- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.801
Sen de yenimi sldin daha kullanmadin sanirim insallah memnun kalirizmemnunum simdilik bakalim bebis sevecek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de yenimi sldin daha kullanmadin sanirim insallah memnun kalirizmemnunum simdilik bakalim bebis sevecek mi
Benim de bu yatakta gozum var ana kucaginin ayri kullanilmasi da hos. Gule gule kullansin bebis )
Benim doktor bugun kalbini de dinledi baya tak tak atiyordu,hissettigimin kalp atisi olmadigina eminim cunku bebeklerin ortalama 150 falan. O kadar hizli degil benimki ama ritmli )cnm bende de oluyor bazen gobekte bazen kasikta pi pit kalp atisi gibi.hatta ben kesin kalbi diyordum elimle bazen hafif bastirirken anlayabiliyorum.yalniz benimki yavas degil.bildigin kalp nasil atar ayni oyle.ama bi yandan da sacma geliyordu kasikta kalp atisi ne alaka falan.hickirik gibi yavas degildi
Amin canım insallin sağol rabbim hepimizin bebeklerini korusunçok geçmiş olsun canım inşaAllah vaktinde gelir meleğin
Kızlar doğum ücretleriniz ne kadar ?
32+0'da alınıyor canım. hangi güne geldiğinin önemi yok.Kizlar ya dogum izni 32+0 da mi aliniyor kesin emin olan var mi. Bir de hafta icine denk gelse de fark etmiyor demi mesela carsamba 32+0 olsa ben carsamba mi alacam calisamaz raporunu
evet canm sınırda çıktı. Yani bana göre sınırda çıktı doktor normal diyor :) ben 50 grlık yükleme yaptırdım dolayısıyla sadece 1.saate bakıldı. ilk ölçüm 78 yüklemeden sonra 1. saat 143 çıktı. Sınır 140.ruhum_mavi sen şeker yükleme testi yaptirmiştin sanirim. Sınırda çıktı falan diyordun. Kaç çıkmıştı acaba açlık, 1.saat, 2.saat
Valla hiç bilmiyorum canım oraya bakınca bende rahatliyorum o kadar fark olabilir normal diye düşünuyorum ama şuan kilosundanda vazgeçtim saglikli olsun vaktinde gelsin yeterSenin alttaki hamile takviminde 1650gr yaziyo 1400 cikmis 200gr bu kadar etki mi eder. kimi 3000 doguruyo kimi 3500 tabi doktorun en iyisini bilir de bana cokta fark yok gibi geldi
evet yatak odasında kullanmıştım 1 yaşında da kendi odasına taşıdım
zorunlu sezaryen benimki 1900 lira dediler içinde 2 gece konaklama ve rutin kontrol dahil
haftaiçi ya da sonu fark etmiyor 32+0 da rapor almalısın mutlaka
geçmiş olsun canım
benim de öyle oğlum baskı yapıyor çok sıkışık hissediyorum ama bir gidiyorum öyle değil idrar torbasına baskı yapıyor[/QUOTE
Teşekkür ederim canım
Evet canım başta verdik kontrollerde içinde çünküŞimdiden mi verdiniz
He senin 50 gr lık mıydı anladım. Benim bebek haftası ileri ileri gitmeye başladı bugün yeni bulduğum doktor bakalim dedi yapıldı ama 75 lik yapıldı. Açken 81 çıktı. 1.saat 160 2.saat 95 çıktı. Bişey çıkmadı Allah tan.sezeryan yapacağım epidural dahil hastane ücreti tek gece kalırsam 2.550 2 gece kalırsam 3.000 TL olacak. Doktoruma da 3.500 ödeyeceğim. Yani toplamda 6000-6500 arası
32+0'da alınıyor canım. hangi güne geldiğinin önemi yok.
evet canm sınırda çıktı. Yani bana göre sınırda çıktı doktor normal diyor :) ben 50 grlık yükleme yaptırdım dolayısıyla sadece 1.saate bakıldı. ilk ölçüm 78 yüklemeden sonra 1. saat 143 çıktı. Sınır 140.
Cok sagol canim aminnn insallahhh begendigine sevindimBenim de bu yatakta gozum var ana kucaginin ayri kullanilmasi da hos. Gule gule kullansin bebis )
Acibadem kayseride de 7 bin. Nevsehirde ozel kapadokyada 1.500. Sanirim mecburen burda nevsehirde dogum yapicam insallah sorunsuz gecer sezeryan olacak.
canım önce hastaneden rapor alıyorsun. Adı doğum öncesi analık raporu diye geçiyor. Hastanenin bu raporu SGK sistemine işlemesi gerekiyor. İşleyip işlemediğini kontrol ettir mutlaka. Sonra işyerinin sisteminde bu rapor görünüyor mu diye oradan teyit ettirmen gerekiyor. Görünüyorsa sıkıntı yok işlem bu kadar.ruhum_mavi
Canm peki simdi prosedur nasil biliyor musun tam olarak? Yapmam gereken tek sey doktordan belge alip okula mi vermek yoksa once okula gdip bir sey mi almam gerek oncesinde? Yani neler yapmam gerekiyor tam olarak izne ayrilirken?
Allah im korusun insallah oyle bisey yasamamBen ilk gebeligimde enfeksiyon olmustum erken dogum riski ve dogum aninda bebege bulasma oldugunu soylediler mutlaka tedavi edilmeliymis.
amin insallahBuuksehirlerde fiyatlar dahada bi artiyor sanirim. Verilen paralara degsin sorunsuz dogumlar yapsinlar insallah ne diyelim.
tanidigim hamilelerin hic biri gunde 2.5 litre su falan icmiyor :-(Canım idrar yolları enfeksiyonu da erken doğuma sebep olabiliyor Allah korusun, hazır sulardan dene markalardan belki birinin tadı hoşuna gider. Minumum 2 buçuk litre su içmek gerekiyor.
insallah bebek baski yapiyordur cnm enfeksiyon olmasin daevet yatak odasında kullanmıştım 1 yaşında da kendi odasına taşıdım
zorunlu sezaryen benimki 1900 lira dediler içinde 2 gece konaklama ve rutin kontrol dahil
haftaiçi ya da sonu fark etmiyor 32+0 da rapor almalısın mutlaka
geçmiş olsun canım
benim de öyle oğlum baskı yapıyor çok sıkışık hissediyorum ama bir gidiyorum öyle değil idrar torbasına baskı yapıyor
cnm imkanim yok malesef aritma icin.zatej olda da yaptirmam seneye tasincam insallah cunkubiz arıtma suyundan çok memnunuz hatta kızımı 1 yaşına kadar arıtma suyuyla banyo yaptırdık =) bizimki tanksız direk arıtıyor
ben sezeryan istedigim icin ve durumum cok cok iyi olsaydi isterdim bence hic biseyle ugrasmicam hep onlar ugrascak ohKuaförleri varmış hastanede o geliyormuş dogum sonrası fönü makyajı hallediyormuş normal dogum da 1 gün kalınacak 1 gün için çok gereksiz geldi bana ☺☺
cnm kalp atisi mi artik neyse benim hizliydi.ama hickirik olamazdi bence hickirik dura dura oluyor diye hic hickirik dusunmedim.ama zaten kalp mi bilemiyorum da sanki kesin kalp gibiydi cok degisikti acaba dedim kendi kalbimle mi karistiriyorumBenim doktor bugun kalbini de dinledi baya tak tak atiyordu,hissettigimin kalp atisi olmadigina eminim cunku bebeklerin ortalama 150 falan. O kadar hizli degil benimki ama ritmli )