2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben malatya da yasiyorum ve o magazalarin hicbiri yok malesef o yuzden internetten bakiyorum genelde:) evet pahali biraz ama iste insani cezbediyor zaten diger turlu surekli giydirmelik ebebekten vs alicam ama bunlardan da almalimiyiz diye merak ettim :) evet hm de cok guzel ama tereddut etmistim siz memnunsaniz netten alabilirim bende onlardan :)

Lw dan aldiklariniz dan memnunsaniz bende alabilirim. Ya marka takintim falan yok sadece bebek oldugu icin i markalar dahami iyidir diye dusundum. Tecrubesizlik iste :) ilk bebegim olcak heveste var tabi. Tesekkurler fikriniz icin seceneklerime aldim lw yida :)

Gecmis olsun canim. Benimde 4
Ay yatarak gecti yolculuk hareket vs yasakti. Hep erteledim alisverisi bisey olursa diye. Simdi almaya baslicam ana ne alicagima nerden alicagima karar veremedim vu seferde. Evet pahali biraz galiba bende almaktan vazgececegim herkes gerek olmadigini soylemis :)

Gümrük Vergisi geldi diye bir söylenti var canım , böyle bir durum başına geldi mi ?

Heh evet bende alicaktim ama sirmak istedim sizlere. Yani zibin sonucta icinde kalicak sirf guzel diye okdr parada vermek istemedim. Ama kalite konusundada bilgisizim. O yuzden evet en azindan disarda falan giydirebilecegim seyleri bbelki ordan.secebilirim:)

anladım canım bütçene göre al içinde de kalmasın derim ilkler özel olur

Tesekkurlee cnm gercekten doktordan soğudum bu haftadan sonra da bakalım kimi bulcam bilmiyorum

Canim ben alisverisimin %70ini lcw'den yaptim neredeyse. Gerisini h&m, ebebek, cartersdan aldim. Hepsini yikadim gayet guzel hepsi lcw hele cok begendim hepsini, pamuk veya organik hepsi zaten. Birkac şık kıyafetini hm'den aldim falan. Tavsiye ederim lcw yani=)

ben memnunum kızımda da kullanmıştım hala da ordan alırım.özellikle kız kıyafetleri çok cici ve bebek kıyafetleri yumuşacık

Sende hakliymissin canim bastan sorun yasadiysan tabii. Her sey hallolur aslinda saglik olsun cok sıkıntı yapmamak lazim da ilk olunca ozeniyoruz iste. lcw h&m de falan gayet guzel kaliteli seyler var. Bide cok hizli buyuyecekleri icin surekli yenisini almak durumunda kalicaz cokta ufak oluyolar ne giydigi bile belli olmuyor garibimlerin :) azcik ele avuca gelince guzel seyler almak daha dogru olur sanırım:)

Kızlar ben oyun parkı aldım.bide odada kullanmak için küçük bişey düşünüyorum anne yanı olurmu acaba yoksa gereksiz mi olur.anne yanı kullanan varmı aranızda kaç aya kadar kullanılıyor ?

Carterstan tulumlar aldım ama zıbına asla o kadar para vermem:) zıbınlarımızı ebebek, hm ve lcw’den farklı aylarda 5’er tane aldım. Hepsi de çok güzel yumuşacık.
Tulumlari nasil peki yani yenidoganmi almak lazim yoksa biraz daha buyukmu ? Evet zibinlarda bende oyle yayapicam karar verdim sizlerin fikrine ayak uydurucam :))

insallah cmm ya doktorla ayrintili konuscam bunu biraz ilerlesin de haftam

Attim hafizaya :)) hem gereksiz para harcamayim diyorum hemde gonlum kalmasin diyorum orta yolu boyle bulacagim saolun :)

Evet bende oyle kkarar verdim suan :) heoinize tesekkurler. Gunlerdir saatlerimi nette harciyorum biside almiyorum :) planim belli artik :)

Kızlar ben oyun parkı aldım.bide odada kullanmak için küçük bişey düşünüyorum anne yanı olurmu acaba yoksa gereksiz mi olur.anne yanı kullanan varmı aranızda kaç aya kadar kullanılıyor ?
park beşik aldıysan anne yanına gerek yok bence .odada kullanmak için ana dizi diye tabir edilen ev tipi ama kucağı daha kullanışlı oluyor her odaya taşıyabiliyorsun. ben kızımda da kullanmıştım çok memnun kalmıştım

Anestezi doktoru niye yapmak istemiyorsa anlamadim valla. Ayrica ucret beklentisi varsa soylesin ona gore ayarlanir. Sonucta ozel hastane orasi. Mutlaka gorup kesinlestir canim insallah hersey istedigin gibi olur. Bana da yazarsan merak ederim cunku.
Yazarim tabi canim 23unde randevum haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…