- 4 Temmuz 2016
- 48
- 18
- 18
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Valla ben de tavsiye ile basladim. Herkes cok memnun. Gogsen hoca benimkisi. Ayni katta hulusi hoca da var. Ikisini de herkes cok beğeniyor. Ben tedaviye yeni basladim sonucu yazarim burdan
Tesekkur ederim. Yarin yumurta toplanacak bakalim.İnşAllah senin sonucun olumlu olur canım benim...
Belki yerleşme kanamasıdır..emin misin adet olduğundanBenim de bitti hassasiyetim dün.. bugün adete benzer birseyler geldi jel kullanırken adet olunuyor mu? Bu ay da olmadı....
Maalesef. Kesilmiyor çünkü hala artık bitmesi gerekti. Hiç gerek olmasa da bugün kan verme günüm. Gitmesek çok daha iyi... bu ay tekrar deneyecek misin?Belki yerleşme kanamasıdır..emin misin adet olduğundan
Kan verdim sabah. 0.125.. Artık tüp bebek Olur herhaldeBelki yerleşme kanamasıdır..emin misin adet olduğundan
hayırlısı olsun ne diyim. Ben 1-2 ay dinlencem 2 ayda iki aşılama hem neden olarak hem de kafa olarak toparlanmam lazımKan verdim sabah. 0.125.. Artık tüp bebek Olur herhalde
Hadi hayırlısı inşallah çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini duyarızYumurtalarım toplandi. Anestezi carpti beni ameliyattan 8 saat gecmesine ragmen basagrim devqm ediyor halsizlik de var.
Tesekkurler hepinizinkini insallahhHadi hayırlısı inşallah çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini duyarız
Hsg filan çekilmiceksen adetin 2-3 günü gitmen gerekiyor canım. Çünkü ilaçlara o zaman başlanıyorMERHABA ARKASDASLAR 2 BUCUK YILDIR SPERM SAYISININ DUSUKLUGUNDEN COCUGUM OLMUOYR EN SON DOKTORA GİTTİĞİMDE BU AY OLMASSA AASILAMA YAPARIZ DEDİ ANCAK ADETİMİN 1. GÜNÜ AMA TATİL HASTANEYE GİDEMİCEM HAFTAYA DA DOKTORUM YOKMUŞ NAPACAM ADET ZAMANI MI GİDİLMELİ AŞILAMA İÇİN TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ NAPMALIYIM
Onu bilmiyorum canım.oylemi cnm peki ilaçsız olmuyo mu
Tup bebek benimkisi adetin ikinci gunu gidip alttan muayene ve kan testi yapildi. Asilamada da aynisidir. Adetin baslamasini bekliyorlarMERHABA ARKASDASLAR 2 BUCUK YILDIR SPERM SAYISININ DUSUKLUGUNDEN COCUGUM OLMUOYR EN SON DOKTORA GİTTİĞİMDE BU AY OLMASSA AASILAMA YAPARIZ DEDİ ANCAK ADETİMİN 1. GÜNÜ AMA TATİL HASTANEYE GİDEMİCEM HAFTAYA DA DOKTORUM YOKMUŞ NAPACAM ADET ZAMANI MI GİDİLMELİ AŞILAMA İÇİN TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ NAPMALIYIM
Transfer yapilacak bugun insallah tutar bebislerHadi hayırlısı inşallah çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini duyarız
İnşallah tutar canım. Benim senden yana umudum var. Güzel haberini alıcan inşallah. Özel olmazsa ne kadar ödesin tüp bebek içinTransfer yapilacak bugun insallah tutar bebisler
Cok tesekkur ederim de neden umudum var dediniz insallah dediginiz gibi tutar bebek hamile kalabilirimmm... tup bebek tedavisini baskent hast yaptirdim. Normalde raporlu 3000 raporsuz 5000 idi. Dolar yukselisini bahane ettiler. 1 haftayla kacirdik bu fiyatları. Simdi raporlu 6250 raporsuz 7300 civari.İnşallah tutar canım. Benim senden yana umudum var. Güzel haberini alıcan inşallah. Özel olmazsa ne kadar ödesin tüp bebek için
canım telefon otomatik düzeltme yapmış. senden umudum var demek istedim kusura bakma lütfen. yani güzel hayırlı sonuç alacaksın anlamında yani. ben aşılama 2 kere oldum önümüzdeki ay tüp için başvurucam. ama sanki kendim için bi ümitsizlik var içimdeCok tesekkur ederim de neden umudum var dediniz insallah dediginiz gibi tutar bebek hamile kalabilirimmm... tup bebek tedavisini baskent hast yaptirdim. Normalde raporlu 3000 raporsuz 5000 idi. Dolar yukselisini bahane ettiler. 1 haftayla kacirdik bu fiyatları. Simdi raporlu 6250 raporsuz 7300 civari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?