2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ay ben de mi yaptirmasam ya kusarim diye cekiniyorum ac ac sekerli suyu ic bi de bekle yani
benim ac ac hastaneye gitnek soyle dursun uyanir uyanmaz baslityo bulantim hap almama ragmen sabah bulantisi bi baska
ben doktora durumumu anlatsam ne der ki

aynen kızımda yaptırmıştım çıkmadı birde şuan kızım 32 aylık o üç saat beklemez zaten
Benimde bakicak kimse olmadığı için benle geliyor hep oğlum randevularda bile huysuzlaniyor 35aylik benimkide

cnm ben denemelik alcam ilkten sirf Türk mali diye

Eki Görüntüle 2184438 Eki Görüntüle 2184439
kizlar bu da cok hosmus baby2go stroller
bebek arabasi secmek cok zor ya
canım bebek arabasının ağırlığı önemli bence çünkü her zaman eşinle çıkmayacaksın tek de çıkarsın ki o zaman bebeği ve arabayı taşıma zor oluyor hafif araba alırsan rahat edersin ben baby2go almıştım kızımdayken baston tipi değil ama katlanınca baston bebek arabaları gibi küçük oluyordu tam yatan çift yönlü bir araba 5 kilo kadar bebek arabasının ağırlığı da ben çok memnun kaldım hatta dur sana resmini atayım birazdan çekip bir bak derim..bebek bezi de Türk mali almak istiyorsan molfix de güzel ben kızımda onu kullandım bunda da molfix ya da sleepy düşünüyorum mecbur kalmadıkça yabancı markaya para vermek istemiyorum ülkem kalkınsın

Hanımlar göğüs uçlariniz kararmaya başladimi benim çok karardı oğlumda çok hafifti bu baya koyu oldu

Merhaba kızlar benim içim su yonden hiç rahat değil ben normalde bebek ziyaretine gittigimde ellerimi yıkamadan odaya girmem yeni doğmuş bebegi opmem vs çok dikkat ederim ama ben gördüm başkaları daha bir günlük bile olmamış bebeği kucağına alıp elini ağzının kenarında degdiriyri falan ben çok hassasim bu dokunma sigara konusunda ya insanlar dikkat etmez uyarmak zorunda kalırsam diyorum kv ile önceden bir konuşma yaomahi düşünüyorum eşim yokken kendi tarafından geleni kendisi uyarsin diye yoksa be uyarmak zorunda kalırım desem diyorum benim annem çalışıyor kv ile evler yakın benim hiç aklımda yokken kv gündüzleri gelecekmiş gelen giden olur onlara hizmet edecekmiş akşam eve gidecekmis dedim zaten ben normal doğum yaparsam kendimle bebeğimle rahat bire şekilde ilgilenirim dedim oda sen ilgilen bebeğinle dedi kendisi gelen gidenle ilgilenecekmis ya ben simdiden kızımı kimseye vermem bırakamam düşüncesi sarıyor sanki kimse benim gibi koruyamayacak benim gibi hassas davranmayacak sevmeye bile veresim gelmiyor nasıl olacak böyle

Gelenleri istemediğiniz birşey yaparsa uyarirsiniz zaten yeni doğan bebek genellikle uyuyor uyumassa emiyor hoşlanmadığın bir durumda emzirme bahanesiyle odanıza çekilin zaten epey uzun sürüyor emzirmek gaz çıkarmak diğer soyledikleriniz de gecicek göreceksiniz lohusaliktan sonra. yoruluncaya birisinin ilgilenip uyumak çok iyi oluyor iyi geliyor insana şimdiden hic takma bunları zamanla su akıp yolunu buluyor

İnsallah bende rahatlarim dediğin gibi zaten bir grup var eşimin tarafı biliyorum onlar toplu olarak gelirler kalabalıkta zaten bulunduğumuz odada tutmayacagim uyuyor diyeceğim işte herkes düşünceli olsa kimseyi uyarmak istemiyorum ama mecbur kalırsam da yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…