- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.701
kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan varmı veya yaptıtmak istemeyen? dün doktor sordu ben gerek yok dedim yapmadım.
tamam canım içim rahatladı biraz yaptırmayanlar da varmış =)Ben yaptırmadım doktorum hiç teklif etmedi hatta sadece tirodimi takip ediyor
Benimde bakicak kimse olmadığı için benle geliyor hep oğlum randevularda bile huysuzlaniyor 35aylik benimkideaynen kızımda yaptırmıştım çıkmadı birde şuan kızım 32 aylık o üç saat beklemez zaten
kizlar ben chicco litewayle ilgili yorumlari okudum bi cok kisi on tekerleginden muzdarip.
yeni versiyonu cikmis liteway 3 diye tekerleklerini tekrardan duzenlemisler ve ön tentesini uzatmislar ama fiyat da 900 yaziyo nette ama pusetsiz fiyati.
ben de kararsiz kaldim pusetsiz chicco liteway 3 alip 900 tl para verip yenisini mi aliyim
yoksa ana kucagi, puseti ( oto koltugu da olabiliyor 18 kg a kadar) olan chicco trio love a 1100 verip 2.el mi aliyim
you tube da izledim bayagi bi kullanisli biseye benziyo portbebesini evin icinde de kullanabilirim bi yere gidince icinde uyur falan cikarken uyandirmadan arabaya takabilirim.katlanmasi da guzel sifiri 3000 tl
chicco liteway in pusetsiz 900 olmasi hosuma gitmedi o kadar paraya deger mi bilmiyorum pusetiyle olsa alirim ama pahaki geldi bana onun yerine daha kaliteli fonksiyonu cok olan bi arbayi 2.el almak daha mantikli geliyor.2.el derken oyle yioranmis yirtigi olan bi araba degil letgoda buldum bayagi guzel yeni gibi tabi gormek lazim
sizin fikriniz de benim icin cok onemli tecrubelerinize guveniyorum chicco trio love hakkinda ne dusunuyosunuz kizlar
cnm ben denemelik alcam ilkten sirf Türk mali diye
canım bebek arabasının ağırlığı önemli bence çünkü her zaman eşinle çıkmayacaksın tek de çıkarsın ki o zaman bebeği ve arabayı taşıma zor oluyor hafif araba alırsan rahat edersin ben baby2go almıştım kızımdayken baston tipi değil ama katlanınca baston bebek arabaları gibi küçük oluyordu tam yatan çift yönlü bir araba 5 kilo kadar bebek arabasının ağırlığı da ben çok memnun kaldım hatta dur sana resmini atayım birazdan çekip bir bak derim..bebek bezi de Türk mali almak istiyorsan molfix de güzel ben kızımda onu kullandım bunda da molfix ya da sleepy düşünüyorum mecbur kalmadıkça yabancı markaya para vermek istemiyorum ülkem kalkınsınEki Görüntüle 2184438 Eki Görüntüle 2184439
kizlar bu da cok hosmus baby2go stroller
bebek arabasi secmek cok zor ya
aynı durum bende de var Canım şimdi ki bebişin ne olacak cinsiyetiBenimde bakicak kimse olmadığı için benle geliyor hep oğlum randevularda bile huysuzlaniyor 35aylik benimkide
Yine erkek oluyor canım seninaynı durum bende de var Canım şimdi ki bebişin ne olacak cinsiyeti
benimde yine kızım olacak iki cadıyla uğraşacamYine erkek oluyor canım senin
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende iki yaramazla uğrasicam gibi abiside karnında çok hareketliydi dışarda da ayni buda aynı bakalimbenimde yine kızım olacak iki cadıyla uğraşacam
Benim karardi bazen ara ara sızlıyorHanımlar göğüs uçlariniz kararmaya başladimi benim çok karardı oğlumda çok hafifti bu baya koyu oldu
Benimde sizliyor sizladiktan sonrada kurumuş sut oluyor göğüs ucumdaBenim karardi bazen ara ara sızlıyor
Gelenleri istemediğiniz birşey yaparsa uyarirsiniz zaten yeni doğan bebek genellikle uyuyor uyumassa emiyor hoşlanmadığın bir durumda emzirme bahanesiyle odanıza çekilin zaten epey uzun sürüyor emzirmek gaz çıkarmak diğer soyledikleriniz de gecicek göreceksiniz lohusaliktan sonra. yoruluncaya birisinin ilgilenip uyumak çok iyi oluyor iyi geliyor insana şimdiden hic takma bunları zamanla su akıp yolunu buluyorMerhaba kızlar benim içim su yonden hiç rahat değil ben normalde bebek ziyaretine gittigimde ellerimi yıkamadan odaya girmem yeni doğmuş bebegi opmem vs çok dikkat ederim ama ben gördüm başkaları daha bir günlük bile olmamış bebeği kucağına alıp elini ağzının kenarında degdiriyri falan ben çok hassasim bu dokunma sigara konusunda ya insanlar dikkat etmez uyarmak zorunda kalırsam diyorum kv ile önceden bir konuşma yaomahi düşünüyorum eşim yokken kendi tarafından geleni kendisi uyarsin diye yoksa be uyarmak zorunda kalırım desem diyorum benim annem çalışıyor kv ile evler yakın benim hiç aklımda yokken kv gündüzleri gelecekmiş gelen giden olur onlara hizmet edecekmiş akşam eve gidecekmis dedim zaten ben normal doğum yaparsam kendimle bebeğimle rahat bire şekilde ilgilenirim dedim oda sen ilgilen bebeğinle dedi kendisi gelen gidenle ilgilenecekmis ya ben simdiden kızımı kimseye vermem bırakamam düşüncesi sarıyor sanki kimse benim gibi koruyamayacak benim gibi hassas davranmayacak sevmeye bile veresim gelmiyor nasıl olacak böyle
O bende bir kere olsu ucunda sarı sarı kurumuş aldım tek tarafta ilerleyen zamanlarda olurmu bilmemBenimde sizliyor sizladiktan sonrada kurumuş sut oluyor göğüs ucumda
İnsallah bende rahatlarim dediğin gibi zaten bir grup var eşimin tarafı biliyorum onlar toplu olarak gelirler kalabalıkta zaten bulunduğumuz odada tutmayacagim uyuyor diyeceğim işte herkes düşünceli olsa kimseyi uyarmak istemiyorum ama mecbur kalırsam da yapacak birşey yokGelenleri istemediğiniz birşey yaparsa uyarirsiniz zaten yeni doğan bebek genellikle uyuyor uyumassa emiyor hoşlanmadığın bir durumda emzirme bahanesiyle odanıza çekilin zaten epey uzun sürüyor emzirmek gaz çıkarmak diğer soyledikleriniz de gecicek göreceksiniz lohusaliktan sonra. yoruluncaya birisinin ilgilenip uyumak çok iyi oluyor iyi geliyor insana şimdiden hic takma bunları zamanla su akıp yolunu buluyor
Olur inşallah benim oğlumdada öyleydi 2yasina kadar ana besini hep süttü yemek yemeyi istemiyorduO bende bir kere olsu ucunda sarı sarı kurumuş aldım tek tarafta ilerleyen zamanlarda olurmu bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?