2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm ben de 2.el aliyorum zaten yatagiyla beraber tertemiz.bebek sonucta kirip dokcek degil bende sifir almaya gerek duymadim.kullanirim ben de satarim .sifirini sordum 600 dedi mubarek 1 yasina kadar kullanir demisti bana cnm satan adam.
nette cibinlik sordum 110 dedi kenarliga 130 dedi fiyatlar cok ucuk degil mi ya ben zatem besigi 275 e aliyorum
o cibinlikler çok tatlı duruyor bizim de vardı beşikte çok hoş oluyor diye taktım ama sonra attım çünkü hep toz oluyor bir de gece bebeği alırken falan elime dolaşıyor gibi gelmişti hiç sevmemiştim ben..yani toplasan 2 ay anca kullanmışımdır

2 kat artmış resmen. Bu civardaki en pahalı hastane emsey sanırım, hiç gidip görmedim memnun kalmış miydin o zaman?
Aynen pahali ama ben çok memnun kalmıştım, hatta enson başarisız geçen dondurulmuş embriyo transferimden snra daha geçtiğimiz aralık ayında tupbebek doktorunda tekrar rahim filmi+histeroskopi cekilmiştim ve Tüp doktoru Nesrin Hanımdanda çok memnunum kalmıştım.yalnız benim doğum yaptığım zamandan tanıdığım bi Gülcan hanim kalmış galiba diğer doktorlar baska yerlere geçmiş yani bildiğim kadarıyla enson öyleydi. Buarada odalarıda gayet temiz ve lüks yani hastanenin geneli öyle.(sancını odanda çekiyosun) gerçi lükslük ve fiyat konusunda eşimle karşıt düştüğümüz için oraya gitmek istemedi,gerçi şuanda haklıda baya fiyatlanmiş yani.

Benim doktorum glikozlu seker yüklemesi testi yapmiyor onun yerine kandan açlık ve tokluk sekeri testi istedi. Tokluk şekerinin şeker yükleme testi ile ayni sonucu verdigini söyledi. Bugün bu sekilde yaptırdım testlerimi. Gebelik şekerinin önemli olduğunu düşünüyorum ben. Dedigin gibi karatay diyeti şeklinde besleniyorsan gerek yok ama o şekilde beslenen pek yok gibi. Gün içinde hamurlu şekerli seyler tüketiyorsan bence gerekli ve önemli. Eger vücuduna glikoz almak istemiyorsan kandan baktirabilirsin.
Iste aclik tokluk ve trigliserid bakılsa zaten fikir veriyor sekerin yukselip yikselmedigine dair ama ayni olmuyormus diyorlar. Glikozu kim alsa vücuduna zaten firlar sekeri. Yok 4 dilim baklavaya 2 kutu kolaya esdegermis alinan sivi. Sanki ben normalde onlari yiyorum da.

Ya kizlar surekli akintisi gelen var mi? Idrar tahlili idrar kulturu yaptirdim enfeksiyon vs yok. Amniyon sivisi testi dahi yaptirdim kacak vs yok bin sukur. Ama ped koymasam su gibi islatiyor nrdeyse camasirimi. Su gibi kivamli bazen de beyazimsi. Kac haftadır var alistim.onemsemiyorum artik ama nette yazinca ic acici seyler demiyor normal.mi degil mi.anlamiyorum cidden

Ya kizlar surekli akintisi gelen var mi? Idrar tahlili idrar kulturu yaptirdim enfeksiyon vs yok. Amniyon sivisi testi dahi yaptirdim kacak vs yok bin sukur. Ama ped koymasam su gibi islatiyor nrdeyse camasirimi. Su gibi kivamli bazen de beyazimsi. Kac haftadır var alistim.onemsemiyorum artik ama nette yazinca ic acici seyler demiyor normal.mi degil mi.anlamiyorum cidden
Bende hiç kuru değilim canım devamlı sarımsı akıntım var oğlumdada böyleydim hamilelik te en çok olan bir durum ben korkmuyorum sadece temizliği zor bana ped alerji yapıyor ve mantara çeviriyor evde annemin bana çeyizimde yaptığı bir sürü pamuklu bez var onları kullanıyorum ıslandıkça ters düz edip kuru yerini kullanıyorum her akşam yatarken değişiyorum oğlumun ve eşimin eski atlet pijamalarını falan da kesip bez yaptım kendime bazen günde iki defa değişiyorum önemli olan orayı kuru bırakmak ıslağı değişmek yoksa enfeksiyon yapıyor

Kızlar 9 da randevum var ultrason ve şeker testi çok korkuyorum bilmeyen Yok burda galiba birinci hamileliğimde şekerim çıktı aylarca ünsülin iğne oldum çok zor günlerdi oyüzden okadar büyük bir korku ile gidiyorum ki gece uyuyamadım lütfen dua edin çıkmasın büyük ihtimalle çıkıyormuş birincide olunca ikincide %60 çıkıyormuş siz yinede dua edin hamilelerin duası kabul olur

normal canım hamilelikte artan hormonlardan kaynaklanıyor ..nette bakmıyorum artık ben hicbir şeye çünkü hep karamsar normal bir şeyi bile kötü bir durum gibi anlatıyor

Kızlar 9 da randevum var ultrason ve şeker testi çok korkuyorum bilmeyen Yok burda galiba birinci hamileliğimde şekerim çıktı aylarca ünsülin iğne oldum çok zor günlerdi oyüzden okadar büyük bir korku ile gidiyorum ki gece uyuyamadım lütfen dua edin çıkmasın büyük ihtimalle çıkıyormuş birincide olunca ikincide %60 çıkıyormuş siz yinede dua edin hamilelerin duası kabul olur
inşallah çıkmaz canım iyi haberlerle gel inşallah

Bende hiç kuru değilim canım devamlı sarımsı akıntım var oğlumdada böyleydim hamilelik te en çok olan bir durum ben korkmuyorum sadece temizliği zor bana ped alerji yapıyor ve mantara çeviriyor evde annemin bana çeyizimde yaptığı bir sürü pamuklu bez var onları kullanıyorum ıslandıkça ters düz edip kuru yerini kullanıyorum her akşam yatarken değişiyorum oğlumun ve eşimin eski atlet pijamalarını falan da kesip bez yaptım kendime bazen günde iki defa değişiyorum önemli olan orayı kuru bırakmak ıslağı değişmek yoksa enfeksiyon yapıyor
Tek olmadigima sevindim. Hamilelikte artan hormonlar yuzunden oldugunu tahmin ediyorum.ama surekli olup hic kuru kalmadigi icin endise etmedim degil. Ben kotex in ince parfümsüz gunluk pedini kullaniyorum alerji vs yapmadi daha. Ama senin yontem daha dogalmis tabii.

normal canım hamilelikte artan hormonlardan kaynaklanıyor ..nette bakmıyorum artık ben hicbir şeye çünkü hep karamsar normal bir şeyi bile kötü bir durum gibi anlatıyor
Cidden artik okumayacağım. Ilk 3 ayim zehir oldu burdaki kotu hikayeler yuzunden zaten. Ama insan tutamiyor kendini iste normaldir densin istiyor :)

Ins iyi cikar cnm stres de sekeri yukseltiyor. Guzel haberler ver bize burda.

merhaba herkese dün kontrolüm vardı gene canım sıkıldı geçen kontrolümde iki gün geri olan bebeğim bu seferde 1 hafta geri çıktı kilosu 854gr doktorum normal 2 haftadan snra sıkıntı diyor sağlıklı dedi ama içime korku düştü başına böyle bişey gelen varmı ?

merhaba herkese dün kontrolüm vardı gene canım sıkıldı geçen kontrolümde iki gün geri olan bebeğim bu seferde 1 hafta geri çıktı kilosu 854gr doktorum normal 2 haftadan snra sıkıntı diyor sağlıklı dedi ama içime korku düştü başına böyle bişey gelen varmı ?
benim de önceden 2-3 gün geride çıkıyordu canım. Doktorum 1 haftaya kadar normal demişti. Şimdi kapattı farkı. Endişe etme seninki de kapatacaktır. Kapatmasa bile doğum ona göre bir tarihte olur zaten.

hayırlısı olsun canım inşallah çıkmaz şeker

Canım bende hamile kaldım kalalı akıntım hep var aynı senin dediğin gibi bazen sulu bazen beyazımsı oluyor ve sık sık çamaşır değiştiriyorum. Nette Bazı yorumlar çok acımasız malesef.

Back
X