- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #21.001
Benim ilk olacak nasipse :) arkadaşın yanında durdum hastanede ordan tecrübe edindim biraz :)İlk doğumunuz normalmiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk olacak nasipse :) arkadaşın yanında durdum hastanede ordan tecrübe edindim biraz :)İlk doğumunuz normalmiydi
Emzirme sutyenlerine hic alisamamistim ve sevmemistim. Benim zamanimda penyeler vardi simdi bilmiyorum belki daha guzeller cikmistir. Kendimi nine gibi hissediyordum :)
Ben emzirme sütyeni alacağım ama hastaneye götürmem. Doğum sonrası dışarı çıkarken yada işe giderken kullanırım. İşyerinde süt sağacağım için kullanışlı olur. Emzirme atleti de almayı düşünüyorum Kışa denk geliyor kesin üşürüm ben :) sütyen bedeni olarak ne alıyorsunuz peki? Ben hamilelikte 80’den 85’e çıktım. Doğuma kaç beden olur kestiremediğim için şimdilik alamıyorum :)
EmZirme atletleri de var canım. Geçen gün atlet alacaktım hamileler için üretilen var mı diye sorduğumda öğrendim bende. Hamileyken de giyiliyormuş ama son ayda belki kullanırım ben. Hastanede ve evde mutlaka kullanırım ama kış olacağı için atletsiz olmaz.
Benim doğum yapacağım hastane lohusa şerbetini hediye ediyor. Şık bir sürahi ve bardaklarıyla birlikte veriyor, gelenlere ikram etmemiz için. Ben de şeker ve çikolata yaptıracağım. Daha fazla bişey yapmam sanırım.Kizlar lohusa serbeti yapacak misiniz gelenlere? Esim biz ziyarete gidince veriyorlardi dedi de hic aklimda yoktuSurahiler falan var evde ama şık bir sey mi olmasi lazim? Cam musluklu damacanalardan da alabilirim de sonra kim kullanacak onu?
Enfaksiyondan şüphalanmiyorum söylemesi ayıptır akıntım falan hiç olmuyor.tek sıkıntı azcık çişimde olsa mutlaka kaçırıyorum.mesanemin normal insandan bir kat daha büyük oldugunu söylemişti yıllar önce birdoktor acaba ondan mı anlamıyorum ama beni acayip huzursuz ediyor.gittiğim yerlerde burnumdan geliyor.Enfeksiyon olabilir mi acaba bence dr sorun
ayniyiz valla cnm artik beslenememekten evin icinde tuvalete giderken duvara tutuna tutuna gidiyordum ne yersem cikiyodu yedigimde meyve cubuk falandi agzima hic yemek surmedim 3 ay olmuyodu.6 7 kere kusuyodumBen de Zafer onzdy kullandım onları atınca yine kusuyordum sonra dr lady feliz diye bi takviye önerdi zencefil ve b6 vitamini içeren bi gıda takviyesi ilaçlara nazaran daha iyi geldi gibi ama bu günlerde midem yine kötü sürekli ekşiyor ve kusma yine var bulantı hiç geçmedi zaten biliyorum ki doğana kadar geçmeyecek ben de aşırı baharatlı ve yağlı yememeye çalışıyorum ama çok çektim kusmadan 3 ay aşırı kusma yüzünden hastanede yattım aylarca serumla beslendim 10 kilo verdim allahım beterinden korusun bizi
Nasip olursa inşallah bende Bi kapı süsü Bi de çikolata yaptıracağım. Diğerleri çok gereksiz ve saçma geliyor.Kızlar bende hastane odasını süslemeyecegim sadece kapı süsü yaptırdık birde çikolata alacagım sezeryan olacagım için 3.gün hastaneden taburcu ediyorlar belki lohusa şerbeti yaparım ama kararsızım o konuda
Lohusa taç takımlarına çok hevesleniyorum onlardan almayı düşünüyorum.
Lohusa pijama takımım var benim ama birtaneden gecelik alıcam ilk gün gecelik giyiliyor hem sonda takılı oldugu için hemde sürekli kanamaya bakılıyor.
Sütyen konusunda da benim gögüslerim çok büyümüştü agrısı artık koltuk altıma atıyodu dokunamıyordum bile süt sagarken elimi ısıra ısıra süt sagdım göz yaşlarm durmadı ve aldıgım hiçbir sütyen olmadı annem gdip büyük büyük almş onlarla çok rahatladm emzirme sütyeni degildi ama şimdilik birtane emzirme sütyeni alırım belki
Atlet konusunda bende kararsızm beli üşütmemk lazım süt ekşir diyolar belki emzirme atleti de alırım
Joly kilotlu hasta bezi almıştm ilk gebeligimde çok rahat ettim kızlar tavsiye ederim yine onlardan kullanıcam sezeryan olmama ragmen benim kanamam çok oluyor 40.günde kesilir diyolar ama benim 52 gün kanamam sürmüştü 1 hafta rahat gezdim sonra tekrar adet oldum 18 günde o sürdü 6 ay kan ilacı vitamin kullandım çok baş dönmem oluyodu.
cnm ben de gecelik alicam sabahlikla beraber ama kac beden almamiz uygun olur benim ilk hamileligim de.normalde m giyerim bi beden buyuk mu almaliyim.dogum yaptiktan sonra giycem cunku.karnimizda sislik az cok olucak ve dar olmamasi lazim dimi acıtmamasi acisindan ameliyatli bolgeyi xl falan mi alsamKızlar bende hastane odasını süslemeyecegim sadece kapı süsü yaptırdık birde çikolata alacagım sezeryan olacagım için 3.gün hastaneden taburcu ediyorlar belki lohusa şerbeti yaparım ama kararsızım o konuda
Lohusa taç takımlarına çok hevesleniyorum onlardan almayı düşünüyorum.
Lohusa pijama takımım var benim ama birtaneden gecelik alıcam ilk gün gecelik giyiliyor hem sonda takılı oldugu için hemde sürekli kanamaya bakılıyor.
Sütyen konusunda da benim gögüslerim çok büyümüştü agrısı artık koltuk altıma atıyodu dokunamıyordum bile süt sagarken elimi ısıra ısıra süt sagdım göz yaşlarm durmadı ve aldıgım hiçbir sütyen olmadı annem gdip büyük büyük almş onlarla çok rahatladm emzirme sütyeni degildi ama şimdilik birtane emzirme sütyeni alırım belki
Atlet konusunda bende kararsızm beli üşütmemk lazım süt ekşir diyolar belki emzirme atleti de alırım
Joly kilotlu hasta bezi almıştm ilk gebeligimde çok rahat ettim kızlar tavsiye ederim yine onlardan kullanıcam sezeryan olmama ragmen benim kanamam çok oluyor 40.günde kesilir diyolar ama benim 52 gün kanamam sürmüştü 1 hafta rahat gezdim sonra tekrar adet oldum 18 günde o sürdü 6 ay kan ilacı vitamin kullandım çok baş dönmem oluyodu.
ben hic ikramlik da dusunmuyorum istanbuldayim kimse hastaneye gelmez kaynanamlar annemler haric.Nasip olursa inşallah bende Bi kapı süsü Bi de çikolata yaptıracağım. Diğerleri çok gereksiz ve saçma geliyor.
cnm zaten lohusa serbetini lohusa kadinin icmesi gerekmiyo mu millete niye veriyoruz ki ben mi yanlis biliyorumBen yapmayacağım canım. Oda suslemesi falanda yapmam. Sadece çikolata oda gelenin agzi tatlansin diye. Bu doğum olayının abartıldığını düşünüyorum yani kimse kusura bakmasın yapana yapma demiyorum ama bir yerde bana "herkes yapıyor benim neyim eksik" diye yapılıyor gibi geliyor. Düşünüyorum da hayatımızda sosyal medya olmasaydı bu süsleme olayları olur muydu?
Dogumdan sonra koridor da yürüyüşe çıkardılar beni görenler dogum saat kaçta diye soruyolardı o kadar çok göbegim vardı tabi geceligi büyük alsak daha iyi olurcnm ben de gecelik alicam sabahlikla beraber ama kac beden almamiz uygun olur benim ilk hamileligim de.normalde m giyerim bi beden buyuk mu almaliyim.dogum yaptiktan sonra giycem cunku.karnimizda sislik az cok olucak ve dar olmamasi lazim dimi acıtmamasi acisindan ameliyatli bolgeyi xl falan mi alsam
ben de kapi susunu kendim yapicam insallah becetebilirsem keceden geceligi de birsz şık bisey almak istiyorum resim cekinmek icin.
lohusa taci terligi dusunmuyorum hic sonra bi daha kullanamicam diye.madam cocodan ya da english home dan bi terlik alicam.
kapi susunu de kapi omumde resim cekinirim esimle diye yapmaya caliscam bakalim
Canım ben daha aşı olmadım 4 ekim de çagırdılar beni tek doz olucak benim 2016 da 2 doz yapılmıştı bana zatenBenim gibi geç tetanoz aşısı olan var mi acaba? Bugün daha ilk dozu oldum 22+4 üm.1 ay sonra ikinci dozda 27+0 olacağım.