- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.521
Bu durumun zayıf bünyeyle alakası yok rahmın yapısına bağlı dogusatanda olabıkıyor bazen gerçekten kayıp yasamadan ögrenılen durumlar çok şanslı rahım ağzı yetmezliği yüzünden erken dıgum yapanlar diye bi topik var bakabılırsınız bundan sonra biraz dinlenme bi kaç hafta sadece ev içinde yemeğe ve lavaboya kalkma olayıyla bence iş çözülecektir bıde sureklı yatacaksan eğer hastaneden çıkmadan doktora kan sulandırıcı koruyucu Gine’yle ilgili sorular sor vurulman gerekıyormu hareketsızlık pıhtılaşmaya yol Acıyor allah korusun haftan erken olmuş olsaydı serklaj bıle yapılırdı ama 30 haftalıkken bu uzunluk dikkat edersen eğer yeterlı olacaktır ben ilk gebeliğimde 24 haftada 2.5 cm açılmayla acıl serklaj olup yemegı bıle yatarak yedım ve 35 haftada dohum yaptım bu zamana gelmıssın şükür bundan sonrası kolay geçer baştan berı yatmak daha kötü İnan bu gebeliğimde 14 haftada dikiş atıldı ve hala yatıyorum zaman bana artık hiç gecmıyor aslında baştan bılmekde bi yonden stresÇok geçmiş olsun canım. Keşke bu kadar zayıf bünyeli olmasaydık ama hayirlisi böyleymiş. Yeter ki sağ salim kavuşalım sonunda önemli olan o.