- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
- Konu Sahibi bayangezenti
-
canım sen hiiiç canını sıkma yaşın daha çok genç.öyle önemli bi problemin yoksa da biraz daha bekle bence.inan bu tedavi süreçleri evliliği bile etkiliyo, yaşım senin gibi olsa inan bu kadar kasmaz akışına bırakırdım. he bu arada tabi kimsenin hayatını bilmeden konuşmak kolay o ayrı. ama üzülme sen. ben eminim burdan güzel haberini alıcaz yakındaBizim de öyle bir sıkıntımız yoktu hersey hep normaldi doktorum hep normal yolla olur dedi . Yaşım 21 ama nereye kadar böyle bekleyebiliriz ki
yani normal bi adet gibiyse gerek yok. ama aklımda kalır rahatlarım diyorsan yaptır gitsinHanımlar benim bugün asilamamin 15. Günü malesef dün adet oldum. Sizce kan tahliline yinede gerek varmı.
canım sen hiiiç canını sıkma yaşın daha çok genç.öyle önemli bi problemin yoksa da biraz daha bekle bence.inan bu tedavi süreçleri evliliği bile etkiliyo, yaşım senin gibi olsa inan bu kadar kasmaz akışına bırakırdım. he bu arada tabi kimsenin hayatını bilmeden konuşmak kolay o ayrı. ama üzülme sen. ben eminim burdan güzel haberini alıcaz yakında
Hanimlar benim bugun asilamada 11.gun igneden sonra 13. Gun kan sonucum 4.87 cikti adetime 3 gun var sizce yukselirmi bu surec insan cok yipratiyo offf
Bi dahaki aya iyi haberlerini duyarız insAllah. Normal regl gibiyse gerek yok ama yine de sen bilirsinHanımlar benim bugün asilamamin 15. Günü malesef dün adet oldum. Sizce kan tahliline yinede gerek varmı.
Bazen yazılanlar arada kaynıyor kusura bakma lütfen.. Umarım tutmuştur bebeğine kavuşursun sağlıkla Rabbim yüzünü güldürsün :)Slmlar gerçi yazdıklarıma cvp alamasamda yazmaya devam edicem belki başkalarına da faydalı olur yazdıklarım çünkü her gün kendimizle aynı durumu yaşayan varmı diye bakanlardanım bende. Dün iğneden sonra yumurtam çatlamış ve aşılamam oldu herkes normal muayene gibi demiş ama benim biraz işlem sırasında ağrım oldu. Yıkanan spermler kanala bırakıldıktan hemen sonra sol kasığım ve alt karın bölgemde ağrım oldu dr bi damlası bile boşa gitmedi yaptığım en başarılı aşılamaydı dedi. Rahmimin çok müsait bi konumda olduğunu hiç zorlanmadığını söyledi. Azıcık lekelenme olabilir dedi nitekim de öyle oldu. 2 saat dinlenmemi söyledi. Ne zaman test yaptırayım dedim test yaptırma adetin gecikirse yaptır dedi. Sat22.08 bu arada yani aşılamadan sonra 20. Gün test günüm oluyor tabi dayanabilirsen. Bu arada kasık ağrım rahimde gaz şikayetlerim de var. Umarım bu sefer tutmuştur bebişim
Yükselebilir tabiki ama kullandığımız jelden de genelde sonuç yüksek çıkıyor. Bugün belli olmuştur zaten sonucun ne?
canım bence idrar testi değilde tekrar kan testi yaptır eğer yükselme varsa umutlanabilirsin ama değer düştüyse o zaman üzüldende en azından ne olduğunu bilir ona göre hareket edersin idrar testleri bazen aldatıcı olabiliyor. umarım pozitif sonuç alırsın. bize de haber vermeyi unutma. ama dünden beri normal adet olmaması umutlandırıcı bence inşallah yerleşmedirTest yaptirmadim adetimi bekledim adet gunum dundu basladi ama hic adet gibi degil kahverengi leke geliyor oda az az ve adetime dair hic agri sizi yok bugun idrar testi yapicam insaAllah yerlesme kanamasidir kotu bir durum yoktur.
inşallah tutmuştur canım hep olumlu düşün.güzel haberini bize de bildir mutlakaSlmlar gerçi yazdıklarıma cvp alamasamda yazmaya devam edicem belki başkalarına da faydalı olur yazdıklarım çünkü her gün kendimizle aynı durumu yaşayan varmı diye bakanlardanım bende. Dün iğneden sonra yumurtam çatlamış ve aşılamam oldu herkes normal muayene gibi demiş ama benim biraz işlem sırasında ağrım oldu. Yıkanan spermler kanala bırakıldıktan hemen sonra sol kasığım ve alt karın bölgemde ağrım oldu dr bi damlası bile boşa gitmedi yaptığım en başarılı aşılamaydı dedi. Rahmimin çok müsait bi konumda olduğunu hiç zorlanmadığını söyledi. Azıcık lekelenme olabilir dedi nitekim de öyle oldu. 2 saat dinlenmemi söyledi. Ne zaman test yaptırayım dedim test yaptırma adetin gecikirse yaptır dedi. Sat22.08 bu arada yani aşılamadan sonra 20. Gün test günüm oluyor tabi dayanabilirsen. Bu arada kasık ağrım rahimde gaz şikayetlerim de var. Umarım bu sefer tutmuştur bebişim
canım bence idrar testi değilde tekrar kan testi yaptır eğer yükselme varsa umutlanabilirsin ama değer düştüyse o zaman üzüldende en azından ne olduğunu bilir ona göre hareket edersin idrar testleri bazen aldatıcı olabiliyor. umarım pozitif sonuç alırsın. bize de haber vermeyi unutma. ama dünden beri normal adet olmaması umutlandırıcı bence inşallah yerleşmedir
maşallah canım . sağlıkla al kucağına inşallah.Tesekkur ederim lekelenmem kesildi idrar testi yaptim asilamanin 9. 10 gununde zor gozukuyodu test bu sefer daha net ikinci cizgi gozuktu kan testide verdim yarin cikicak insaAllah hepimiz guzel haberler aliriz
ümitsizliğe kapılma hiç kolay değil tabi uzaktan konuşmak ama mümkün olduğunca sen iyi düşünİnşallah bakalım. Bi ümitleniyorum bi ümitsizliğe kapılıyorum zaman geçsin bir an önce bilinmezlik çok kötü çünkü.
Tesekkur ederim lekelenmem kesildi idrar testi yaptim asilamanin 9. 10 gununde zor gozukuyodu test bu sefer daha net ikinci cizgi gozuktu kan testide verdim yarin cikicak insaAllah hepimiz guzel haberler aliriz
İnşallah bakalım. Bi ümitleniyorum bi ümitsizliğe kapılıyorum zaman geçsin bir an önce bilinmezlik çok kötü çünkü.
2 yıldır korunmuyoruz ve hep gittiğim drlar sorunu bende aradılar yok et beni var dediler sonra et beni yok kist var dediler kist yok yumurtan çatlamıyor dediler klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım o ay klomen kist yaptı bu sefer kist için ilaç kullandım dr değiştirdim şimdiki drum sorunu neden kendinde arıyorsun eşine spermiyogram testi yaptırın dedi öğrendik ki sayı ve hareket sorunumuz var 10 milyon spermin %10 u hareketli bu şekilde de aşılama yaptık açıkçası çok fazla ümidim yok olursa sürpriz olucak. Kasıklarımda şişlik ve ara ara batma devam ediyor bakalım nasip kısmet.İnsan sürekli bu iki hal arasında oluyor gerçekten. Ama kafanı başka şeylere ver böyle hayat geçmiyor zira.. ne kadardır istiyorsun bebek
Naptın aldın mı canım sonucunuİnşallah bakalım. Bi ümitleniyorum bi ümitsizliğe kapılıyorum zaman geçsin bir an önce bilinmezlik çok kötü çünkü.
Kuzum ben daha 10 gün sonra belli olucak maalesef o yüzden beklemek zor geliyor hep bi belirti olsun diye bakıyorum vallaNaptın aldın mı canım sonucunu
belirtilere takılma canım ya, burda da okumuşsundur mutlaka kimisi bi sürü belirti yaşıyor sonuç negatif ya da hiç belirti olmadan pozitifi gören de var. zaten bu süreçte kendimizi çok dinliyoruz. benim iki aşılamada da bi sürü belirtim vardı ama his olarak anlamıştım negatif olduğunu. ama nedense senle ilgili içime olumlu şeyler doğuyor inşallah güzel haber alıcaz sendenKuzum ben daha 10 gün sonra belli olucak maalesef o yüzden beklemek zor geliyor hep bi belirti olsun diye bakıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?