Yok cnm sorun değil seni anlıyorum kötü günler ama geçecek inanıyorum çok şükür bu halimize yine en azından boğazımızdan birşeyler geçtiği günleri gördük valla ikinci çocuk için kesinlikle büyük konuşmak istemem ama eşim bile çok çektin istemiyorum diyor :) bakalım hayırlısı artık o dediğim takviye içimin dr kullanma demez emin ol kullan der ben süt ürünleri yiyip içemiyorum tiksiniyorum dün ilk kez peynir yedim azıcık ama yine midem kalktı kusarken onları tükettim diye tiksindim bakalım Doğumdan sonra geçecek mi bu his....benim bu ikinci gebeliğim ilki öldü bu ikinci ilk gebelikte de reflü yüzünden sıkıntı başlamıştı bunun gibi kusma olmamıştı ama zaten 8 haftalık kürtaj olundu bunda da 7 haftada başladı halada devam ediyor isyan etmiyorum artık rabbim beterinden korusun diyorum bol bol dua et
basin sagolsun cnm cok uzuldum Rabbim cok sukur ki 2.yi de nasip etti sana insallah sag salim kavusursun bebisine
ben 3 ay annemde kaldim esim pek o kotu gunlerimi gormedi ondan sanirim bi kac kussam uzuluyo canı sıkıliyo hele ki o ilk 3 ayimi gorse ne derdi

ben konusamiyodum bile bulantidan cok zor gecti
ayme cnm hamd olsun Rabbime beterinden korusun insallah bazen duygularim cok inisli cikisli oluyo hamileliktem ve saglik sorunlarimdan dolayi.
kahve falan da yasak bana ama iciyorum ben gunde 1 kere ya da 2 gunde 1.cunku bulantimi tutuyo cok iyi geliyo.
ben de peynir yiyorum krem peyniri oneririm cnm bogazdan gecmesi daha rahat oluyo beyaz oeynir daha agir oluyo ama krem peynir hafif.zeytin yiyemiyorum.bal yiyorum az bisey o da mideyi rahatlatiyo
süt de yeni yeni icmeye basladim eger icebilirsen hazir satilan milkshakeler var minik pakette soguk soguk iyi oluyo.ya da nesquikle de deneyebilirsin.
ama iste insanin midesi bulanmaya gorsun bi kere bi daha da o seyi gormek istemiyo ama istersen bi dene cnm
valla ben yarinda yarim zofer icicem galiba bagisiklik mi kazaniyorum napiyorum bugun icmeme ragmen bulantim vardi bayagi kusmadim ama azicik yedim yemek korkumdan.
esimin isi dolayisiyla haftaya gidicem insallah doktora cnm aslinda gider alirim da eczaneden tirsiyorum bi de safra kesesindeki taşa yan etki yaparsa diye
iceriginde sadece zemcefil ve b6 vitamini mi var cnm
ben bi de demir ilaci kullaniyorum doktor verdi pembe renkli gyno-tardyferon adi.ve reflu icin lansor kullaniyorum yan etki falan yaparsa diye tirsmasam yarin gider alirim valla.napiyim ilactan bin kat iyidir hatta yarin ben esime bi sorduruyum eczaciya bakim ne dicek ona gore maasta alabiliriz ancak zaten
bana da iyi gelirse her gun duacin olurum cnm

saka bi yana cidden heo dua ediyorum tum isteyenlere hamilelere.Allah herkese rahat hamilelik nasip etsin diyorum.tamam sonunda mutlu olmak var ama 8 ay da az bi zaman degil 8 ay boyunca her gun durmadan mide bulantisi cekmek de iskence gibi.
Allah bebislerimizi bize sag salim bagislasin insallah
cnm peki doktor sana zofer hakkinda bebege kotu etki birakir falan demismiydi ya da etrafinda sordugun danistigin doktorlar ne dedi zofer hakkinda saglikciyim deyince cnm sen bizden cok daha iyi bilirsin cunku Allah korusun da beynimi kemiriyo bu dusunce