2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm valla bizim aile hekimleri pek bi gicik.kadin isim var diye ilac bile yazmamisti.ben de zaten yazsa da almazdim kadin dogumcuma sormadan o yuzden sikayette bulunmamistim bi daha oyle bisy yaparsa sikayet edicem.
her neyse onu gectim malesef zaten aile hekimine de guvenmiyorum yalan yanlis bilgiler veriyo.mesela tiroitin var dedi bana yokmus.kansizligin var dedi yokmus.bunun gibi.sonucta alaninda uzman degil ama bilmis bilmis konusmaktan da geri kalmiyo.
saglik ocaginda osrar testo yaptirip doktoruma gostermistim sonucu yine oyle yapicam.ama malesef ilk doktorun soylemesi gerekiyo.ben gidip idrar testi istedigimde doktorun kim falan diye soruyo hemsire.illa kendi kadin dogumcumuzun olmasi gerekiyo.aman zaten hic istemiyorum saglik ocagina gitmeyi hepsi bi garip.
hemsire kiloma bakiyo her izlem tarihinde en son kendi doktorumun tartisinda 71 cikiyorum hemsire tartinca 68 ciktim.dedim tarti mi bozuk ikidir 68 cikiyorum kendi doktorumuzda 71 diyorum.kadin evet tarti bozuk diyo.yahu ne diye tartil diyosun o zmn manyak misin.pek havali hemsiremiz surati 5 karis.zaten bebege de baksin doktor.bosuna saglik ocagina gitmeme gerek kalmaz belki insallah.
Degisikmis cnm o zmn. Kafasina gore uygulama yapmis yoksa hicde doktorun istemesi gerekmiyor tahlil icin . saglik ocaklari bizlerin kolayligi icin varlar onlarda isleri zorlastiriyolar demekki

Banada eşimin amca kızı söyledi benim doktorum başka hastanede oraya grçmeyi düşünüyordu bende fiyatları çok falan demiştim oda bana 3 paket anlatıldı böyl böyle dedi o bankacı oldugu için banka karşılıyormuş oda 5 binlik paketi tercih etmiş bana sen 3 bini seçebilirsin demişti gereksiz aslında bende banka ödedigi için 5 binlik paket seçtim demişti

Anladim canim. 3 binde sadece dogum gerceklesiyor galiba.

Kizlar doktorlar size erkek bebekler icin pipiyle ilgili yorum yapiyor mu? Bana 3 farkli doktor da pipi boyutu yorumu yapti cok sacma geldi

canım günlük 6-7 kere merdiven inip çıkıyorum hep ayaktayım hicbir sıkıntı yok ..meslek lisesinde olduğum için hiç oturamıyorum çok yoruluyorum malesef
Allah kolaylik versin canim az kaldi insallah.
Ev tipi anakucağı alıp almama konusunda çok kararsızdım. Kullanan herkes çok hayat kurtarıcı olduğunu söyledi. Bugün bunu Tutumluanneden aldım. Çok az kullanılmış ve yepyeni. Kendinden titreşimi ve müzikleri var. Normal fiyatı şuan 400 ben 160 TL’ye aldım. İnşallah faydasını görürüz.

Eki Görüntüle 2194804 Eki Görüntüle 2194805
Gule gule kullan canm cok iyi almissin.

Merhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı nst istedi Dr çekildim hicbirsey çıkmadı hastahaneden çıktık karnında acayip bir ağrı hissettim onemsemedim markete falan gidip eve geçtik ve sancilanmaya basladim adet sancısı gibi kasiklarimda kasılma sancı başladı yaklaşık bir saate kadar çektim hemen panik olmak istemedim normal birşey olmadığına karar verince Dr aradım tekrar gel bakalım dedi nst tekrar bağlandım sancılar hafiflemiş yerini kasılmalara bırakmışti ve nst de çıktı şimdi de yatış verdi erken doğum için iki tane dil alti vereceklermis kasılmaları durdurmak için birde ciğer geliştirici iğne erken farkedilmesi önlem çok önemliymis sizde dikkat edin kızlar rabbim yavrularimizi zamanında kucağımiza almayı nasip etsin
Cok gecmis olsun saglikla vaktinde gelsin insallah.

evet aynen gece değiştiriyorum üstümü boyun kısmı resmen su gibi. Aynen en kısa zamanda sizde alırsınız arıtmayı canım herşey gönlünce olur inşaAllah :KK68:
amin cnm insallah hepimizin gonlunden gecenin hakkimizda hayirli olmasini nasip etsin Rabbim.

Olabilir valla bilemedim. Ben de bilmiyorum ki kadin oyle diyince aaa olabilir dedim. Bende titresim falan yok baya her hareketi distan gorunuyor dan dun bir cocuk :KK70: dun gece uyandim mesela. Son zamanlar naparim hic bilmiyorum bayarahatsiz edici
benim bebisin hareketleri hic disardan belli olmuyor hatta ben bile bi kac kez fark ettim sadece disardan :-)
sadece titresim oluyo sanki icimden bisey titresiyo bi tuhaf oluyo :-)
kasiklari tekmeleyince biraz rahatsiz oluyorum ama olsun varligini hissedince cok mutlu oluyorum benimki az hareket ettigi icin :) zaten biraz oksayinca hissediyo galiba tepki veriyo baska yere kaciyo :-)
kuzucuklar saglikli sihhatli dogsun da insallah daha nelerini gorcez :)

• Beğen
Reactions: 114
Degisikmis cnm o zmn. Kafasina gore uygulama yapmis yoksa hicde doktorun istemesi gerekmiyor tahlil icin . saglik ocaklari bizlerin kolayligi icin varlar onlarda isleri zorlastiriyolar demekki
hic sorma hic gitmek istemiyorum kadin dogumcum o kadar nazik mutevazi bi hanimken saglik ocagindaki hemsiremiz bi o kadar burnu havada danisman da dahil.
hele bebis olunca surekli gitmek zorunda kalicaz ama olsun saglikli olsun da insallah.Allah dermansiz dert vermesin.

benim bebisin hareketleri hic disardan belli olmuyor hatta ben bile bi kac kez fark ettim sadece disardan :-)
sadece titresim oluyo sanki icimden bisey titresiyo bi tuhaf oluyo :-)
kasiklari tekmeleyince biraz rahatsiz oluyorum ama olsun varligini hissedince cok mutlu oluyorum benimki az hareket ettigi icin :) zaten biraz oksayinca hissediyo galiba tepki veriyo baska yere kaciyo :-)
kuzucuklar saglikli sihhatli dogsun da insallah daha nelerini gorcez :)
Aynen saglikli olsunlar da hareketli hareketsiz cok onemli degil.
Ama genelde hareketini bekleyende pek olmuyor beklemeyende oluyor, her sey gibi o da ters iste:)

İnsallah faydali olur canim
malesef cnm denedim de aksine sanki daha acı oldu
ben de en son care sacma belki ama bi cay kasigi tuzu cay tabagina koydum arada parmagimla dilime degdirip su iciyorum napiyim baska carem kalmadi.tuz bulantimi hafifletiyo su da arttiriyo o sekilde dengeliyom koca iki bardak suyu bitircem yatana kadar hedef koydum kendime.
gunduzleri zaten bulantim biraz fazla oldugu icin hic icemiyorum boyle aksamlari icicem bakalim.

Canım ben de önce boş halde çalıştırdım makineyi. 60 derecede çalıştırdım. İnşallah temizlenmiştir. Sonra da beyazları attım şuan yıkanıyor. O kadar minnaklar ki bir dolu şey sığdı içine :) Nevresim takımını falan da attım hepsi bir yıkanıyor. Etiketlerin sökülebilecek gibi olanlarını söktüm. Diğerlerini mecburen kestim. Ama zaten bizim kıyafetler gibi sert etiketler yoktu. Hep bez gibi kumaş yumuşak etiketler vardı. Kesilenlerin kalan kısımları da rahatsız etmez diye düşünüyorum.
Masllah cnm kiyafet mi yikadin;)

ben de miniğimin minik minik coraplarini giysilerini yikamak istiyorum ya artik
:(
daha 28+5 iz biz :(
Rabbim hepimize zamaninda dogumlar nasip etsin kizlar erken dogum korkulari yasamayalim insallah

malesef cnm denedim de aksine sanki daha acı oldu
ben de en son care sacma belki ama bi cay kasigi tuzu cay tabagina koydum arada parmagimla dilime degdirip su iciyorum napiyim baska carem kalmadi.tuz bulantimi hafifletiyo su da arttiriyo o sekilde dengeliyom koca iki bardak suyu bitircem yatana kadar hedef koydum kendime.
gunduzleri zaten bulantim biraz fazla oldugu icin hic icemiyorum boyle aksamlari icicem bakalim.
Uzuldum canim ya. Sen nasil rahat edeceksen oyle yap en iyisi canim ama zorlamaya calis kendini maden suyuda icebilirsin gunde bi tane en azindan. Sifa olsun insallah

Back
X