2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kuzum nasıl anlatsam bilemiyorum ama hissediyorum içimden vuruyor işte :))) bu hafta oldu o da,
ilerleyen günlerde sizde de olur bence. tabi aldığı pozisyona bağlı.

Bende gecede 4 5 kez gunduz 50 defa falan cikiyorumdur ama 4 lt su iciyorum bazen geciyor bike.enfeksiyonumda yok.

Kızlar aranizda boğaz agrisi yaşayanlar nasil geçirdiniz? Dunden beri geniz akıntım ve boğaz agrım var. Halsizlikte yaptı bugün
Hamilelik boyunca iki kere yakalandım Boğaz ağrısına hatta birinde akıntı ve öksürük eşlik etti antibiyotiksiz asla atlatamam dedim şansımı denedim ama şöyle yaptım bir bardağın yarısına kadar elma sirkesi koy üstünü suyla tamamla akşama kadar her yemeğin arkasından gargara yap tükür gel git sık sık yap yani zararı Yok yatarkende limon sıkıp gargara yapıyordum bir yemek kaşığı kadar da içip öyle uyuyordum sabaha kadar su bile içmeden öyle uyuyordum 3 günde atlattım şükür iki Boğaz ağrısıda bu şekilde geçti inşallah tekrarlamaz birdaha sanada geçmiş olsun canım

Gün içinde sıvı çok alıyorsan hatta aksam 8 den sonra da cok sıvı aluyorsan normaldir bende 3 kere falan çıkıyorum yanma falan da hissetmiyorum

Kızlar aranizda boğaz agrisi yaşayanlar nasil geçirdiniz? Dunden beri geniz akıntım ve boğaz agrım var. Halsizlikte yaptı bugün
Ben sulandirilmis elma sirkesi ile hem gargara hem burnuma fisfis yaparak gecirdim ama yine de bir hafta surdu atlatmam. Normalde 3 hafta suruyor oksuruge bagliuor sonradan

Kizlaaar pijama takimlarinizi nasil alcaksiniz dantelli duz renkli sabahlikli vs. Internetten mi? Birde lohusa taci yaptircak misiniz oda internetten mi?

Kizlaaar pijama takimlarinizi nasil alcaksiniz dantelli duz renkli sabahlikli vs. Internetten mi? Birde lohusa taci yaptircak misiniz oda internetten mi?
Ben annemin çeyizime aldığı ama hiç giymediğim gecelik sabahlık takımları vardı onları giyeceğim. Biri sarı diğeri pembe. Boyları diz altından biraz daha uzun. Yakaları emzirme için uygun. Taç olarak da sadece kırmızı klasik eskilerin kullandığı lohusa kurdelası şeklinde taç kullanıcam. Güllü çiçekli böceklileri hiç sevmiyorum ne yazık ki.

Iyi yapmisin canim bakiyorum da dunyanin parasi almak da lazim ama. Butceyi sarsmayan biseyler bakicam bende

Ben ev elbisesi seklinde almayi dusunuyorum, renkli dantelli falan giyemem hastanede. Pijamalarim var cok az giydigim ama sanirim rahat edilmez o yuzden uzun kollu yakasi acilabilir veya onden dugmeli bir elbise dusunuyorum.

Iyi yapmisin canim bakiyorum da dunyanin parasi almak da lazim ama. Butceyi sarsmayan biseyler bakicam bende
Ya başlarda bakıyordum gecelik ama çok kalitesiz saçma sapan lohusa geceliklerine bir dünya para istiyorlar. Benim gecelikler hem çok kaliteli hem de hiç giymedim zaten.

Ben geçen baktım sezon sonu indirimde olanlar 150 ye düşmüş en uygun onlarda ince ince ustundeki etiket fiyatı 360 larda yeni sezonunkide yüksek fiyatlı olur diye düşünüyorum uygun briseyler arıyorum sürekli kullanacağım birşey olmayacağı için lohusa tacı istiyorum bundan yaptıracağım kızımla kendime İnşallah kışa geldiği için hoş olur diye dusundum ama gecelik konusunda bende çok kararsızım

Eklentiler

• IMG_20180826_174750.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar yaa hastanede ilk gun icin emzirme sutyeni aldim ama kullaniliyor mu bilemedim. Yani birde atlet yaziyor listelerde hemen bebegi emzireceksek nasil olacak cozemedim.

Ben ev elbisesi seklinde almayi dusunuyorum, renkli dantelli falan giyemem hastanede. Pijamalarim var cok az giydigim ama sanirim rahat edilmez o yuzden uzun kollu yakasi acilabilir veya onden dugmeli bir elbise dusunuyorum.
Ya bide foto cektirme olayi varya millet susleniyo dantelli falan sabahliklariyla poz veriyolar bende bi ozendim aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…