2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tıkalıymış canım, eşim aspiratör ile çekti o kadar çok çıktıki yavrum nefes alamıyormuşki.şimdi temiz daha iyi sanki
Oh rahatlasın bebiş, ben de ilk emerken bırakıp nefes alıp devam ediyordu öyle farketmiştim , meğer burnu Tıkalıymış temizleyince normal emmeye devam etmişti

Ah ah gece yarısına kadar uyutmaya çalış zorla sonra kalan yarisinda uyandirmaya çalışmakla geçiyor bizde.. gaz sorunu varken uyanık oluyor uyuyor agliyor uyaniyor memeyi de tutturmakta zorluk cekiyorum
Uyandırmak icin altını siliyorum neler yapıyorum ama
Yok cok yorulduğu icin ağlamaktan bu sefer uyanmıyor 2 saati buluyor erken kalksamda emme saatleri
Okurken kendimi gördüm resmen :)

Kızlar bebeğinize rezene veriyor musunuz? Ben içiyorum, kuzenim bebeğine veriyormuş azcık 1 çay kaşığı, bazı yerlerde okudum 1 aylıktan sonra verin diye yazıyor. Okumadan 1-2 gün verdim çok rahattı bebeğim çok güzel uyudu gazını çıkardı falan hiç huysuzlanmadı. Şimdi versem mi bilmiyorum :(

Sütlerini pompayla sagan arkadaşlar sût damla damlami geliyo tanziklimi benimki pompalama bitene kadar fıskırarak grliyo sonra bir iki damla damla geliyo normali hangisi pofffff bu isler cok zor yariyomu yaramiyomu sùt geliyomu gelmiyomu bebosum doyuyomu doymuyomu kafamda deli sorular

Dún akşam gòrûmcemlerin orda baskùlle tarttim kiçemi 4 300 kilo geldi bi kisa kollu zibin bir patikli don bide temiz bez vardi nekadardir tam kikosu canlar

Insallah canim yatarken emzir ben busabah oyle yaptim iyi kavriyo meme ucunu
O dudaklar bur turlu kivrilmiyor kafayi yicem ramak kaldi bebekte kus gibi sut bekliyor binnkere besmele cekerekten veriyorum memeyi mama vereyim dedim oda kaka yapmasini durdurdu ve cok gazi var geceden bu yana duzgun uyumadik ne yapacagimi sastim vallahi dislerimi sikmaktan bi hal oldum

Back
X