2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O dudaklar bur turlu kivrilmiyor kafayi yicem ramak kaldi bebekte kus gibi sut bekliyor binnkere besmele cekerekten veriyorum memeyi mama vereyim dedim oda kaka yapmasini durdurdu ve cok gazi var geceden bu yana duzgun uyumadik ne yapacagimi sastim vallahi dislerimi sikmaktan bi hal oldum
Bizimde geceden beri gazimiz var iki kasik rezene verdim simdi biraz uykuya daldi bende ictim sutten gecsin diye

O dudaklar bur turlu kivrilmiyor kafayi yicem ramak kaldi bebekte kus gibi sut bekliyor binnkere besmele cekerekten veriyorum memeyi mama vereyim dedim oda kaka yapmasini durdurdu ve cok gazi var geceden bu yana duzgun uyumadik ne yapacagimi sastim vallahi dislerimi sikmaktan bi hal oldum
Canim yaa kiyamam ayva cekirdegi bulabilirsen suya islat jel kivamina gelince sur cok iyi gliyor diyorlar tabi ayva cek.bulabilirsen. lansinoh falan fayda etmedi mi

Ustten cikariyor ama alttan 2 gundur cok zorlaniyor galiba dun lahana sarmasi ve cikolata yedim ondan oyce zirve yapti
Ben cikolatayi kasikliyorum cok sukur bir sey olmadi sutlacida yapicam ama evle ilgilenemedigim icin pirincimiz kalmamis :) ama baklagil yemedim cunku baklagilin gazini ben zor cikartiyorum

Kizlar emzirmekten bhsetmissiniz.2 saati gecerse uyandirin vs.diye.
Sarilik riskini gectik sali 40 imiz cikiyor.kizim geceleri 2 saatte bir uyaniyor fakat meme emmek sadece 5 dk daha fzla emmiyor bırakıyor bnm zorumla maks.10 dk ama 5 dk si aktif emiş. Bu yeterli oluyor mu ac mi kliyor cok tereddutteyim.

Canim sütünû sagsan biberonla versen ben emzirdikten sonra sagdigim sútú uyuhunca uyanmazsa òyle veriyorum bi denesen

Sarilik riskini gectik sali 40 imiz cikiyor.kizim geceleri 2 saatte bir uyaniyor fakat meme emmek sadece 5 dk daha fzla emmiyor bırakıyor bnm zorumla maks.10 dk ama 5 dk si aktif emiş. Bu yeterli oluyor mu ac mi kliyor cok tereddutteyim.
Benimkide en fazla 15 dakka emiyo doktora soruyorum doyuyormudur diye oda o tahmin ettiginden fazla sút cekiyo kilo aimida gayet iyi dedi senin kuzuda doyuyordur az da olsa en azindan migdesine sût giriyo kan šekeri dúşmesi ihtimali ortadan kalkiyo bence

Ben tatlı syler yemek istiyorum ayıptır soylmesi sütlac yemek istiyorum ama sut ve çikolatali syler bebege gaz yaparmis nette ole yaziyordu.. bn smdi hic tatli yiyemicem mi.
Ben yedim yiyorum kizimdada oglumdada kuru bakliyat disinda herseyi yedim. Onlarida 40 sonrasi baslayacagim. Soyle dusun bir bebek gazliysa gazlidir mama alan bebeklerdede gaz var demekki yedigimizle alakasi yok.

Kizlar bi soru sordum ama kimse cevap vermedi sizleri sorularımla bunalttim sanirim benim icin onemli bi soruydu :KK42:neyse yinede tesekkûrederim

Dun aksamdan bu yana basladim canim henuz bi gelisme yok aman ilerlemeden gecer insallah
İyi gelir inşallah ikimize de.
Araya emzik veya biberon girerse kafası karışır, biraz sabır ve çaba gerekiyor.
Kilo alımı, çişli ve kakalı bezleri yeterli ise aç kalmıyordur. Sağlık ocağında 3-4 gün arayla tartıp kilo alımına bakabilirsin.
Ben yedim yiyorum kizimdada oglumdada kuru bakliyat disinda herseyi yedim. Onlarida 40 sonrasi baslayacagim. Soyle dusun bir bebek gazliysa gazlidir mama alan bebeklerdede gaz var demekki yedigimizle alakasi yok.
Bana da yediklerimiz ile ilgisi yok gibi geliyor.

Kullanmadim canim elimi degdiremiyorum temizlemem gereken kremleri o yuzden kullanamiyorum hani sadece catlak yok kahverengi yuvarlak kisim soyuldu bildigin durum vahim anlayacagin
Anladım canım inşallah en kısa sürede geçer çok geçmiş olsun çok zor gerçekten, benim ucunda çatlak var ilk başa göre durumu birazcık daha iyi ama hala ilk ağzına aldığında gözümden yaş geliyor

Back
X