2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlae sizce emzirme sütyeni mi atleti mi
emzirme atletinin goguse kalan kisminin sutyen gibi dolgusu olani var mi ? oyleyse hic sutyen almicam emzirme atleti alicam

cnm sanmiyorum ya taa 13.haftada doktor kiza benziyo dedi.18.haftada kiz dedi.ayrintilida da baska doktor kiz dedi
ay kiz olsun ya
aman saglikli olsun da
Aynen benim gitrigim 4 dr da kiz dedi simdi beni stres aldi ya hep cocklarla ilgili seyler ckncz insan korkuyr ya tedrgn oluyor saglkli bir sekilde dogururuz ins rabbim hicbirimize evlat acisi yasatmaz amin

Kaç gecedir burun tıkanıklığı yüzünden kabus gibi geçiyor mecbur dayanamayıp fısfıs sıkıyorum açılıyor yoksa su bile yutamıyorum kulakları tıkanıyor yemekte çiğneyip yutamıyorım iki tarafta komple tıkalı fısfıs sıktığım için vicdan azabı yapıyorum bugün kulak burun boğaza gidicem inşallah fısfıs bebeğe zarar vermiyordur sadece gece birer defa sıkıyorum sabaha kadar idare ediyor yoksa başımı yastığa koyamıyorum gündüz idare ediyorum oğlumun sünis yıkama aparatı ile basınçlı olarak yıkadım tuzlu su kullandım ama kesinlikle açılmıyor napcam ya

Haci Şerif in cikolatalari guzel oluyo, ben oraya yaptircam. Tek tadini bildiğim yer orasi zaten :)

Haci Şerif in cikolatalari guzel oluyo, ben oraya yaptircam. Tek tadini bildiğim yer orasi zaten :)
Canım napcam ben sende çok hasta oldun bilirsin burun tıkanıklığı mahvediyor konuşamıyorum artık ağzımdan nefes alıp vermekten devamlı Boğazım kuruyor delircem

Canim tikali burna kullanilmiyor o dikkat et kulaklarina zarar verme. Burun spreti de hamilelige uygun mu acaba. Bazi burun sprey siselerinin kapaklari aciliyor. Ben bir tanesini acip sirke koymustum, biraz can acitiyor ama kolay aciyor ve dogal. Gerci bu kadar kotuysen ve akinti da sari yesile donmusse antibiyotik baslayabilir sana.

Akmıyor canım kuru bir tıkanıklık peçeteye bişey gelmiyor çıldırcam artık evdeki şişelere bakıyım da bende yapıyım sirkeli su inşallah açar ya çok teşekkür ederim

Akmıyor canım kuru bir tıkanıklık peçeteye bişey gelmiyor çıldırcam artık evdeki şişelere bakıyım da bende yapıyım sirkeli su inşallah açar ya çok teşekkür ederim
Avucuna koyup burnuna da cekebilirsin ama o daha cok yakiyor. Benim de ilk gunler tikanikti daha bugun gece rahat uyuyabildim. Kac gundur sirke yapiyorum, limonlu ihlamur iciyorum.

Hepimizde aynı sorunlar var bende 10gündür ıhlamur ile yaşıyorum. Neyse ki atlattım ama icmeye devam ediyorum. Gunde 3-4 bardak içiyorum herhalde fazla değildir. Doktor bana grip aşısı olabilirsin dedi. Herhangi bir riski olmayan gebeler yaptırabilir dedi.

İnş bizim geçecek diyelim de geçsin okadar uzamasın aynen öyle hormonların normale dönmesi 2 ayı buluyor...hem sıvı azlığı hem fazlalığı erken Doğumu tetikliyormuş inş düzene girer diye umut ediyorum bebekte ters dönmüş ve baskı yapıyor yürüyüşüm bile değişti eğilmek kabus gibi uyku gitti anne olmak gerçekten kolay değilmiş ama olsun rabbim bize yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bir çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz koyup karıştırip damlalık yardımıyla burun deliklerine damlatirsan açıyor. Ben geçen hafta oğlumun burun tıkanıklığını böyle açmıştım. Boğaz ağrın varsa tuzlu suyla gargara da yapabilirsin.

Bende ağustos un sonundan beri sık sık faranjit oluyorum. Kardeşimin eşinin doktoru boğaz spreyi kullanabilirsin demiş. Bende bir kac kez kullandım ama aile hekimi kullanma dedi tuzlu su gargarasi ve bepanthen pastil önerdi.

kizlae sizce emzirme sütyeni mi atleti mi
emzirme atletinin goguse kalan kisminin sutyen gibi dolgusu olani var mi ? oyleyse hic sutyen almicam emzirme atleti alicam
Canım ben pentiden emzirme atleti aldım içinde dolgusu var ve daha rahat geldi kullanımı bana..emzirme sütyeni de almıştım ama almasaydım diye düşündüm sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…