Aşılama 2018 agustos ayında aşılama yaptıracak olan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MERHABA ARKASDASLAR 2 BUCUK YILDIR SPERM SAYISININ DUSUKLUGUNDEN COCUGUM OLMUOYR EN SON DOKTORA GİTTİĞİMDE BU AY OLMASSA AASILAMA YAPARIZ DEDİ ANCAK ADETİMİN 1. GÜNÜ AMA TATİL HASTANEYE GİDEMİCEM HAFTAYA DA DOKTORUM YOKMUŞ NAPACAM ADET ZAMANI MI GİDİLMELİ AŞILAMA İÇİN TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ NAPMALIYIM

Adetin 2. ya da 3. günü doktor kan tahlili yapar hormonlarına bakar yumurta geliştirici ilaca başlatır iki günde bir de yumurta takibi için çağırır eğer doktorun yoksa diğer ay başlat ya da başka bir doktora git ben adetin ikinci günü başladım ilaclara

Hsg filan çekilmiceksen adetin 2-3 günü gitmen gerekiyor canım. Çünkü ilaçlara o zaman başlanıyor

Tup bebek benimkisi adetin ikinci gunu gidip alttan muayene ve kan testi yapildi. Asilamada da aynisidir. Adetin baslamasini bekliyorlar

İnşallah tutar canım. Benim senden yana umudum var. Güzel haberini alıcan inşallah. Özel olmazsa ne kadar ödesin tüp bebek için
Cok tesekkur ederim de neden umudum var dediniz insallah dediginiz gibi tutar bebek hamile kalabilirimmm... tup bebek tedavisini baskent hast yaptirdim. Normalde raporlu 3000 raporsuz 5000 idi. Dolar yukselisini bahane ettiler. 1 haftayla kacirdik bu fiyatları. Simdi raporlu 6250 raporsuz 7300 civari.

canım telefon otomatik düzeltme yapmış. senden umudum var demek istedim kusura bakma lütfen. yani güzel hayırlı sonuç alacaksın anlamında yani. ben aşılama 2 kere oldum önümüzdeki ay tüp için başvurucam. ama sanki kendim için bi ümitsizlik var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…