2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin gobegine bakiyordm dusecek gibi dedm esime bes dakika gecmeden dustu dusus anini gördüm:KK70: gore saglik ocagina gidecktm sipa uyumadi ki gideyim. Emzik veriyorum midesi bulaniyor:110: disari fln ciktim mi verirdm nerde emzircm dışarda.
Benimkide ilk basta almadi ogúrdú sonra alisiyo bir iki denemede hastanede falan rahatladim agladigi zaman veriyorum emzigi agzina

Aynı yaa :) bunlar anlaşmışmı ne yapmışlar bizi çıldırtcaklar

Şu an memede uyudu dalmış gibi ama kaldırıp yatirdigim an uyanacak ben de uyusam biraz hanımefendi uyusa da diye bakıyorum ama hiç niyeti yok

Şu an memede uyudu dalmış gibi ama kaldırıp yatirdigim an uyanacak ben de uyusam biraz hanımefendi uyusa da diye bakıyorum ama hiç niyeti yok
Emzigi yokmu canim memeyi cikarinca direk emzigi ver agzina ben baktim benim memeyi emzik olarak kullanmaya basladigi zaman oyle yapiyom

Smdi bnm yavru kuşun göbeği düştü ya onun üstüne gazli bez koyayim mi ? Mikrop fln kapmasn. Sizler birsey yaptınız mi ?

canim ben uyandirsamda benimki acikmayinca memeyi agzina bile almiyo itrleyip duruyo kafasini ceviriyo doktorun dedigini yapacam ben bakalim neolacak
Ben sarılığı atlattıktan sonra geceleri hep ağladıkça verdim. Zaten en geç 3.5 saati gördü. Bazen 2 saat de filanda uyanıyor. Kilo alımı gayet iyi. Melike kuşa bırak bence de o uyandirir seni annesi

Evet evet aradığım cümle bu aynı durumdayım anneliğin güzelliğine odaklanamiyorum
Anneliğin güzelliği diye bir şey YÖK üzgünüm gençler :)) varsa bile şu an bizler için çok uzak bir noktada. Cennet annelerin ayakları altındadır çünkü anne olmak zordur yoksa cennet vaat edilmezdi

Emzigi yokmu canim memeyi cikarinca direk emzigi ver agzina ben baktim benim memeyi emzik olarak kullanmaya basladigi zaman oyle yapiyom

Benim zaten sütüm az o yüzden emme gudusunu tamamen memede halletsin istiyorum canım o emdikce süt gelecek çünkü ama ağzında tutuyor uykuya dalinca emse sıkıntı etmeyecegim :) bi de benimki emzik verdikten sonra mememi tutmadi 2. Gün denemistim

Smdi bnm yavru kuşun göbeği düştü ya onun üstüne gazli bez koyayim mi ? Mikrop fln kapmasn. Sizler birsey yaptınız mi ?
Gözün aydın canım benim. Eğer kupkuruysa gerek yok ama az da olsa sarı kısım varsa o kaybolana kadar pansumana devam et bence mikrop kapmasın kuzu

Kiz bak o sizi bende olmuyo şimdide bunami taksam ne :KK53::KK53:

Canım maşallah senin anlattığına göre o süt hiç çıkmıyor ki insin :KK24:
Sen bu topikte süt konusunu kafaya takacak son annissin :) gelip senden el alasım var :D

20 günlük bebek kaç kilo almalı kızlar? 8 agustos doğumlu 3470 gramdı. 13 hastaneye gittik 3200 oldu. Şimdi sağlık ocagında tartıldık 3700 çıktı normal mi? Ebe biraz daha almalıydı dedi. Bir de ona canım sıkıldı
Hic canini sıkma canim hepsi aynisini yapiyor bence dogum kilosuna ulasmis demekki kilo alimi var

Hanımlar kızımın bugün ilk aşısı vardı, boyunu da ölçtüler sağlık ocağında. Kafadan topuğa kadar ölçtü hemşire bacağını düzleyip. internette persentil tabloları var ya. Oradaki rakamlar da kafadan topuğa mıdır?

Anneliğin güzelliği diye bir şey YÖK üzgünüm gençler :)) varsa bile şu an bizler için çok uzak bir noktada. Cennet annelerin ayakları altındadır çünkü anne olmak zordur yoksa cennet vaat edilmezdi
İyi geldi ya gençler diye başladığı için yada uzak olduğu gerçeğini duymak hoşuma gittiğinden.

[/QUOTE]
Bizimde aslinda kakadan cok sıvı kaka geliyor ya o kivrandiriyor kuzumu cogu zaman masaj yapiyorum ve alti acik tutuyorum rahatlamasi icin biraz iyi geliyor sukur[/QUOTE]
Bizim de çok sulu, genelde altını açtığımızda yapmaya devam ettiği için görüyoruz. Eşim normal mi bu diye soruyor, sadece süt içiyor nasıl katı olsun ki diyordum. Sen de öyle deyince emin oldum şimdi ☺️ Ben de masaja başlayım en iyisi, bazen çok rahat yapıyor bazen kıvranıyor yavrum.
Peki kac aylikken vermeli canim emzigi?ideal zamani nedir?annem doğar dogmaz ağzına emzigi ver ver dur,alissin emzige diyor
Benim okuduğum, meme reddi yaşamaması açısından kırkı çıkıp emmesi düzene girdikten sonra verilebilir.
Hanımlar kızımın bugün ilk aşısı vardı, boyunu da ölçtüler sağlık ocağında. Kafadan topuğa kadar ölçtü hemşire bacağını düzleyip. internette persentil tabloları var ya. Oradaki rakamlar da kafadan topuğa mıdır?
Evet kafadan topuğa ölçülüyor.

Back
X