- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.561
Tuzlu suyla çok denedim canım açılmıyor ya sanada çok geçmiş olsun valla şu bebeleri sağlıkla alalım kucağımıza diyorum ama sonrada başka şeyler çıkıyor rabbim herkese sağlık versinBir çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz koyup karıştırip damlalık yardımıyla burun deliklerine damlatirsan açıyor. Ben geçen hafta oğlumun burun tıkanıklığını böyle açmıştım. Boğaz ağrın varsa tuzlu suyla gargara da yapabilirsin.
Bende ağustos un sonundan beri sık sık faranjit oluyorum. Kardeşimin eşinin doktoru boğaz spreyi kullanabilirsin demiş. Bende bir kac kez kullandım ama aile hekimi kullanma dedi tuzlu su gargarasi ve bepanthen pastil önerdi.
Geçmiş olsun canım, şaka gibi bu idareciler koca okulda dersi branş olan yok muymuş hayret bir şey yaa.Minik bebis doktora ugradim sabah burun spreyi ve grip ilaci yazdi bir de rapor verdi. Simdi vermeyin kotu olursam gelirim dedim ama olmaz daha kotu olursan daha gec iyilesirsin antibiyotik kullanmak zorunda kalirsin dedi. Cok oksurmek bazen serviks acikligina bile sebep olabiliyor ileri haftalarda yatin dinlenin dedi. Okula kadar gittim geri geldim. Idareciler de cocuklar ne olacak bugunluk kalin falan dedi saka gibi. Fedakarlik yapcakmisim hasta ve hamile olarak.
Sağol canım. Vardır illa ki de uğraşmak istemiyorlar herhalde. Olmadı öğlene kadar gir falan dediler ki böyle bir şey deme hakları yok.Geçmiş olsun canım, şaka gibi bu idareciler koca okulda dersi branş olan yok muymuş hayret bir şey yaa.
Ben geçen hafta oldum 2. dozumuBenim gibi tetenoz aşısı bu haftalara kalan var mı bugun aşı yapılıcak bana
canım doktora sormadan kullanma bebeğe geçebilirKaç gecedir burun tıkanıklığı yüzünden kabus gibi geçiyor mecbur dayanamayıp fısfıs sıkıyorum açılıyor yoksa su bile yutamıyorum kulakları tıkanıyor yemekte çiğneyip yutamıyorım iki tarafta komple tıkalı fısfıs sıktığım için vicdan azabı yapıyorum bugün kulak burun boğaza gidicem inşallah fısfıs bebeğe zarar vermiyordur sadece gece birer defa sıkıyorum sabaha kadar idare ediyor yoksa başımı yastığa koyamıyorum gündüz idare ediyorum oğlumun sünis yıkama aparatı ile basınçlı olarak yıkadım tuzlu su kullandım ama kesinlikle açılmıyor napcam ya
aman bu idarecileri de gören pek idealist der ama tabi dertleri kendilerini kurtarmak öğretmen olunca sorumlulukları olmayacak onu düşünüyorlar..Minik bebis doktora ugradim sabah burun spreyi ve grip ilaci yazdi bir de rapor verdi. Simdi vermeyin kotu olursam gelirim dedim ama olmaz daha kotu olursan daha gec iyilesirsin antibiyotik kullanmak zorunda kalirsin dedi. Cok oksurmek bazen serviks acikligina bile sebep olabiliyor ileri haftalarda yatin dinlenin dedi. Okula kadar gittim geri geldim. Idareciler de cocuklar ne olacak bugunluk kalin falan dedi saka gibi. Fedakarlik yapcakmisim hasta ve hamile olarak.
ben varım canım ve daha yapılmadı demediler de banaBenim gibi tetenoz aşısı bu haftalara kalan var mı bugun aşı yapılıcak bana
Ben tek doz yaptırmıştım, ikinciyi ebeye sööyledim gerek yok bi tane de korur demişti. Ondan sonra kendi doktoruma sormayı unuttum diğer şeyler yüzünden. YArın kontrolüm var soracağım bakalım ne diyecek.Benim gibi tetenoz aşısı bu haftalara kalan var mı bugun aşı yapılıcak bana
Ben geçen hafta oldum 2. dozumu
Ben tek kaldım sanıyordum :)ben varım canım ve daha yapılmadı demediler de bana
Yok ya ne idealisti, orada oturmuş kahvaltılarını yaparken bana fedakarlık yapacaksınız diyorlar. Sen bir zahmet evinde tıkın da gel derse gir, doktor rapor vermiş ötesi mi var. Hayır ben de çok rapor alayım dinleneyim modunda değildim, gitmeden sınıfı toparlayayım diye dert ediyordum. Doktora da bugün vermeseniz perşembe cuma falan gelirim iyileşemezsem bile dedim ama riske atmak istemedicanım doktora sormadan kullanma bebeğe geçebilir
aman bu idarecileri de gören pek idealist der ama tabi dertleri kendilerini kurtarmak öğretmen olunca sorumlulukları olmayacak onu düşünüyorlar..Lalekiran ve senin okulunun idarecilerini görünce benimkiler bana nimet olarak göründü allahtan hicbir zaman böyle şeyleri sıkıntı yapmazlar
2016 da 2 doz yaptrdm hemşire 10 yıl korur bu seni dedi bu gebeligimde hiç yaptırmak istemiyordum saglık ocagı 1 doz yapalım dedi doktoruma sordum yaptır mutlaka 1 doz dedi diye yaptırıcam bendeBen tek doz yaptırmıştım, ikinciyi ebeye sööyledim gerek yok bi tane de korur demişti. Ondan sonra kendi doktoruma sormayı unuttum diğer şeyler yüzünden. YArın kontrolüm var soracağım bakalım ne diyecek.
Ayyy arkadaşım sen niye hamile kalirken idareye velilere sormadin. Bir de ustune hasta oluyorsun. Ayyyyy cocuklar perisan oldular. Bi kac gun okula gitmezlerse egitim hayatlari hepten ziyan olacak. Tuhhhhh tuhhh valla cok uzuldum simdi o cocuklara hele idareye daha cok üzüldümMinik bebis doktora ugradim sabah burun spreyi ve grip ilaci yazdi bir de rapor verdi. Simdi vermeyin kotu olursam gelirim dedim ama olmaz daha kotu olursan daha gec iyilesirsin antibiyotik kullanmak zorunda kalirsin dedi. Cok oksurmek bazen serviks acikligina bile sebep olabiliyor ileri haftalarda yatin dinlenin dedi. Okula kadar gittim geri geldim. Idareciler de cocuklar ne olacak bugunluk kalin falan dedi saka gibi. Fedakarlik yapcakmisim hasta ve hamile olarak.
Kendi kendilerine boş boş konuştular işte, zaten 2 dersleri İngilizceydi, diğerlerine de illa ki bir giren olur bu kadar problem yaratacak bir şey yok. İş bilmeyen insanlar idareci olunca böyle oluyor işte.Ayyy arkadaşım sen niye hamile kalirken idareye velilere sormadin. Bir de ustune hasta oluyorsun. Ayyyyy cocuklar perisan oldular. Bi kac gun okula gitmezlerse egitim hayatlari hepten ziyan olacak. Tuhhhhh tuhhh valla cok uzuldum simdi o cocuklara hele idareye daha cok üzüldüm
Yaaa saka gibiler valla sinir ediyorlar insani. Ya o zaman bayanlar ogretmen olmasin bari
Amannnn tatlim tabir biraz kaba olacak ama yerinde bir soz it ürür kervan yürür. Ne yaparlarsa yapsinlar sen kendini ve bebegini düşün
Çok geçmiş olsun canım valla bende burda bu hamile öğretmenlere yapılan acımasızlık karşısında çok üzülüyorum hiç böyle olduğunu bilmiyordum her kurumda vardır bence sanki hamilelik devamlı olan bişey gibi normal davranıyorlar yat dinlen takma kafana limonlu ballı sıcak su iç günde iki fincana kadar ıhlamur serbest dikkat et kendine istirahat çok iyi gelir burun spreyinin adı ne canımMinik bebis doktora ugradim sabah burun spreyi ve grip ilaci yazdi bir de rapor verdi. Simdi vermeyin kotu olursam gelirim dedim ama olmaz daha kotu olursan daha gec iyilesirsin antibiyotik kullanmak zorunda kalirsin dedi. Cok oksurmek bazen serviks acikligina bile sebep olabiliyor ileri haftalarda yatin dinlenin dedi. Okula kadar gittim geri geldim. Idareciler de cocuklar ne olacak bugunluk kalin falan dedi saka gibi. Fedakarlik yapcakmisim hasta ve hamile olarak.
Otrivine verdi canim.Çok geçmiş olsun canım valla bende burda bu hamile öğretmenlere yapılan acımasızlık karşısında çok üzülüyorum hiç böyle olduğunu bilmiyordum her kurumda vardır bence sanki hamilelik devamlı olan bişey gibi normal davranıyorlar yat dinlen takma kafana limonlu ballı sıcak su iç günde iki fincana kadar ıhlamur serbest dikkat et kendine istirahat çok iyi gelir burun spreyinin adı ne canım
geçmiş olsun canım neden yurt dışına gideceksin doğum için? hangi ülke?merhaba kızlar, böbrek ağrısı çekeniniz yok galiba aranızda.. benim de son kontrolde böbreklerime de baktı doktor, sağ böbrekte büyüme var dedi, hamilelikte olur ama ağrı dışında bir sıkıntısı olmaz demişti. 2 gündür sol böbreğim ağrıyor.. doktorla konuştum. normal, üzerine yatma dedi. Bugün biraz daha hafifledi.
Bu arada karınlarınızı gördüm maşallah ne güzel. Benim şişkoluktan hamileliğim pek belli olmuyor :) gerçi o zaten istediğim birşeydi. Yurtdışına çıkacağım doğum için, o nedenle fazla sorguya girmeden, girebilirim diye umuyorum..
Benim de bobreklerimde büyüme varmis. Bir parlaklik görüyorum ama tas degil dedi. Ben de pirlantadir dedim kum var büyük ihtimal dedimerhaba kızlar, böbrek ağrısı çekeniniz yok galiba aranızda.. benim de son kontrolde böbreklerime de baktı doktor, sağ böbrekte büyüme var dedi, hamilelikte olur ama ağrı dışında bir sıkıntısı olmaz demişti. 2 gündür sol böbreğim ağrıyor.. doktorla konuştum. normal, üzerine yatma dedi. Bugün biraz daha hafifledi.
Bu arada karınlarınızı gördüm maşallah ne güzel. Benim şişkoluktan hamileliğim pek belli olmuyor :) gerçi o zaten istediğim birşeydi. Yurtdışına çıkacağım doğum için, o nedenle fazla sorguya girmeden, girebilirim diye umuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?