- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #68.801
Başarmış gibi duruyorsun valla canım
Yaaa yerim seni ağzın bal yesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarmış gibi duruyorsun valla canım
Al bendede o kadar. Sürekli memede uyumak istiyor yatagına yatırıyorum anında uyanıyor çığlık çığlığa. Sadece bir yarım saat olsa keşke.Sabahın 6 buçuğunda uyandı, ve sadece 8 gibi yarım saat uyudu. Ana kucağında 10 dk oyalayabildim. Gerisi meme (memede uzun kalan bir bebek değil) kusmuk alt değiştirme kucakta yada bebek arabasında gezme ve çığlık çığlığa ağlama. Sen sabır ver yarabbim.
Gidip görebilecek birisi varsa iyi olur bence de canım. Ha benim kız bazen çok huysuzlaniyor bazen de çok seviyor gibi yatıyor ben daha anlayamadim :)@etka31112Nesrinay86 çok iyiye almışsınız ya. Ben cesaret edemiyorum çalışır vaziyette görmediğim için. Tutumluannede var bi tane. İstanbul yakacıktaymış , bi arkadaşım oturuyor rica edersem gidip görür belki. Tiny love dansa 4moms istiyorum bi denk getirsem çok iyinolcak ya
Al bendede o kadar. Sürekli memede uyumak istiyor yatagına yatırıyorum anında uyanıyor çığlık çığlığa. Sadece bir yarım saat olsa keşke.
Aynı durumdayız neyi var anlamıyorum sinir sistemim çöktüSabahın 6 buçuğunda uyandı, ve sadece 8 gibi yarım saat uyudu. Ana kucağında 10 dk oyalayabildim. Gerisi meme (memede uzun kalan bir bebek değil) kusmuk alt değiştirme kucakta yada bebek arabasında gezme ve çığlık çığlığa ağlama. Sen sabır ver yarabbim.
Ya bide 4moms ı görünce insanın gözü diğerlerini tutmuyorGidip görebilecek birisi varsa iyi olur bence de canım. Ha benim kız bazen çok huysuzlaniyor bazen de çok seviyor gibi yatıyor ben daha anlayamadim :)
Niye güzel güzel konuşup rica ediyorsun ben olsam kafasını kırmıştım. Kapı gibi kamera kaydı var elimde deyip esip gürleseydin. Asıl heyecan panik yapıp tansiyonu oynaması gereken varsa o hergelenin kendisi. Uzan dinlen sen derin nefes alInan pastaneye gidip sikayet etmek aklima geldi ama korktum yanlizim yacantami da geri istiyodum.icinde cuzdan muzdan yoktu.sadece su sisesi havlu pecete falan vardi.en sevdigim cantam.gelsin bari guzel guzel konusayim dedim.dedim ablacim boyle boyle geri getirirsen cok sevinirim dedim.abla sende neden oralara koyuyosun benim yerimde kim olsa alir gider gibi sacma sapan savunma yapti biraz sesini yukselterek.sonra tamam getireyim dedi.cantami getirsin hele bi,eşim de gelsin o zmaan sikayet edecegim.sinirlerim bozuldu.heyecandan panikten cikan tansiyonun bebegime zarari olmaz diymi
![]()
Bana da dun oyle dedi doktor, gece mesela 4 saat hic uyanmiyir, birak uyusun dedi bebek ne zaman kalkacagini ve ne zaman ac oldugunu bilir.Kızlar bu kac saatte emzirme sorusunu sordum doktora bu 2 saatte uyandirma mevzusu ilk 2 hafta icin geçerliymis sariliktan dolayi birde kan sekerini sordum doktor kan şekeri düşmez zaten bebek aciktiginda aglar sizi uyarir dedi biz 1 haftadan sonra bebek hastaysa sariligi devam ediyorsa yada şeker sorunu varsa 2 saatlik emzirmeye devam diyoruz bana her agladiginda memeyi agzina koy zaten açsa kabul edecek degilse iter dedi
Ya bide 4moms ı görünce insanın gözü diğerlerini tutmuyor) bakalım inşallah denk gelir iyi bişey
Bana da dun oyle dedi doktor, gece mesela 4 saat hic uyanmiyir, birak uyusun dedi bebek ne zaman kalkacagini ve ne zaman ac oldugunu bilir.
Bunca insan büyüyor elbet geçecek de bunu sizlerden de duymak iyi geliyor. Doğurunca daha çok sevdim ağustos annelerini bana iyi geliyorsunuz hepiniz.Allah sabir versin canim gececek
Sese çok duyarlı, gaz sancısı var,damla verdim ama bir etkisi Yok. Oğlum bey meme ile bile kavga ediyor.Kıyamam ya, sancısımı var kuzumun![]()
Çok sağol kuşum ya, bir kaç sorumun cevabını aldım sayende.Canim ben doktora sordum kusma agizda tûkmgk burunda tikanma hissi emerken yada nefes alirken gelen hirilti emerken sûtún agizdan tasmasi bebegin yutkunurken zorlanmasi hepsinin sebebi her bebekte olan fizyolojik reflûymûs
Benim ki memeyle bile kavgalı. Yılmıştım ki kayınvalidem yetişti imdadıma.Al bendede o kadar. Sürekli memede uyumak istiyor yatagına yatırıyorum anında uyanıyor çığlık çığlığa. Sadece bir yarım saat olsa keşke.
Gazdır kuşum ya el kadar bebek nesi olacak da işte bin soru dimi aç mı, ateş mi, gaz mı...Aynı durumdayız neyi var anlamıyorum sinir sistemim çöktü![]()
Ay yerim ben onları çok tatlılar ya. Büyüdüklerinde tam kardeş olacaklar bence oğluşları koruyacaklar bizimkilerde artık kulaklarınımı çeker kuyruklarınımı ısırırBizde de kedilerden biri surekli besiklerde yatiyor gormen lazim bakiyor atlas yok hopp yataga
Digeri aglayinca saklaniyor ama aglamiyor ve yalniz yatıyorsa kokluyor yuzunu saçlarını
Kopeklerden de biri mesafeli biri kucagina koysam diye gözüme bakiyor evden cikarinca gelene kadar agliyor
Bakalim biraz buyuunce basimiza neler gelecek
4300 oh masallah yetisicez size insallahİlk ay aşmızdan geldik teyzeleri. İnşallah ateş falan olmaz.
Kilomuz 4300 boyumuz 53 olmuş
Bunca insan büyüyor elbet geçecek de bunu sizlerden de duymak iyi geliyor. Doğurunca daha çok sevdim ağustos annelerini bana iyi geliyorsunuz hepiniz.
Sese çok duyarlı, gaz sancısı var,damla verdim ama bir etkisi Yok. Oğlum bey meme ile bile kavga ediyor.
Çok sağol kuşum ya, bir kaç sorumun cevabını aldım sayende.
Benim ki memeyle bile kavgalı. Yılmıştım ki kayınvalidem yetişti imdadıma.
Gazdır kuşum ya el kadar bebek nesi olacak da işte bin soru dimi aç mı, ateş mi, gaz mı...
Memede uca dogru sizi gibi bisey oluyor sut mu iniyor o zamanCanım senin sütün iniyor sanırım. Az değil düşündüğün gibi olsa hissetmezsin
Allaha şükür suan biraz daha iyiyim canim .dinlendim biraz sonra saglik ocagina gittim tansiyonumu olcturdum 11/6 çıktı.ama hala ensemden bi sanci giriyor.kızım da cok olmasa da hareket ediyor rabbime sukurler olsunYani onlar işini bilir hemen savunmaya geçerler o cantayıda içinde para olduğunu düşünüp almıstır zaten baktı içinde bişey yok geri getirdi. Sakinlesirsen bişey olmaz canım rahatlamaya çalış olan olmuş artık bozma morelini boşver size birşey olmasın gelen mala gelsin. Sakin ol daha fazla çıkmasın tansiyonun korkutma kendini bişey olcak diye uzan dinlen elini karnına koy bebekle konuş :)
Sorma valla o tepkisinden sonra elim ayagim titredi yakalanma korkusu oluştu herhalde üste çıkmaya calisti.zaten hala getirmedi canim.getirmezse de düşmem artık peşine.yanlizim simdi korkuyorum birazda,esim gelince ilgilensin.hadi maddi degerini gectim de enayi yerine konulmak zoruma gitti.sen benim cantami neden alacaksin yahu hayret bişeyYalnızsın asıl eve çağırıp söylemekten korkman lazim
Allah korusun evde teksin hele para falan yokmus keşke düşmeseydin peşine
kimsem yok ki kuzum,yanlizim.esim gelecek ama bi kac gune.o konussun artik.limon tansiyon dusuruyorsa boyle zamanlarda bende iceyim.hala ensemde agri varSakin ol canım benim de dün tansiyonum yüksekti. Limon sıkıp içtim sende iç dinlen. Keşke bir başkası konuşsaydı çocukla böyle olmazdın.
Kuzum hala getirmedi cantayi zaten.getirmezse de haram zehir zikkim olsun ne diyim.hani ben guzelce konusayim cantayi getirsin falan dedim 17 18 yaslarinda bi cocuk.bi kac kerede siparis getirmisti taniyodum.inan o kadar guzel konustum ki,yakalaninca hemen savunmaya gecti sacma sapan.sonra tamam getireyim dedi.ama o an korktum gercekten.kalbim sanki bogazimda atiyo o derece panik stres oldum.saglik ocagina gittim tansiyonumu olcturdum 11/6 çıktı.hala ensemde biraz agri var ama sukurler olsun dhaa iyiyim.evet soyledigin gibi yapacagim.getirdiginde zile bastiginda kim o diycem.o gelmisse kapinin onuna birak ordan alirim diycem.nolur nolmazCanım öyle bir kere stresten birşey olmaz bebeğe sen korkma ama ben senin için korktum. Nasıl kapı açtın o çocuğa, korkmadınmı ya hırsızlığını saklamak için bsşks türlü davranır diye. Benim başım döndü okurken endişeden. Aman ne olursun çantayı getirdiğinde ya başka biri de bulunsun yanında yada kapıyı açma müsait değilim oraya bırak git de
Allah razi olsun canim benim.bakalim getirecek mi.belki yarin falan getirir.getirmezse de bisey yapmiycam artik esim gelince yapsin.Allah korusun gelip kapima falan dayanir da.yanliz olmasam sorun degil ama yanliz olunca kapiya kilit kilit ustune vurup oyle duruyorum evde.Senin kalbini bir daha sevdim. Hırsıza bile insanlık yapmışsın. Eğer bugün getirmezse ama yarın git söyle canım
evet kuzum sukurler olsun rabbime,cok sert olmasada bi kac defa oynadı.yavruma bisey olmasin Allah korusun canimi vermeye raziyimCocoChanelmademoiselle , bebiş oynadımı?
sagol canim benim.haklisin ama evde tek olunca bi tekme falan atsa Allah korusun bebegime birsey olsa korkulari falan yapamadım iste.guzelce konusayim dedim.buranin gencleri biraz vurdum duymaz.yolda bile bisikletleri motorları ustumuze ustumuze sürüyorlar.hamileymis degilmis onemli degil onlar icin.hamile olmasam agzinin payini verirdim ama bebeğim icin korkuyorum.suan biraz dhaa iyiymNiye güzel güzel konuşup rica ediyorsun ben olsam kafasını kırmıştım. Kapı gibi kamera kaydı var elimde deyip esip gürleseydin. Asıl heyecan panik yapıp tansiyonu oynaması gereken varsa o hergelenin kendisi. Uzan dinlen sen derin nefes al
3465 gram 53 cm dogdu ama sutum gelmeyince 3040a dustu, 5.gun sut gelince hastaneden ciktik 3255ti. Gecen haftada az kilo almis, 3640 cikti. 3 haftalik su anda, beslenme sorunu cozulduyse 4kilo olur diye umuyorum..sozde sutum fazla, ates basmasi yasadim ama bizimki uykucu olunca varlok icinde yokluk cekiyor.3150 doğmuştu canım. Seninki kaç doğdu?
Tam bir Şebek :)Ay bu da bezlenmek ister gibi )))) yaa kıyamam ben sana, aynı bebişi taklit ediyor ya baksana )))