne hem de bebek için sakıncalar barındırmaktadır. Bebek ters durduğunda göbek bağı sarkabilir, göbek bağına baskı yapılması sonucunda plasentadan gelen oksijen azalabilir ve bebeğin sağlığı bu durumdan olumsuz etkilenir. Ters duruş, bebeğin omurgasına da zarar verebileceğinden sezaryen doğumu zorunlu kılabilmektedir.
Canim 100 tl ye cicinesil yapiyor. Instagramda.Kizlar oglumda kapi susu yaptirmadim gereksiz gorup ama simdi herseyk yapasim var ikisinin de adi gecen biaey olsun istiyorum ama cok pahalilar 150 tl bile fazla yani bildiginiz onereceginiz site var mi
Merhaba, zordur cnm yakar gider ben bu hamileliğim ile birlikte 3.dönem kullanışım kan sulandırıcı iğneyi bacağından (Üst kısım) ve kolundan vurabilirsin içerisindeki havayı alırsan morarmaz ve damara getirmemeye çalış en iyisi bacak...( Ben şırıngayı sallayıp içindeki arkada kalan hava ya kadar ilacı basıp çekiyorum ve dışarda o mekanizmayı çıkarıyorum umarım anlatabilmişimdirmorarma olmuyor ama canı acıyo insanın işte ona bir çare bulamadım sağlıkla alalımda onunda merhemi o olsun)
![]()
Eğer Doğuma kadar diyelim hep kafa yukarıda kalırsa, zararı varmıymis canim ? Ben sezeryan olucam ? Normal dogum engel peki başka bi riski vs varmıymis?
Ben çok beğendim canım sade ve şık görünüyor.Kizlar bu takim nasil. Uclu, sabahligi uzun kol diz boyu fiyat 189. Ben bej dusunuyorum
Eki Görüntüle 2132103
Gogus kismi cok dar yani kisa goguslerin kucuk degilse bu sekilde durmaz sende helede dogum sonrasi aninda göğüsler sisiyor hayalkirikligi yasama evet modeli güzel ama bunu dikkate al derim.Kizlar bu takim nasil. Uclu, sabahligi uzun kol diz boyu fiyat 189. Ben bej dusunuyorum
Eki Görüntüle 2132103
Bu çok güzelmiş nerden aldın canım bayıldımEki Görüntüle 2132062
Eki Görüntüle 2132063
Pembe olani aldim geldi digerini yeni siparis ettim onu hastanede giyicem