2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah Allah o ne demek ki iki üç kat merak ettim bende
İnan bende bilmiyorum önceki dogumu mu üniversite de yaptım şimdi allah nasio ederse özelde yapıcam doktorum doç.çok güveniyorum onu her gittigimde ayrıntılı ultrason gibi bakıyo bebegin damagını bile gösterdi idrar kesesine kadar bakıyo her gittigmde diger bebegm sıkıntılı oldugu için doktorum çok dikkatli

Evet biliyor canım ama yapılabilir etkilemez fizik tedavi doktorun ile kontak halinde oluruz diyor. Tabi son kararı bana bırakıyor ama ilk doğum anını gormemi istiyor. Neyseki daha zaman var düşünmek için. O kadar güzel anlatiyor ki hemen orda doğurasim geldi
=) ne güzel doktorun pozitif ve enerji de veriyor bi bize denk gelmedi böyle doktor =) doktorun daha iyi bilir canım ona güven bence normal doğumu dene keşke bende sezeryan sonra normal doğum yapan doktor bulabilsem.. hayırlısı sağlıkla vaktinde alalım bebişlerimizi inşaAllah

İnan bende bilmiyorum önceki dogumu mu üniversite de yaptım şimdi allah nasio ederse özelde yapıcam doktorum doç.çok güveniyorum onu her gittigimde ayrıntılı ultrason gibi bakıyo bebegin damagını bile gösterdi idrar kesesine kadar bakıyo her gittigmde diger bebegm sıkıntılı oldugu için doktorum çok dikkatli
ne güzel doktora güvenmek çok önemli tabi sağlıkla vaktinde gelsin meleklerimiz inşaAllah

ne güzel doktora güvenmek çok önemli tabi sağlıkla vaktinde gelsin meleklerimiz inşaAllah
Amin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Keşke bende normal dogum yapabilseydim ama mecburi sezeryan olucam

Amin inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Keşke bende normal dogum yapabilseydim ama mecburi sezeryan olucam
amin canım inşaAllah olsun üzülme herşey de vardır bir hayır bende çok istiyorum normal ama kızımda sezeryan dikişi mübarek nasıl diktilerse çuval diker gibi düz değil dikişlerim daha yenice ağrısı geçti diyebilirim yoksa daha önce ikinciyi düşünüyordum. herşey de vardır bir hayır neyi çok istersen olmuyor bence ben ilkinde çok istemiştim normal ama nasip olmadı malesef bunda da istiyorum ya ama belki dikişlerim açılır o da var olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlar canım

Kızlar daha önce yazmştm sezeryen yerim agırıyor diye dün kontrolüm vardı doktorum baktı baya ilgilendi sagolsun iyileşmesi zaman almş dedi bir tarafta boşluk gördü diger taraf dolmuş dedi dikişini tek kat yapmşlr ben 3 kat yapıyorum dedi o ne demk anlamadım hiç
Bebegi taşır dedi her kontrolde bakarz dedi ama çok bekletmem bu durumda 37.bitince alırım hemen bebegi dedi
benim de çok ağrıyor ya ama doktorum hiç öyle ayrıntılı bakmadı normal dedi ama benim de aklıma takılıyor
bel fıtığın olduğuna doktorun biliyor mu canım çünkü benim bildiğim kadarıyla bel fıtıklara spinal epidural yapmıyorlar ve tavsiye de etmem eğer öyle bir şikayetin var ise
yapılıyor canım bel fıtığında bende var bel fıtığı ilk doğumu spinal anestezi ile yaptım

benim de çok ağrıyor ya ama doktorum hiç öyle ayrıntılı bakmadı normal dedi ama benim de aklıma takılıyor
yapılıyor canım bel fıtığında bende var bel fıtığı ilk doğumu spinal anestezi ile yaptım
Ne zman dogum yapmıştın canım

amin canım inşaAllah olsun üzülme herşey de vardır bir hayır bende çok istiyorum normal ama kızımda sezeryan dikişi mübarek nasıl diktilerse çuval diker gibi düz değil dikişlerim daha yenice ağrısı geçti diyebilirim yoksa daha önce ikinciyi düşünüyordum. herşey de vardır bir hayır neyi çok istersen olmuyor bence ben ilkinde çok istemiştim normal ama nasip olmadı malesef bunda da istiyorum ya ama belki dikişlerim açılır o da var olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlar canım
Bu dikiş konusu doktora göremi hastaneye göremi degişiyor acaba yada biz istedigimizi yaptırabiliyormuyuz bu konuyuda doktorumla konuşucam
Benim ameliyat yerim yapıştırma ip ince bir çizgi var belli bile olmuyor çok güzel görüntüsü var bakalım bu dogumda nasıl yapıcaklar

Siz merdiven çıkmayın bakın elin karısına örnek alın biraz dermişimmm herkese iyigeceler ne güldüm şu resime ben koltuktan bile 3 kerede kalkıyorum :KK48:
IMG_8383.webp

Siz merdiven çıkmayın bakın elin karısına örnek alın biraz dermişimmm herkese iyigeceler ne güldüm şu resime ben koltuktan bile 3 kerede kalkıyorum :KK48:Eki Görüntüle 2194990
Eşim beni öyle görse kalpten gider valla :KK70:maşallah nasıl yapmış öyle ya
Beni sıcak basıyo gece üstüme birşey örtmüyorum eşimede kızıyorm sakın örtme diye bi uyanıyorum sadece göbegime örtmüş neymiş oglu üşümesin :KK70::anneadayı:

Eşim beni öyle görse kalpten gider valla :KK70:maşallah nasıl yapmış öyle ya
Beni sıcak basıyo gece üstüme birşey örtmüyorum eşimede kızıyorm sakın örtme diye bi uyanıyorum sadece göbegime örtmüş neymiş oglu üşümesin :KK70::anneadayı:
İyi bak ne güzel eşin inşallah bebek doğuncada sana yardımcı olur canım

Eşim benim canım ya:KK200:
Sagolsun bir elim o sanki herşeye yardım ediyo inşallah hep böyle devam eder
inşallah canım benim eşimde çok iyidir ama bana vakti Yok çok çalışıyor zorlanıyorum dün gece çamaşırı makineye koyarken çok ağrım oldu onu bekledim geldi gece gece çamaşırımı astı

Şuan uyucam ama bu sola yatış çok rahatsız ben nasıl oluyorda sırt üstü daha rahat ediyorum anlamadım sırt üstü yatınca hemen uyuyup saatlerce kalabilirim öyle okadar rahat ediyorum
Sola uyumaktan kulagım çürüdü resmen kulagımın agrısından uyanıyorum gece

Back
X