2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hangi siteden alcan cnm

ben hamileligimi ogrendigim gunden beri sivilceden kurtulamadim cnm
kremi doktoruna danismadan kullanma
benim bi fitik kremim vardi doktor kullanma demisti mesela krem sonucta bisey olmaz diye dusunmuatum oyle degilmis meger
Yok kullanmam cnm. Avene in extreme tolerance diye bi nemlendiricisi var o da dogal icerikli. Bloglarda hamilelikte kullanilabilir tavsiyesini gorup kullandim o biraz yatistirdi iyi geldi ama onu da düzenli kullanmaya cesaret edemiyirum

Emzirme sutyenlerine hic alisamamistim ve sevmemistim. Benim zamanimda penyeler vardi simdi bilmiyorum belki daha guzeller cikmistir. Kendimi nine gibi hissediyordum :)
İnsan hamileyken kendini değişik hissediyor sonrasında nasıl hissederiz acaba bu sıralar sanki hiç kendimi beğenmiyorum içimden acaba eşimde mi beğenmiyor diyorum nerden bu konuya geldim kendimi nine gibi hissediyordum diyince o duygular depresti :) şimdikiler penye değil gorduklerim

Ben emzirme sütyeni alacağım ama hastaneye götürmem. Doğum sonrası dışarı çıkarken yada işe giderken kullanırım. İşyerinde süt sağacağım için kullanışlı olur. Emzirme atleti de almayı düşünüyorum Kışa denk geliyor kesin üşürüm ben :) sütyen bedeni olarak ne alıyorsunuz peki? Ben hamilelikte 80’den 85’e çıktım. Doğuma kaç beden olur kestiremediğim için şimdilik alamıyorum :)

Selam kızlar seker yuklemesi yaptiracak olan ya da yaptiran var mi? Bu konuda ne dusunuyorsuuz? Bir de yuklemeden once su icilebiliyor mu? Sali gunu randevum var ve yukleme yapalim diyecek fakat hala karar verebilmis degilim

Selam kızlar seker yuklemesi yaptiracak olan ya da yaptiran var mi? Bu konuda ne dusunuyorsuuz? Bir de yuklemeden once su icilebiliyor mu? Sali gunu randevum var ve yukleme yapalim diyecek fakat hala karar verebilmis degilim
Benim de yarın randevum var. Doktorum şeker yüklemesiyle ilgili ne düşünüyor bilmiyorum ama ben bunu çok önemsiyorum ve doktoruma söyleyip mutlaka yaptıracağım.

Ben şeker yüklemesi yaptırdım Dr um aç gel demişti suda icmemistim ben ilk başta bir kan aldılar sonra içeceği verdiler iki üç dakikada bitirmemi söylediler birer saat arayla iki defa daha kan aldılar bu zaman aralığında kendimi yormami ve su içmemi söylediler

Benimde bir beden büyüdü şimdiden al diyorlar ama bende senin gibi düşünüyorum doğuma yakin kaç beden olur ki birde e bebekte deppend var ya lohusa kilodu oda bedenliymis onuda kullananlar çok memnun onu kaç beden alacağız acaba

Ben yarın yaptıracağım ama açlık ve tokluk şekerine kandan bakılacak, doktorum boyle istedi, tokluk sekeri testinin seker yukleme ile ayni sonucu verdigini söyledi

Aynen canım ben de depend alacağım ama şuan bedenini bilemiyorum. Hiç kilo almadım ben daha sadece göğüslerim büyüdü. 3 ay sonra nasıl olur bilmiyorum. Onları son aya bırakıcam artık.

Aynen canım ben de depend alacağım ama şuan bedenini bilemiyorum. Hiç kilo almadım ben daha sadece göğüslerim büyüdü. 3 ay sonra nasıl olur bilmiyorum. Onları son aya bırakıcam artık.
Bende öyle son ayda düşünüyorum cankm masallah ne güzel kilo almamissin bebisin alsin yeter :) karnın .nasıl çıktımi baya peki benimki çıktı kiloda aldım ama çoğunluğu göbekten öyle heryerim şişmedi

Göbeğim kocaman oldu:) bebek de en son 19+5’te 300 gramdı. Doktor çok güzel kilosu dedi. Yarın kontrolümüz var bakalım kaç olmuş. Aslında kilo durumum şöyle oldu ilk 3 ay 3 kilo verdim. Sonra o verdiğim 3 kiloyu aldım. Dolayısıyla şuan başladığım kilodayım :)

Oyyy masallah minige benimki bir ayda 311 gram almış hadi güzel haberlerle gel yarın ben hiç kilo vermedim kusmam oldu ama sonradan aldım aanki ilk başta almamistim senin çok güzel olmus

Ben de atlet ve sutyen alirim ama son aylar. Bedenim degismemis hala 75 B ama ben buyumus gibi hissediyordum, gecen yeni bir sutyen alayim diye gittim kadin ayni olcuyu verdi hayal kirikligi yasadim

Ben yaptirmak istiyorum hafta ici veya diger hafta baska bir hastanede baska bir doktordan randevu almayi dusunuyorum. Yapalim derse orda yaptiririm, yoksa esimin is yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…