2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
KIZLAR bende tatildeyim geldiğime pişman oldum :/
Salgın vardı geçen gün gün boyu istifar ettim 2 serumla kendıme geldim ıkı gundur de hiç olmayan karın ağrım var bugunde karnım ağrıdıkça tuvalete cıkıyorum burda kadın dogum 1.5 saat uzaklıkta ordada bakarlarsa. İnsallah bebegim iyidir değil mi cok korkutuyo bu karın ağrısı beni karnımda semsert :/

Ben yarın yaptıracağım ama açlık ve tokluk şekerine kandan bakılacak, doktorum boyle istedi, tokluk sekeri testinin seker yukleme ile ayni sonucu verdigini söyledi
Bunu sağlık ocağında yaptırdım aslında ama doktorumla bi iletişim problemimiz olmuştu randevu günümde, o da şeker yüklemesi yaptır demişti :( yarın olmazsa önce sonuçlar i alırım sonra bi doktora gidip sorarım.

Salgın vardı geçen gün gün boyu istifar ettim 2 serumla kendıme geldim ıkı gundur de hiç olmayan karın ağrım var bugunde karnım ağrıdıkça tuvalete cıkıyorum burda kadın dogum 1.5 saat uzaklıkta ordada bakarlarsa. İnsallah bebegim iyidir değil mi cok korkutuyo bu karın ağrısı beni karnımda semsert :/
Bebeginiz hareket ediyorsa bir problem yoktur inşallah karnınızın sertliği icin kalsiyum icin

Salgın vardı geçen gün gün boyu istifar ettim 2 serumla kendıme geldim ıkı gundur de hiç olmayan karın ağrım var bugunde karnım ağrıdıkça tuvalete cıkıyorum burda kadın dogum 1.5 saat uzaklıkta ordada bakarlarsa. İnsallah bebegim iyidir değil mi cok korkutuyo bu karın ağrısı beni karnımda semsert :/[/QU ama ağrı devam ederse doktora görünmenizde fayda var

Ben hala kusuyorum ve hala mide bulantısıyla baş etmeye çalışıyorum hala takviye kullanıyorum bulantı için geçmeyince geçmiyor
ne kullaniyorsun ben direnebildigim kadar direniyorum ancak
bi gün hap aliyorum bi gun almiyorum alinca da yarim aliyorum cunku zofer kullaniyorum korkuyorum
bi doktor kullan dedi biri kullanmasan daha iyi olur dedi korkuyla yasiyorum valla
bugun almadim mesela 3 kere kustum.yarin alicam.

Ben hala kusuyorum ve hala mide bulantısıyla baş etmeye çalışıyorum hala takviye kullanıyorum bulantı için geçmeyince geçmiyor
bi gün hap aliyorum bi gun almiyorum alinca da yarim aliyorum cunku zofer kullaniyorum korkuyorum
bi doktor kullan dedi biri kullanmasan daha iyi olur dedi korkuyla yasiyorum valla

Yok kullanmam cnm. Avene in extreme tolerance diye bi nemlendiricisi var o da dogal icerikli. Bloglarda hamilelikte kullanilabilir tavsiyesini gorup kullandim o biraz yatistirdi iyi geldi ama onu da düzenli kullanmaya cesaret edemiyirum
kontrolune giderken sorarsin doktora cnm icin rahat eder oyle kullanirsin rahatca

Ben de Zafer onzdy kullandım onları atınca yine kusuyordum sonra dr lady feliz diye bi takviye önerdi zencefil ve b6 vitamini içeren bi gıda takviyesi ilaçlara nazaran daha iyi geldi gibi ama bu günlerde midem yine kötü sürekli ekşiyor ve kusma yine var bulantı hiç geçmedi zaten biliyorum ki doğana kadar geçmeyecek ben de aşırı baharatlı ve yağlı yememeye çalışıyorum ama çok çektim kusmadan 3 ay aşırı kusma yüzünden hastanede yattım aylarca serumla beslendim 10 kilo verdim allahım beterinden korusun bizi

Kizlar lohusa serbeti yapacak misiniz gelenlere? Esim biz ziyarete gidince veriyorlardi dedi de hic aklimda yoktu :D Surahiler falan var evde ama şık bir sey mi olmasi lazim? Cam musluklu damacanalardan da alabilirim de sonra kim kullanacak onu?

Akşama kadar 50 kere tuvalete gidiyorum desem inanırmısın.çok sık gidiyorum geceleride keza öyleyim.sık sık kaçırıyorum.bazen yürüyüşe çıktığıma bile pişman oluyorum hemen çişim geliyor.yani çok rezil bi durum oluyor açıkçası çünkü hemen lavoba bulamıyorum.artık en son çare yetişkin kilodu almayı planlıyorum çünkü daha 4 ay var şimdiden böyleysem ilerki ayları düşünemiyorum bile.bu hamileliğim çok zor geçiyor.
Enfeksiyon olabilir mi acaba bence dr sorun

Kizlar lohusa serbeti yapacak misiniz gelenlere? Esim biz ziyarete gidince veriyorlardi dedi de hic aklimda yoktu :KK70: Surahiler falan var evde ama şık bir sey mi olmasi lazim? Cam musluklu damacanalardan da alabilirim de sonra kim kullanacak onu?
O sürahileri kiralayan yerler var canım bana demişlerdi sadece mevlütlerde kullanılıyor fiyTlarıda yüksek olduğundan günlük kiraya veriyorlarmış

Kizlar lohusa serbeti yapacak misiniz gelenlere? Esim biz ziyarete gidince veriyorlardi dedi de hic aklimda yoktu :KK70: Surahiler falan var evde ama şık bir sey mi olmasi lazim? Cam musluklu damacanalardan da alabilirim de sonra kim kullanacak onu?

Ben yapmayacağım canım. Oda suslemesi falanda yapmam. Sadece çikolata oda gelenin agzi tatlansin diye. Bu doğum olayının abartıldığını düşünüyorum yani kimse kusura bakmasın yapana yapma demiyorum ama bir yerde bana "herkes yapıyor benim neyim eksik" diye yapılıyor gibi geliyor. Düşünüyorum da hayatımızda sosyal medya olmasaydı bu süsleme olayları olur muydu?

Kizlar yaa hastanede ilk gun icin emzirme sutyeni aldim ama kullaniliyor mu bilemedim. Yani birde atlet yaziyor listelerde hemen bebegi emzireceksek nasil olacak cozemedim.
EmZirme atletleri de var canım. Geçen gün atlet alacaktım hamileler için üretilen var mı diye sorduğumda öğrendim bende. Hamileyken de giyiliyormuş ama son ayda belki kullanırım ben. Hastanede ve evde mutlaka kullanırım ama kış olacağı için atletsiz olmaz.

Kizlaaar pijama takimlarinizi nasil alcaksiniz dantelli duz renkli sabahlikli vs. Internetten mi? Birde lohusa taci yaptircak misiniz oda internetten mi?
Pijama takımından ziyade elbise tarzı olanlara bakın mutlaka. Hastanede hem dikişlere hem de rahim toparlamış mı diye bakmaya geliyorlar. Bir de wc ye gittiğinde de elbise rahat oluyor. her gittiğinde pansuman yapıyorsun. Bezini değiştiriyorsun felan her türlü kolaylık. Tabi normal Doğum için benim dediklerim

Ben de odaya sadece çikolata veya lokum düşünüyorum. Zaten 1 gün hastanede kalacağız inşallah onda da bebek emzirmeyle uğraşacağım diye düşünüyorum. Doktoruma ayrı bir kutu alırım, 1 kutu da odaya yeterli olur. Tabi kaynanam ve görümcemin başka planları varsa bilmiyorum henüz.

Ben ev elbisesi seklinde almayi dusunuyorum, renkli dantelli falan giyemem hastanede. Pijamalarim var cok az giydigim ama sanirim rahat edilmez o yuzden uzun kollu yakasi acilabilir veya onden dugmeli bir elbise dusunuyorum.
Elbise tarzı gecelik düşünüyorum ben de. Önden düğmeli dediğin gibi. Arkadaş çok rahat etti hastanede yanındaydım

İnsan hamileyken kendini değişik hissediyor sonrasında nasıl hissederiz acaba bu sıralar sanki hiç kendimi beğenmiyorum içimden acaba eşimde mi beğenmiyor diyorum:KK43: nerden bu konuya geldim kendimi nine gibi hissediyordum diyince o duygular depresti :) şimdikiler penye değil gorduklerim
Ben de de bu aralar kendini beğenmeme durumu var. Şimdiye kadar çıkmadığım bir kilodayım ve sürekli alıyorum da. Popo ile göbiş büyüyor diğer yerler zayıf yine. Genetik kilo alma şekli bizim ailede böyle o da biçimsiz oluyor tabi. Dün fark ettim göbeğin yan taraflarında damarlar belirginleşmiş. Zaten kıllanma da var. Daha ne kadar çirkinleşeeğiz bilmiyorum :(

benim gibi hala kusan var mi
kusma değil de ağzımın tadı hala bozuk malesef o da bazen bulantı yapıyor bir geçmedi o berbat tat ve çok rahatsız ediyor
Kizlaaar pijama takimlarinizi nasil alcaksiniz dantelli duz renkli sabahlikli vs. Internetten mi? Birde lohusa taci yaptircak misiniz oda internetten mi?
ben de çok kararsızım kızımı doğum yaptigimda normal pijama takımı almıştım lohusa değil sonra da kullanışlı olsun diye çünkü lohusa takımlarının onu pileli ve çok geniş bunda da ilk bir heves ettim lohusa takımlarına ama çok pahalı ya yine normal pijama takımı alacağım herhalde öyle görünüyor.sırf adı lohusa takımı diye fiyat 2 katına çıkıyor hatta daha fazla bile
biz de eski bir adettir yapılır. Adanalıyım ben kaynar deriz biz onu yaparız sıcak içilen bir lohusa şerbeti karanfil,zerdecal,havlıcan,tarçın gibi 7 tur baharatin kaynatılarak yapıldığı bir şerbet şifa deposu yani yapacağım ben de ama öyle süslü sürahiye gerek yok eve gelene yapacağım hastaneye götürmeyeceğim ki gerek yok hastanede

Pijama takımından ziyade elbise tarzı olanlara bakın mutlaka. Hastanede hem dikişlere hem de rahim toparlamış mı diye bakmaya geliyorlar. Bir de wc ye gittiğinde de elbise rahat oluyor. her gittiğinde pansuman yapıyorsun. Bezini değiştiriyorsun felan her türlü kolaylık. Tabi normal Doğum için benim dediklerim
İlk doğumunuz normalmiydi

Back
X