- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.741
baby2golar da hosuma gitti cnm atarsan sevinirim cnm 5kg olmasi cok iyi
yalniz bu hafif arabalardaki cekincem tekerlekleri kucukya cocuk agirlastikca surmek zor olmicak mi tekerlek rahat hareket eder mi ?
ben de her zmn Türk malindan yanayim ama ah bi de dolar cikti bahanesiyle fiyatlari arttiranlar yok mu bim bile nasil arttirmis fiyatlari zaten ceza gelmis 50 bin bime ama bim icim nedir ki cerez yani boyle gorunce de bazen alasim gelmiyo sinirleniyorum ama benim ulkem kazansin yine de diyorum
daha demin markete gittik geldik sinir oldum herseye zam yani bimin sutu olmus size 3.50 tl el insaf ya dandik de bi sut yani
alip icmem hamur islerinde kullanirim ben o sutu aldim ama soylene soylene aldim mecbur
nese konu disina cikmayim dedim de tutumadim kendimi kusura bakmayin kizlar.
artik deneme yanilma yontemiyle bebis neyde rahat hangi bez sizdirmiyo ona gore hareket edicem cnm basta stok yapmicam zaten orta boy bi paket alicam yeni dogan iyi gelirse devam edicem ilk aklimda sleepy var videoda izlemistim sizdirmasi iyi duruyodu
yok canım hafif diye bebeği sürmesi zor olmuyor kızım bunu 3 yaşına kadar kullandı sonra artık büyüdüğü için bebek arabasını bıraktık 3 yaşındaki çocuğu bile rahatca sürdüm içinde..bunlara sonradan o puset tarzı şeyler takılmıyor travel sistem değil bu ..ama aranan yoksa travel sistemi tavsiye etmem arkadaşım oğluna almıştı travel sistem arabaları da yoktu bir de evleri asansörlü değil hiç kullanamadı travel sistemi sonra gitti normal bir bebek arabası daha aldı bosbyere iki kere masraf yaptı.ben de o yüzden travel sistem almamıştım çünkü bizim de arabamız yoktucnm baby2go nun hangisi tam olarak ? gayet de rahat bi arabaya benziyor cidden
o katlanan baby2go da cok guzel degil mi katlanmasi cok hosuma gitti ama puseti yok iste sonradan bunlara puaet alabiliyomuyuz ?
fiyati da uygundu
Valla zaman yaklaştıkça uykularim kaçıyor seninle aynı şeyleri dusunuyoruz benim kvde öpmez zannetmem sigara konusundaki hassasiyettimi biliyor disimizi fircalariz diyorlar diyorum vermem yoksa size kendi annemde diyorum aynısını bizim iki tarafinda ilk torunu bayanları idare ediyorsunda dede amca var birde ayyy hayırlısı ya gönlümüzdeki gibi olur insallah lohusa lohusa birde onla uğraştırmasinlar tadını çıkaralım ayy anne babası olarak biz diyoruz opemeyiz diye bende böyle kalabalik gelip gittimi hemen banyo yaptırmayı düşünüyorum diyorum takı yastığı ayarlasam hediyelerini oraya takarlarmi acaba çevrede hiç görmedilerkial benden de o kadar ben de sinir oluyorum ben kimssnin bebegini opmuyorum hele ki yeni dogan bi bebege bakmaya bile kiyamiyorum
bana da cok dusuncesiz insanlar gelicek evime napcam bilmiyorum
mesela zil konusunu simdiden dusundum zirt birt biri gelip giderse zili bozucam mahsus gelen kapiya vursun bu da en uyuz oldufum sey.ben bebekli arkadasimin evine giderken kapisinin onune gelince ariyorum cnm kapiyi acarmisin diye.ama ben ayni hassasligi baskalarindan ozellikle teyzelerden gorcemi sanmiyorim.
opmeye kalkan olursa direk soylerim ama opceklerini sanmiyorim o kadar gormedim.
sigarali elleriyle dokuncaklarini da sanmiyorum ona da hic sahitnolmadim ama ellerini ayaklarini operlerse mesela bebegimin hemen ellerini ayaklarini silicem ki anlasin direk soyleyemem cunku ben.
ben kaynanama desem nolcak kadinin ilk torunu sapur supur opmese bari diyorum o da oyle milleti uyarmaz ben kv mi uyaririm gibime geliyo
lohusa halimizle tepemizin tasini attirmasinlar
Ya o halkanın hepsini sok kısmını anlayamıyorum küçücük bebisin ağzına nasıl girecek o ya :)Ay benim de büyük. Ucu da büyük ilk gün çocuğun ağzına sığdırana kadar canım çıkıyorbi de hemşire halkının hepsini sok diyip duruyor boğacaklar çocuğu
Ördek gibi açıyor ağzını hepsini vakumluyorYa o halkanın hepsini sok kısmını anlayamıyorum küçücük bebisin ağzına nasıl girecek o ya :)
Benim göğüs ucu küçük, halkalar da öyle sadece tengi hafif koyulasip aciliyor kafasina göre. Bedenim de değişmemiş şimdilik. Baslarda agriyordu ve sertti, şimdi onlar da kalmadı. Sutum mu olmayacak acaba
Gebelikte işkembe çorbası içsek sıkıntı olur mu ya
Ben hiçbir sakatat türünü yemiyorum canım. Doktorum da önermedi. Ama 9 ay boyunca paça çorbası aşerip gece gündüz yiyen arkadaşım da var:)Gebelikte işkembe çorbası içsek sıkıntı olur mu ya
nasil cnm peki tekerlegi suruşü
ve hafifligi kac kilo ?
hafif istiyorum ama bi yandan da elimde kalivercekmis gibi geliyor nedense
pusetiyle mi aldin cnm ? simdi de 3 u cikti tekerlegiyle alakali duzenleme yapmislar deniyor
trio love un katlanisiyla litewayinki ayni gibi geldi bana bariz kilo farki varmi ikisinde de
gule gule kullan cnm insallah
Kelle paça içiyorum daha dün içtim ama işkembeden tereddütlüyüm biraz:)Ben hiçbir sakatat türünü yemiyorum canım. Doktorum da önermedi. Ama 9 ay boyunca paça çorbası aşerip gece gündüz yiyen arkadaşım da var:)
İşkembe falan yine pişiyor.pastırma çiğ ama daha tehlikeli değil miSakatat ve şarkuteri ürünleri pek önerilmiyor ama benim de canım geçenlerde pastırma çekti yedim birazcik
İşkembe falan yine pişiyor.pastırma çiğ ama daha tehlikeli değil mi
Ben dr ma sormuştum temiz evde yapilmis kelle paça icebilirsin dedi ama karın mumbar yok dediBen hiçbir sakatat türünü yemiyorum canım. Doktorum da önermedi. Ama 9 ay boyunca paça çorbası aşerip gece gündüz yiyen arkadaşım da var:)
Icim rahatladi canm sagol ya internettede yazyr 24.haftada 600-700 gr yazyr korkmstm bianÇok iyi canım maşallah tam haftasıyla uyumlu
Cok rahatlattiniz hepniz sagolun kizlar:))masallah cnm doktorun iyi dediyse iyidir bence de gayet iyi tam uyumlu
Canım ben normalde ak parti binasının oradaki dentiuma gidiyordum. Bu koyuncu petrol falan var.son iki seferdir necmettin erbakana gidiyorum. Evime çok yakın diye. Ama kanal falan yaptırmadım dolgu yaptırdım.geçmiş olsun canım. dikkat et artık son üç ayımız. benimde dişim ağrıyor sen hangi diş doktoruna gidiyorsun? bebiş iyi maşaAllah ben 1, 2 kilo anca aldım iştah sıfır malesef :/
Ben yaptirmayacagimkızlar şeker yüklemesi yaptırmayan varmı veya yaptıtmak istemeyen? dün doktor sordu ben gerek yok dedim yapmadım.
Kizlar kayinvalidemleein yanindayiz hafta sonu icin geldik. Esimle park yataklara falan bakiyoruz tutumluanneden. Kayinvalidem hicbir seyi ikinci el olmayacak cocugun duymayayim dedi ve kizdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?