2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

cnm baby2go nun hangisi tam olarak ? gayet de rahat bi arabaya benziyor cidden
o katlanan baby2go da cok guzel degil mi katlanmasi cok hosuma gitti ama puseti yok iste sonradan bunlara puaet alabiliyomuyuz ?
fiyati da uygundu
yok canım hafif diye bebeği sürmesi zor olmuyor kızım bunu 3 yaşına kadar kullandı sonra artık büyüdüğü için bebek arabasını bıraktık 3 yaşındaki çocuğu bile rahatca sürdüm içinde..bunlara sonradan o puset tarzı şeyler takılmıyor travel sistem değil bu ..ama aranan yoksa travel sistemi tavsiye etmem arkadaşım oğluna almıştı travel sistem arabaları da yoktu bir de evleri asansörlü değil hiç kullanamadı travel sistemi sonra gitti normal bir bebek arabası daha aldı bosbyere iki kere masraf yaptı.ben de o yüzden travel sistem almamıştım çünkü bizim de arabamız yoktu

Valla zaman yaklaştıkça uykularim kaçıyor seninle aynı şeyleri dusunuyoruz benim kvde öpmez zannetmem sigara konusundaki hassasiyettimi biliyor disimizi fircalariz diyorlar diyorum vermem yoksa size kendi annemde diyorum aynısını bizim iki tarafinda ilk torunu bayanları idare ediyorsunda dede amca var birde ayyy hayırlısı ya gönlümüzdeki gibi olur insallah lohusa lohusa birde onla uğraştırmasinlar tadını çıkaralım ayy anne babası olarak biz diyoruz opemeyiz diye bende böyle kalabalik gelip gittimi hemen banyo yaptırmayı düşünüyorum diyorum takı yastığı ayarlasam hediyelerini oraya takarlarmi acaba çevrede hiç görmedilerki

Benim göğüs ucu küçük, halkalar da öyle sadece tengi hafif koyulasip aciliyor kafasina göre. Bedenim de değişmemiş şimdilik. Baslarda agriyordu ve sertti, şimdi onlar da kalmadı. Sutum mu olmayacak acaba

Yok endişelenme emzirmeyle alakalı süt mevzusu. Sık emzirirsen bebegin de emerse süt sorunu yaşamazsın.

Ben magazada baya inceledim 2-3 kere gidip baktim hatta. 7.5 kg yanlış hatırlamıyorsam. Bana uygun geldi baya. Pusetiyle aldim. Ebebekte 1260tl idi oda son kalmış artık satışı yok. Chiccoda yanlis degilsen 1300 kusur. Nette 1000lira civarı var ama liteway2 ben 2 plus aldim onun tentesi daha uzun. 1100e aldim. Kullananlarda genelde çevremde memnun. Tekerler walla şimdilik güzel evde arada sürüyorum:) ama dedigim gibi şans işi birazda kimi yıllarca kullaniyor kimi 2 ayda elinde kalıyor. Belki oturulan muhitinde etkisi olabilir. Mesela bizim oralar merkezi yollar falan bir nebze iyi. Ama yegenim var 8 yaşında ablamin o zaman oturduğu yerde yollar kötüydü. Biz cok zorlanmıştık bebek arabasını kullanmakta. Hepimiz için hayırlısı olsun ekstra masraf olmasın. Annnemler aldı bebek arabasını sağolsunlar en büyük masraf kalemiydi benim icin.

İşkembe falan yine pişiyor.pastırma çiğ ama daha tehlikeli değil mi

Çiğ olmasi toksoplazma açısından tehlikeli ama türk gıda kodeksine uygun üretilmiş iyi bir marka da toksoplazma riski olmaz zaten. Toksoplazma herkes için riskli neticede. Ama garanti bir yaklaşımla hamile kadinlara sakatat ve sarkuteri ürünleri tüketilmesini pek önermiyorlar. Hamile olmasan bile iskembe kelle paca gibi çorbaları kokorec gibi yiyecekleri çok tüketmek de iyi değil zaten.

Doktorum sucuk, salam , sosis, çiğköfte ve susi yeme dedi bana ilk kontrolde daha. Hatta sakatat ozellikle sordum çünkü severim iyi pişmiş yiyebilirsin dedi. Ciger yedim 2-3 kere daha baska birsey yemedim ama canim isterse iakembe falan içerim yani. Buarada pastırma pişirilip yeniliyor cunku zaten katki maddesi olmayan bir et. Ben canım istediği icin 3 kere falan sucukta yedim. Kaliteli bir marka ve iyi pisirdim.

Kizlar kayinvalidemleein yanindayiz hafta sonu icin geldik. Esimle park yataklara falan bakiyoruz tutumluanneden. Kayinvalidem hicbir seyi ikinci el olmayacak cocugun duymayayim dedi ve kizdi bize

geçmiş olsun canım. dikkat et artık son üç ayımız. benimde dişim ağrıyor sen hangi diş doktoruna gidiyorsun? bebiş iyi maşaAllah ben 1, 2 kilo anca aldım iştah sıfır malesef :/
Canım ben normalde ak parti binasının oradaki dentiuma gidiyordum. Bu koyuncu petrol falan var.son iki seferdir necmettin erbakana gidiyorum. Evime çok yakın diye. Ama kanal falan yaptırmadım dolgu yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…