Aşılama 2018 agustos ayında aşılama yaptıracak olan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende eylul de olcam. Bizdede erkek infertilitesi var yukselip yukselmicegine bakcaz degerlerin
Esimin sperm sayisi 10 milyon. Hareketi düşük morfoloji yuzde 3
Sizin degerler nasıl sizinle konuşmak isterim
aynı durumdayız canım bende eylülde aşılama olcak eşimin ileri hareketli 0 olcak mı tutcak mı bilmiyorum

Ben baskente gidiyrm tup bebek icin. Erkek faktorunden dolayi. Ignelere devam henuz sonuç olmadi

Aminnn insallahhh. Ztn bu bu sene icin ilk ve so denemem olacak. Bitliste yasiyrz orada da cok zor bu tarz seyler. Seneue yaza kalacak tutmazsa bu.

Ben baskente gidiyrm tup bebek icin. Erkek faktorunden dolayi. Ignelere devam henuz sonuç olmadi
Hayırlısı canım benimde elimde sıkıntı sperm var ama ileri hareketli yok hiç inşallah tüp bebeğe kalmaz bilmiyorum hem korkuyorum hem istemiyorum inşallah sende hiç uğrasmazsın bebişlerimize kavuşuruz

Kızlar merhaba herkesin hakkında hayırlısı olsun ınş. Benim ilk aşılama dün oldu. 31 ağustos sonuç günüm. 31 yaşındayım 3.5 senelik evliyim ve 2.5 senedir bebek istiyoruz. Benim pco var esimde problem yok. bugün 2. Gün zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Içimde bi umut var sanki tutacakmis gibi, ama hayal kırıklığına ugramaktanda çok korkuyorum her iki duruma kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Benim bugün gogus uçlarında inanılmaz hassasiyet var sizler dede oldu mu bu kadar çabuk. Dün biraz kanamam olmuştu doktor ona normal dedi olabiliyormus. Birde doktorum bana duphaston diye bir tablet ilaç verdi, yorumları okudum da kimine jel kimine fitil vermiş farkı nedir acaba bana öyle birşey vermedi.

canım öncelikle hayırlı olsun. ben de 2 aşılama oldum 2.si için 6 gün sonra test yapıcam. benim de iki aşılamamda da az bi kanamam oldu doktor normal dedi. bana da jel filan vermedi sadece progestan hap verdi sanırım bu doktorun yöntemiyle ilgili. göğüs hassasiyetine gelince ilk günler sanki uçları yara gibi acıyodu 1 haftadan sonra azaldı ama şuan uçları daha büyük gibi geliyo bana bi de sanki rengi koyulaştı saınırım iğnelerin etkisi. bi de bu dönem de insan devamlı kendinde belirti arıyor kimisinde bir sürü belirti olmuşken kimisinde hiç bişey olmuyor. pek mümkün değil ama gönlünü ferah tut. gerçi ben yapamıyorum :)) umarım güzel sonuçlar alırsın

Amin canim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. Buraya not edeceğim bende sonucu mu

Hanımlar benim 2.aşılamam da tutmadı maalesef bugün 10.gün değerim 1.97 çıktı. Daha da yükselmez. Umarım sizinkiler hayırlı sonuçlanır

Cetrotide ignesine baslayacagim. Gonal f e gore daha buyuk bursz korkuttu gözümü. Siz bu igneyi kendiniz mi yaptiniz.

Hanımlar benim 2.aşılamam da tutmadı maalesef bugün 10.gün değerim 1.97 çıktı. Daha da yükselmez. Umarım sizinkiler hayırlı sonuçlanır

Aynı gün yaptırmıştık aşılamamızı.. Hayırlısı olsun insAllah daha fazla uğraşmadan kavuşursunuz.. kendiliğinden olur hayırlı zamanda.. Ben daha test yaptırmadım ama olmayacak gibi hissediyorum. kac gündür kesin yok gibi davraniyorum çünkü bi his de olsa muhakkak olurdu sende de öyle olmuş zaten

Memnun musun doktorundan? Ben de tüp bebek için Ankara'ya gelme durumum var
Valla ben de tavsiye ile basladim. Herkes cok memnun. Gogsen hoca benimkisi. Ayni katta hulusi hoca da var. Ikisini de herkes cok beğeniyor. Ben tedaviye yeni basladim sonucu yazarim burdan

valla birinizin iyi haberini almaya çok ihtiyacım var inşallah güzel haberler alıcan senden içtenlikle dua edicem inan bana. Ben anladım çünkü göğüs hassasiyetim filan bitti.ama sen benim gibi yapma bekle.

valla birinizin iyi haberini almaya çok ihtiyacım var inşallah güzel haberler alıcan senden içtenlikle dua edicem inan bana. Ben anladım çünkü göğüs hassasiyetim filan bitti.ama sen benim gibi yapma bekle.

Benim de bitti hassasiyetim dün.. bugün adete benzer birseyler geldi jel kullanırken adet olunuyor mu? Bu ay da olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…