2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet canim. Ben de yeliz hanima gidiyorum burdaki kontrollerimde. Ama tedavi doktorum kayseride. Daha once 4 dusugum oldugu icin. Dogumu da yeliz hanim yapacak sezeryan olacagim akn sulandirici kullandigim icin. Cok memnunum kendisinden rahatlatan pozitif enerjili bir doktor :)
Mevlam saglikli dogum saglikli bebek nasip etsin insallah

Siz merdiven çıkmayın bakın elin karısına örnek alın biraz dermişimmm herkese iyigeceler ne güldüm şu resime ben koltuktan bile 3 kerede kalkıyorum :KK48:Eki Görüntüle 2194990
bunu nasıl yapmış ya ben de kendimi çok sakınmam eğilir kalkarım her işimi yaparım ama bu da biraz fazla olmuş nefes alabiliyor mu böyle ben tıkamıyorum ya
Gece uyurken sütü akan var mı ya ben havlu seriyorum artık o biçim yani
maşallah canım benim kupkuru ama kızımda da öyleydi
lina0156 lina0156 arkadaşımda da bel fıtığı var onda kesinlikle olmaz demişti doktor genel anestezi oldu belki fıtığın derecesine göre de oşabilir bilmiyorum canım. bende fıtık olmadığı halde bel ağrısı nedir bilmiyordum hep doğumdan sonra oldu ağlıyarak acıyla uyuyordum sırt üstü kesinlikle yatamıyordum bu herkesin bünyesine bağlı bence. Rabbim sağlık versin bakalım bu doğum nasıl olacak hayırlısı olsun
demek değişiyor canım derecesine göre sağlıkla alalım da bebisleri önemli olan o

bunu nasıl yapmış ya ben de kendimi çok sakınmam eğilir kalkarım her işimi yaparım ama bu da biraz fazla olmuş nefes alabiliyor mu böyle ben tıkamıyorum ya

maşallah canım benim kupkuru ama kızımda da öyleydi
demek değişiyor canım derecesine göre sağlıkla alalım da bebisleri önemli olan o
kupkuru olmamız ileride sütümüz olmayacağı anlamına gelmiyor değil mi cnm ?:eek: ben hiç nemlilik bile görmedim göğüslerimde, bir anormallik mi var diye korkuyorum.

kupkuru olmamız ileride sütümüz olmayacağı anlamına gelmiyor değil mi cnm ?:eek: ben hiç nemlilik bile görmedim göğüslerimde, bir anormallik mi var diye korkuyorum.
Merak etme benim kizimdada kuruydu dogumum olur olmaz sutum geldi ve asiri sutum oldu.

canım kalitesi çok güzel ben de çok şaşırdım ve çok beğendim. Bu tarz tulumlar bazen çok basit kalitesiz duruyor. instagramda tiniministore sayfasından almış.
Canim bide battaniyesini ceker misin o da nakisli mi kumasi falan nasil bende belki siparis verebilirim

yok canım kızımda da hamilelikte ne sütüm aktı ne de göğüslerim büyüdü ama maşallah sütüm vardı doğum sonrası kızıma hiç mama vermedim sadece anne sütü aldı

Maşallah sübhanallah canım bence gayet iyi. Haftaya benim de kontrol var çarşamba inşallah biraz kilo almıştır :)
Erken doğum olacak diye tedirginim maalesef :KK43:
Haftaya çarşamba bizim de kontrolümüz var.32 doluyor sata göre, çalışabilir alacağım nasipse.
inş sağlıkla büyüyordur bebişler :)
tedirgin olup stres yapma cnm, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Canim bide battaniyesini ceker misin o da nakisli mi kumasi falan nasil bende belki siparis verebilirim
canım battaniye istemedik. Tulum eldiven şapka ve takı yastığı. Ama istersen battaniye de ekletebilirsin. Takı yastığını biz kendimiz eklettik mesela. Ben düz beyaz penye battaniye ve beyaz triko battaniye kullanacağım.

İnşallah canım, ben raporluyum artık. Çarşamba gidince tekrar rapor yazacak . Evde uzanıyorum sürekli.
dinlenmene bak cnm hiç bir şeyi kafana takma.güzel güzel bebeğini hayal et, onunla geçireceğin günleri hayal et.
inş herşey yolunda gider, ne kadar fazla kalırsa içerde o kar senin için, bizim için, daha iyi gelişirler.

dinlenmene bak cnm hiç bir şeyi kafana takma.güzel güzel bebeğini hayal et, onunla geçireceğin günleri hayal et.
inş herşey yolunda gider, ne kadar fazla kalırsa içerde o kar senin için, bizim için, daha iyi gelişirler.
İnşallah canım çok sağol. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ...

benim de çok ağrıyor ya ama doktorum hiç öyle ayrıntılı bakmadı normal dedi ama benim de aklıma takılıyor
yapılıyor canım bel fıtığında bende var bel fıtığı ilk doğumu spinal anestezi ile yaptım
Nasıl geçti peki doğum ve sonrası yani bel agrin oldu mu? Kolay mıydı?

cnm bende de fitik var belimde senin klacana vuruyor mu benim bazen oylee bi hal aliyor ki yolda yururken sendeliyorum biraz duruyorum sonra yurumeye devam ediyorum.kuyruk sokumu degil agriyan yer pek tarif edemiyorum ic taraftan kramp sanki kemik kemige degiyor gibi.fitik oraya vuruyomus fitik baslangici demisti doktor bana ve tam da kremler vermisti hareket vermisti ki hamile oldugumi ogrendim.ben de acikcasi fitiktan korkuyorum.ama sadece onun icin sezeryan istemiyorum.ayni zamada hamileyken safra kesemde tas oldugunu ogrendim.normal dogum sirasinda tas yerinden oynarsa falan diye kendi kendme kuruyorum.doktora kalsa ona gore de normal diyo simdilik
ama ben kararliyim acikcasi sezeryande.bu konuda hic bi doktora guvenemiyorum.
ve bende genel anestezi isttiyorum.
ayni zamanda yasim 27 oldugu icin riske atmak istemiyorum 2 catlatma 3 asilama basarisiz gerceklesince cok sukur dogal yollarla nasip edince Rabbim hic normal doguma razi gelmek istemiyorum
Masallah su 2 aydır bel yönünden iyiyim. Bana da yıllar önce başlangıç demislerdi. 2-3 yil arayla belim tutulur 3-4 gune geçerdi. Ama hamilelikte 2 kere yaşadım başında her birinde 1 ay yattim nerdeyse. Benimde sol bacagima vurur ağrısı. Günlerce üstüne basamadigimi bilirim. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Doğum konusunu ise düşünücem bakalım daha zaman var nede olsa.

Kızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda :(

Kızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda :KK43:
Canim inan ben de cok kararsizim cunku asansorum de yok travel sistem zor olur diye herhalde baston tarzi alicam bakalim

Kızlar bebek arabası konusunda hala kararsızım ben. Travel alalım diyoruz, kimi diyor pusetini en fazla 5 ay kullanacaksın. sonra oto koltuğu alman gerek. Peki ben bu çocuk ilk doğduğunda hastaneden falan çıkışta neye koyup eve gideceğim, kafam baya karışık bu konuda :KK43:
Canım ben travel sistem kullandım oğlumda çokta memnun kaldım otekilerin sürümü bana rahat gelmiyor araban varsa en güzeli travel

Back
X