2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Slm kizlar.bu arada hepinizin gobisi de cok tatli.beni de herkes son ayimda zannediyor.)bebeginize kendinize neler aldiniz eksik kalan biseylerim var mi acaba)

Slm kizlar.bu arada hepinizin gobisi de cok tatli.beni de herkes son ayimda zannediyor.)bebeginize kendinize neler aldiniz eksik kalan biseylerim var mi acaba)
Bebişin herşeyi tamam ben hastane için gecelik alacağım canım. Sen ne yaptın

Evet sanki cok durmayacak gibi geliyor
Gobek cevremi ölçtük tam 100 cm çıktı
benim de geçen gün hastanede ölçtüler 92cm çıktı
Yaa ben 31+1 den itibaren izne ayrilabiliyoruz sanıyordum :/
hayır canım 32+0da ayrılabiliyorsun en erken
Benim Cuma’dan cumaya atıyor haftalar. Bugün 31+3. Cuma 32+0 olacak ama bir ayı geçti dr a gitmeyeli. Rapor almak için geciktirdim kontrolü içim de rahat değil. erken verirse gideyim diyecektim ama bekleyeyim bari
bekle canım bir sorun yoksa çünkü erken alınmıyor rapor. beni de aynın 30unda çağırdı doktor tam o gün gel dedi rapor için

Bn de kendime pijama takimi.bebek magneti cikolata seker mevlit icin bebege takim dogum icin orta boy bi valiz falan almam lazim . ufak tefek seyler kaldi sanirim cnm .
Kizlar bebege cikolatayi ve magneti nerden yaotircaksiniz guzel kaliteli bi yer varmi

Benim eksigim var bebek arabasi emzirme sutyeni besik daha alinmadi kiyafetleri var corap eksik bebek bezi islak mendil alincak bornoz seti sen naptn aldn mi cnm sleepy suan en uygunu galiba 24 tl sleepy denicm sen bez aldn

Benim eksigim var bebek arabasi emzirme sutyeni besik daha alinmadi kiyafetleri var corap eksik bebek bezi islak mendil alincak bornoz seti sen naptn aldn mi cnm sleepy suan en uygunu galiba 24 tl sleepy denicm sen bez aldn
Defactonun internet sitesinde burda kizlar prima ucuz orda demislerdi netten prima aldim cnm

Çikolata ve magnet yaptırmayacağım canm. Şeker yaptıracağım ben.

Eklentiler

• 75B617C5-1F69-4E90-B3C6-B3331A1AD7A6.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 9B2D008E-3330-47DC-91B7-4F39BFEB3F53.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 76
Bunlar da cok guzelmismagnet ve cikolata yaptırayım diyorum.dogum icin fotografci falan cagircakmisn cnm hastaneye
Çikolata yaptırsaydım da şunları beğenmiştim instagramdan bakabilirsin canm. Hastaneye fotoğrafçı çağırmayacağım biz kendimiz çekeriz makinamız var.

Eklentiler

• ACF2C176-5E0C-485C-B4B7-81B27937DE8F.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 74
ya 2 ay mııı ay cok canım sıkıldı ya
9 ay kusup dogurur dogurmaz mide sıkıntısı gecen de varmis cnm ya oyle oluruz insallah
dogurur dogurmaz hormonlar hala mi zirvede
ben de amniyon sivisinin azligi erken dogumu tetikliyo saniyodum cnm.

Biberon, alez, ateş ölçer, kirli sepeti, dolap ve bebek arabası kaldı eksiğimiz :)
İnşallah onları da en kısa zamanda hallederiz:)
Hastane için bi tane taç almak istiyorum. Beyaz lohusa terliği alırsam da hastaneye götürmeyi düşünmüyorum mikrop kapacak orda yerlerde Ama evde giyerim :)
Çikolata da normal almayı düşünüyorum yani isme özel düşünmüyorum şimdilik, bir kutu doktoruma bir kutu da hastane odamıza düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…