- Konu Sahibi Nesrinay86
- #68.581
Dün aksam gòrúmcemlerdeydik oda normal dedi hatta bi ara benim sipam agziyla baloncuk bile cikardi gûlmekten òldúk sen cocuk doktoruna acibadememi gidiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuşum iyi çïnlataydın bari sòvmeyeydin![]()
Bizdede kucakta uyuma var hic istemedigim seyler ama napalim kucuk dogunca dedik aglamasinGüle güle kullanın canım. Çok iyi olmuş. Benimkini de eşim bozdu gül gibi çocuğu. Bir haftadır 7/24 oğluumm diye diye yapışık geziyor şimdi çocuk durmuyor kucak istiyor ben almıyorum. Anakucağında söylenip söylenip uyuyor )))
Uyumaya razıydım kuşum emer kucakta uykuya dalar. Benimki bildiğin ayakta gezdirtiyor kendisini. Omuzda gaz çıkarma pozisyonunda filan.Bizdede kucakta uyuma var hic istemedigim seyler ama napalim kucuk dogunca dedik aglamasin
Benide eklermisin canım? 08.08.2018 normal doğumBen canım. Eskiden listeye hemen ekliyordum ama kızlarımızdan sayfa başında görünmek istemeyenler olunca artık kendi kafama göre yazmıyorum. Kim bana bilgileri yazarsa onları ekliyorum.
Bizim doktor tarkan bey ben memnunum canim vana internet deme benimde birkacgùndùr var nete bakinca cok korkutucu şeyler yaziyorlar bende yigenime sordum oda olur abla bebisin túkmûgynden neolacak dedi ama ven yarin kontrolde soracam bazen kendime kiziyorum bukadar ayrintici olmak zorundamiyim o niye oluyo bu neden bòyle her isim boyle benim kac kere dūsünúyorumYok yok sadece çınlattım
Gece gözümü açıyorum emziriyorum şap şıp tükürük sesi. Diyorum Fatma nerden soktun aklıma şunu. İnternette de abuk sabuk bin şey yazıyor.Acıbadem e Halil beye gidiyorduk ama izindeymiş döndüğü tarihte bana uymadığı için aylık kontrole Tarkan beye götürdüm hangisi ile devam edeceğimi şu an bilmiyorum.
Burnu tikanik oldugu zaman benimkide agzindan nefes aliyo ben ezzaneden sprey aldim baya faydasi oluyo açiyoKızlar benim bebe ağzı açık uyuyor uyamdıgındada sanırım kuruyor öksürüyor. Sizde dde varmı böyle durum?
Hem hastanede hemde saglik ocaginda alindiMerhaba sevgili anneler,
Bebeğinizin topuk kanı hastanede alındı mı? Alındı ise sağlık ocağında tekrar alınması gerekiyor mu?
Burun için mi aldın? Bende doktorun yazdıgı okyonus suyu küçük tüplerden aldım. Babası burun aspiratörü ile temizledi o kadar çok çıktıki büyük insan gibi. Kimisi de geni eti olabilir diyor inş yoktur öyle bişiBurnu tikanik oldugu zaman benimkide agzindan nefes aliyo ben ezzaneden sprey aldim baya faydasi oluyo açiyo
burun için aldimBurun için mi aldın? Bende doktorun yazdıgı okyonus suyu küçük tüplerden aldım. Babası burun aspiratörü ile temizledi o kadar çok çıktıki büyük insan gibi. Kimisi de geni eti olabilir diyor inş yoktur öyle bişi
Ben de farklı sayılmam , özellikle sarılık değeri yüksekken çok zor uyanıyordu aklım çıkıyordu şekeri mi düştü diyeAh ah gece yarısına kadar uyutmaya çalış zorla sonra kalan yarisinda uyandirmaya çalışmakla geçiyor bizde.. gaz sorunu varken uyanık oluyor uyuyor agliyor uyaniyor memeyi de tutturmakta zorluk cekiyorum
Uyandırmak icin altını siliyorum neler yapıyorum ama
Yok cok yorulduğu icin ağlamaktan bu sefer uyanmıyor 2 saati buluyor erken kalksamda emme saatleri
Burnu tıkalı olmasın kuzunun ?Kızlar benim bebe ağzı açık uyuyor uyamdıgındada sanırım kuruyor öksürüyor. Sizde dde varmı böyle durum?
Hastaneden çıkmadan alındı, 1 hafta sonra da sağlık ocağında alındı. Bakılan hastalıkların birkaçında çocuğun anne sütü ile aktif beslenmiş olması daha doğru sonuç veriyor onun için hastanede alındıktan sonra 1 hafta falan anne sütü aldıktan sonra alınması daha iyiMerhaba sevgili anneler,
Bebeğinizin topuk kanı hastanede alındı mı? Alındı ise sağlık ocağında tekrar alınması gerekiyor mu?
Sútlaç ve sûtlú tatlilar yiyorum ben çikolatayida tatlilarda yiyorum diyetisyen bana hepsini yiyebilirsin 3 haftayi geçtikten sonra demisti bende yiylrum cúnki sûtlaç gùzel sút yapiyo ve benim bebegimin gaz sorunu yok çikariyoruz yemeni tavsiye ederim gazini cikardiktan sonra sorun olmuyoBen tatlı syler yemek istiyorum ayıptır soylmesi sütlac yemek istiyorum ama sut ve çikolatali syler bebege gaz yaparmis nette ole yaziyordu.. bn smdi hic tatli yiyemicem mi.
Canim dyn gòrûmcemdeydim ve kurufasúlye yapmiş uzun zandir yememistim dùn bir tabak korka korka yedim bebise gaz yapar diye ama hiç bir şey olmadi ve kakasini bile yapti hic zorlanmadanNete bakrsam bnm yaşamamam lazm baklagiller ekmk. Vs cogu seye gaz yapar diyor bn ne yicemmm