- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #26.521
Bebişin herşeyi tamam ben hastane için gecelik alacağım canım. Sen ne yaptınSlm kizlar.bu arada hepinizin gobisi de cok tatli.beni de herkes son ayimda zannediyor.)bebeginize kendinize neler aldiniz eksik kalan biseylerim var mi acaba )
benim de geçen gün hastanede ölçtüler 92cm çıktıEvet sanki cok durmayacak gibi geliyor
Gobek cevremi ölçtük tam 100 cm çıktı
hayır canım 32+0da ayrılabiliyorsun en erkenYaa ben 31+1 den itibaren izne ayrilabiliyoruz sanıyordum :/
bekle canım bir sorun yoksa çünkü erken alınmıyor rapor. beni de aynın 30unda çağırdı doktor tam o gün gel dedi rapor içinBenim Cuma’dan cumaya atıyor haftalar. Bugün 31+3. Cuma 32+0 olacak ama bir ayı geçti dr a gitmeyeli. Rapor almak için geciktirdim kontrolü içim de rahat değil. erken verirse gideyim diyecektim ama bekleyeyim bari
Benim eksigim var bebek arabasi emzirme sutyeni besik daha alinmadi kiyafetleri var corap eksik bebek bezi islak mendil alincak bornoz seti sen naptn aldn mi cnm sleepy suan en uygunu galiba 24 tl sleepy denicm sen bez aldnSlm kizlar.bu arada hepinizin gobisi de cok tatli.beni de herkes son ayimda zannediyor.)bebeginize kendinize neler aldiniz eksik kalan biseylerim var mi acaba )
Defactonun internet sitesinde burda kizlar prima ucuz orda demislerdi netten prima aldim cnmBenim eksigim var bebek arabasi emzirme sutyeni besik daha alinmadi kiyafetleri var corap eksik bebek bezi islak mendil alincak bornoz seti sen naptn aldn mi cnm sleepy suan en uygunu galiba 24 tl sleepy denicm sen bez aldn
Prima pahalyms cnm fiyati defacto prima sattgni bilmiyrdum benDefactonun internet sitesinde burda kizlar prima ucuz orda demislerdi netten prima aldim cnm
Amin canim cok sagol.. saglikla kucagina al insallah sende.Allah tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah
Sleepy de iyi diye duydum ama islak mendil uni baby al cnmPrima pahalyms cnm fiyati defacto prima sattgni bilmiyrdum ben
Ilk zaten pamuk kullancm bebegi saf suyla silerm bir ay snra baslarm unibabynn paketini bulrsam ole almyida dusunyrmSleepy de iyi diye duydum ama islak mendil uni baby al cnm
Çikolata ve magnet yaptırmayacağım canm. Şeker yaptıracağım ben.Bn de kendime pijama takimi.bebek magneti cikolata seker mevlit icin bebege takim dogum icin orta boy bi valiz falan almam lazim . ufak tefek seyler kaldi sanirim cnm .
Kizlar bebege cikolatayi ve magneti nerden yaotircaksiniz guzel kaliteli bi yer varmi
Bunlar da cok guzelmisÇikolata ve magnet yaptırmayacağım canm. Şeker yaptıracağım ben.
Çikolata yaptırsaydım da şunları beğenmiştim instagramdan bakabilirsin canm. Hastaneye fotoğrafçı çağırmayacağım biz kendimiz çekeriz makinamız var.Bunlar da cok guzelmismagnet ve cikolata yaptırayım diyorum.dogum icin fotografci falan cagircakmisn cnm hastaneye
ya 2 ay mııı ay cok canım sıkıldı yaBilmiyorum cnm ya ben de şaşırdım kaldım bu enfeksiyonla geçmedi gitti sıvı fazla olunca erken doğumu tetikler normalde ama bunun suyla bir ilgisi yok İnan aşırı su içmesen de onun sıvısını etkilemiyor fazla ark bizim gibi aşırı kusmuş hatta 9 ay sürmüş ve Doğumdan 2 ay sonra normale döndüm demişti haklı olabilir hormonlar 40 gün boyunca yüksek sonra normale dönüyor
Babannemin yaptığı ince pamuk yorgan var annem bende kullanmış bende kullanmak istedim :)Yorgan kullanacaklar nereden aldınız onuda sorayım
ben kızımda funna baby nin uyku setini almıştım içinden çıktı hafif ve ebadı farklı 120*90Yorgan kullanacaklar nereden aldınız onuda sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?