- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.841
Degisikmis cnm o zmn. Kafasina gore uygulama yapmis yoksa hicde doktorun istemesi gerekmiyor tahlil icin . saglik ocaklari bizlerin kolayligi icin varlar onlarda isleri zorlastiriyolar demekkicnm valla bizim aile hekimleri pek bi gicik.kadin isim var diye ilac bile yazmamisti.ben de zaten yazsa da almazdim kadin dogumcuma sormadan o yuzden sikayette bulunmamistim bi daha oyle bisy yaparsa sikayet edicem.
her neyse onu gectim malesef zaten aile hekimine de guvenmiyorum yalan yanlis bilgiler veriyo.mesela tiroitin var dedi bana yokmus.kansizligin var dedi yokmus.bunun gibi.sonucta alaninda uzman degil ama bilmis bilmis konusmaktan da geri kalmiyo.
saglik ocaginda osrar testo yaptirip doktoruma gostermistim sonucu yine oyle yapicam.ama malesef ilk doktorun soylemesi gerekiyo.ben gidip idrar testi istedigimde doktorun kim falan diye soruyo hemsire.illa kendi kadin dogumcumuzun olmasi gerekiyo.aman zaten hic istemiyorum saglik ocagina gitmeyi hepsi bi garip.
hemsire kiloma bakiyo her izlem tarihinde en son kendi doktorumun tartisinda 71 cikiyorum hemsire tartinca 68 ciktim.dedim tarti mi bozuk ikidir 68 cikiyorum kendi doktorumuzda 71 diyorum.kadin evet tarti bozuk diyo.yahu ne diye tartil diyosun o zmn manyak misin.pek havali hemsiremiz surati 5 karis.zaten bebege de baksin doktor.bosuna saglik ocagina gitmeme gerek kalmaz belki insallah.