Aşılama 2018 agustos ayında aşılama yaptıracak olan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok istediginiz icin kendiniz hakk boyle dusunuyorsunuz bence. Neden olumsuz olsun ki. Umarim cok guzel gecer ve bebeginizi elinize alirsiniz

ben de bu ay asılama yaptıracaktım doktorum raporluymus diğer doktora gittim onun da ameliyatları varmış kaldım böyle yaın adetim bitiyo bu satten sonra dokror gelse de yapacak bir şey var mısdır ki

ben de bu ay asılama yaptıracaktım doktorum raporluymus diğer doktora gittim onun da ameliyatları varmış kaldım böyle yaın adetim bitiyo bu satten sonra dokror gelse de yapacak bir şey var mısdır ki

Reglin 2. ya da 3. gününde tedaviye başlanıyor. Bu ayı boş geçersin. Kendini rahatlatmaya, eğer imkanın varsa eşinle güzel bir tatile çıkmaya bak. Tedaviler strese sebep oluyor ve bu stres başlı başına bir infertilite sebebi. Bu ay olmadıysa bir sebebi vardır hayırlısı budur. Umarım güzel haberler alırsın

Bence de dinlen sürekli tedavi çok yoruyor. Biz de bu ay bekleyip diğer ay tüp bebek deneyeceğiz. Hiç düşünmediğimiz birseydi bu aşamalara gelmek ne kadar can sıkıcı..
aynen canım. Ailemde ki tüm kadınlar evliliklerinin 1. yılı dolmadan hamle kaldı. açıkcası bende de öyle olacak sanıyordum. ilk 1-2 ay fazla takılmadım ama 6. aydan sonra tırlatmaya başladım. sonuç olarak çok önemli bi sebep yokken olmayan bebiş ve her ay ayrı travma. bu da bizim sınavımız galiba. ne diyim Rabbim devasız dert vermesin

Merhabalar benimde nasipse bu Cuma yada 3 eylül Pazartesi aşılama yapılacak. İnanılmaz heyecanlıyım. 29 yaşındayım bi kızım var 8 yaşında. İkinci evliliğim ve eşiminde kızı var 2 senedir deniyoruz ama maalesef hamile kalamadım. Bi çok dra gittim biri rahimde et beni var dedi biri yok dedi biri polikistik over lisin dedi klomeni dayadı klomen bende 2 tane kocaman kist yaptı ve 3 ay kist tedavisi gördüm. Şimdi gittiğim drum bana kistlerimin olduğunu ama düzenli adet gördüğüm sürece hamile kalabileceğimi söyledi ve femara isimli ilaca başlattı tabi bu sırada eşimin semen analizi yapıldı ve sonuç sperm sayısı az hareket %10
5 gün kullandığım femarayla yumurtalarım çok kısa sürede sağlıklı büyüdü ve ilaca gerek kalmadan çatladı. Drum bende problem olmadığını herşeyin çok güzel olduğunu söyledi ama bu sayıyla gebelik ihtimali düşük sayıyı yükseltmek lazım dedi yada aşılama düşünebilirsiniz dedi. Ben direkt aşılamaya yöneldim üroloji dru proxeed plus vermiş eşime 6 ay içsin diye bende çakşirli karışım yediriyorum aşılamada da şansımız yükselsin diye sat 22.08 umuyorum ki ilk aşılamada sonuç alırım allah olmayan ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

Dayanamayip bugun test yaptim asilamanin 8.gunu aksam yaptim silik cizgi cikti boyle olup hamileligini ogrenen varmi
Çatlatma iğnesi vurulduysan oda yanlış pozitif gösteriyor kuzum bence acele etme 12. Gün tekrarla inşallah vardır bebeğin. Bende klomen tedavisinden sonra çatlatma iğnesi vurulmuştum hem ovulasyon hem gebelik testi sürekli pozitifti 11. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.47 negatif. Ama hala ikinci çizgi çıkıyordu zamanla silindi. Sen üzülmemek için 12. Günden önce yapma derim canım. Ama iğne vurulmadıysan çatlatma için bi ihtimal erken çıkmış olabilir. İnşallah olur kuzum

Bence de dinlen sürekli tedavi çok yoruyor. Biz de bu ay bekleyip diğer ay tüp bebek deneyeceğiz. Hiç düşünmediğimiz birseydi bu aşamalara gelmek ne kadar can sıkıcı..
sıkıntın ne bilmiyorum ama biz birazda fazla kafa yoruyoruz. psikoloji de önemli ondan da olmuyor. elimde değil çok takıyorum bu kadar üstüne gitmesem belki olacak. üzülme ne diyim.
Benim aşılama da tutmadı bu ay çok üzgünüm 2-3 ay sonra ben de tüp bebek tedavisine basliycam
Benim aşılama da tutmadı bu ay çok üzgünüm 2-3 ay sonra ben de tüp bebek tedavisine basliycam
üzülme canım bende aynı durumdayım. ama Allah büyük olacaka inşallah

Dayanamayip bugun test yaptim asilamanin 8.gunu aksam yaptim silik cizgi cikti boyle olup hamileligini ogrenen varmi
canım umarım vardır ama çatlatma iğnesinin her vücutdan atılması farklı. ben ilk aşılamamda çatlatma iğnesinin 11 günü aşılamanın 9.günü idrar testi yaptı ikinci çizgi epey bi belirgindi tam kırmızı değilse bile koyu pembe.sonuç negatif oldu ama. o yüzden idrar testi yapma onun hayal kırıklığı daha ağır oluyor. zor ama 1-2 gün daha bekleyip kan testi yaptır

üzülme canım bende aynı durumdayım. ama Allah büyük olacaka inşallah[/QUOTE]

Insllh Rabbim emeklerimizi boş cikarmasin

Ah nerde cnm okullar başlıyor ogretmenim mecbur nu ay bekleyeceğiz

sıkıntın ne bilmiyorum ama biz birazda fazla kafa yoruyoruz. psikoloji de önemli ondan da olmuyor. elimde değil çok takıyorum bu kadar üstüne gitmesem belki olacak. üzülme ne diyim.

Arkadasım biliyorsun aynı durumdayız zaten birbirimizi teselli bile edemiyoruz. 2 yıldır sebepsiz infertiliteydi. Birseyi çözüyoruz karşımıza başka sebepler çıkıyor. Varikosel ameliyatları,dna hasarları, kullanmadığımız ilaç,vitamin, kür, diyet kalmadı herhalde. Belki çevremde böyle çok kişi görmesem bukadar üstüne düşmem. Eminim senin de oyledir. Rabbim bu imtihanı kazanmamızı nasip etsin

doktor bana aslında ciddi bi sıkıntın yok dedi eşim için de aynı şekilde. ama benim yaş unsuru da var 37 yaşındayım senelerce beklemek gibi lüksüm yok.bazen bi umut oluyo içimde ama bu aralar o da kalmadı. hayırlısı inşallah hepimize

Hanimlar benim bugun asilamada 11.gun igneden sonra 13. Gun kan sonucum 4.87 cikti adetime 3 gun var sizce yukselirmi bu surec insan cok yipratiyo offf

Bizim de öyle bir sıkıntımız yoktu hersey hep normaldi doktorum hep normal yolla olur dedi . Yaşım 21 ama nereye kadar böyle bekleyebiliriz ki

Hanımlar benim bugün asilamamin 15. Günü malesef dün adet oldum. Sizce kan tahliline yinede gerek varmı.
Canım benim inşallah bi dahaki sefere olumlu sonuç alırsın üzülmeni istemem ama bence gerek yok ama içini rahatlatmak için yapabilirsin

Merhaba hanımlar bu gün sat tarihimin 10. Günü dr kontrolüm vardı iki kocaman yumurtam oluşmuş biri 2.8 cm biri 1.1 cm sol tarafımda sağdakiler küçük dr kendiliğinden çatlamadığı için ovitrelle verdi vuruldum. Eğer çatlarsa yarın aşılamam yapılacak dua ediyorum çatlasın çünkü daha önce klomen kullanıp bu iğneyi vurdurduğumda çatlamamıştı. Yine çok büyüdü ilaca anında etki gösteren yumişlerim iğneye de etki gösterse keşke. Stres beni mahvetti yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…