- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.861
Ben malatya da yasiyorum ve o magazalarin hicbiri yok malesef o yuzden internetten bakiyorum genelde:) evet pahali biraz ama iste insani cezbediyor zaten diger turlu surekli giydirmelik ebebekten vs alicam ama bunlardan da almalimiyiz diye merak ettim :) evet hm de cok guzel ama tereddut etmistim siz memnunsaniz netten alabilirim bende onlardan :)bence bir zıbın için pahalı. kaliteli birşey istiyorsan h&m panço c&a ya da bakabilirsin canım benimkiler çoğu h&m den çok kaliteli. gerçi artık herşeye zam gelmiş bilmiyorum herkesin bütçesi farklı. gidip kendin bak bence mallarına kalitesine bak öyle al derim içine sinsin canım =)
Lw dan aldiklariniz dan memnunsaniz bende alabilirim. Ya marka takintim falan yok sadece bebek oldugu icin i markalar dahami iyidir diye dusundum. Tecrubesizlik iste :) ilk bebegim olcak heveste var tabi. Tesekkurler fikriniz icin seceneklerime aldim lw yida :)canım maddi duruma göre değişir çok çok iyiyse al ordan ama değilse pahalı o fiyat oralardan alma .normal bebek mağazalarında 40-50 lira 5li set bilemedin 60 lira. önemli olan yüzde yüz pamuk olması .ben bugün lcw'den aldım bir kaç parça yüzde yüz pamuk ve organik pamuktu aldığım zıbın seti 35 liraydı.zaten 1 -2 ay anca giyiyorlar hemen küçük geliyor
Gecmis olsun canim. Benimde 4Yani ben vermem o kadar para ama tabi herkesin dusuncesi farkli. Sunu kesin soyleyebilirimki asla erken degil gec bile cunku hicbir sey planlandigi gibi olmuyor simdiki aklim olsa herseyi erkenden alirdim. Dr disari cikma dedi erken dogum riskim var bir suru eksik var o yuzden elzem olan seyleri hemen alin bence ne olur ne olmaz.
Gümrük Vergisi geldi diye bir söylenti var canım , böyle bir durum başına geldi mi ?canım ben braun un kulaktan ölçenini aldım trendyoldan 350 liraya almıştım Braun Irt 6520 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer . kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar doktorum da tavsiye etmişti o şekilde almıştım.
Bence aliexpress güvenilir satıcılardan aldıktan sonra çok iyi. gelmeyen hiç bir ürünüm olmadı çok sık alışveriş yapıyorum ben.
Eki Görüntüle 2198655 Eki Görüntüle 2198656
Bunları yeni sipariş verdim 11. gün geldi hastanede dağıtmak için aldım. soldakilere badem şekeri koyucam. sağdakilere de gelen çocuklar için jelibon falan. bütün kuzenlerimiz çocuklu hastaneye da gelirler bizimkiler illa. çocuklara da değişik bişey olsun dedim
Heh evet bende alicaktim ama sirmak istedim sizlere. Yani zibin sonucta icinde kalicak sirf guzel diye okdr parada vermek istemedim. Ama kalite konusundada bilgisizim. O yuzden evet en azindan disarda falan giydirebilecegim seyleri bbelki ordan.secebilirim:)O Otb cnm paranin durumuna gore degisir. Ben orta gelirliyim mesela ordan aladabilirim ama almam. Civilden de urun aliyorum 4 5tl ye zibin hm den de. Zaten bebek gurubu urunler genellikle sagliksiz pamuk degildir. Kalite cok mu onemli dersen incecik gercekten kotu olmadikca ki simdiye kadar denk gelmedim ben heryerden urun aliyorum indirimleri takip etmeye calisiyorum. Kizimdan biliyorum bi dunya seyi giydiremedim cok az giyecekleri seylere cok para vermek isime gelmiyor. Onun yerine uzun sure kullanacagim seylerde kaliteye önem veriyorum.ama şöyle yapabilirsin 1 2 tane gezmelik takimini iyi bisey alabilirsin
anladım canım bütçene göre al içinde de kalmasın derim ilkler özel olurBen malatya da yasiyorum ve o magazalarin hicbiri yok malesef o yuzden internetten bakiyorum genelde:) evet pahali biraz ama iste insani cezbediyor zaten diger turlu surekli giydirmelik ebebekten vs alicam ama bunlardan da almalimiyiz diye merak ettim :) evet hm de cok guzel ama tereddut etmistim siz memnunsaniz netten alabilirim bende onlardan :)
Canım kusura bakmasın da saçmalamış doktorun. Ben 32+0 da gittim makat geliş dedi sezeryandan hiç bahsetmedi. Doğum izni için 32+4 te gittim doğum pozisyonunda ama korkma doğmaz hemen daha çok pozisyon değistirecek en son bakacağız dedi. Bebeğimin tekrar döndüğünü de hissettim. İçerde dolaşıyor minik kuzum Allah büyük her şey normal ve olması gerektiği gibi olacak inşallah. Ayrıca ben şu 3 haftada 2 kilo aldım nasıl oldu anlamadım. Hiiiç de takmıyorum yeter ki bebişim iyi olsun. Suyun için armut yemeyi ve bol su içmeyi tavsiye ediyorlar.
kızlar birşey soracagım. bende artık yavaş yavaş bişeyler almaya başladım. bu hafta sonu tekzenden dolabını ve şifonyerini alacagız inşallah. netten carters ın ve mothercare ın zıbınlarına bakıyorumda 100 tl ve üzeri. mesela 5li zıbın 110 tl falan tabi indirimli halleri. çokmu pahalı sizce. yani iyi bişey olsun diyorum ama alttarafı bi zıbınada 110 lira verilir mi ki acaba. aramızda tecrübeli anneler var. en azından neye nekadar vermemiz gerektiğini bilirler :) yada sizler alışverişlerinizde neye önem veriyorsunuz. şu şukadar eder pahalıda olsa alırım dediğiniz şeyler varmı ? ve sizce erken mi alışveriş için ?
Canim ben alisverisimin %70ini lcw'den yaptim neredeyse. Gerisini h&m, ebebek, cartersdan aldim. Hepsini yikadim gayet guzel hepsi lcw hele cok begendim hepsini, pamuk veya organik hepsi zaten. Birkac şık kıyafetini hm'den aldim falan. Tavsiye ederim lcw yani=)Lw dan aldiklariniz dan memnunsaniz bende alabilirim. Ya marka takintim falan yok sadece bebek oldugu icin i markalar dahami iyidir diye dusundum. Tecrubesizlik iste :) ilk bebegim olcak heveste var tabi. Tesekkurler fikriniz icin seceneklerime aldim lw yida :)
ben memnunum kızımda da kullanmıştım hala da ordan alırım.özellikle kız kıyafetleri çok cici ve bebek kıyafetleri yumuşacıkLw dan aldiklariniz dan memnunsaniz bende alabilirim. Ya marka takintim falan yok sadece bebek oldugu icin i markalar dahami iyidir diye dusundum. Tecrubesizlik iste :) ilk bebegim olcak heveste var tabi. Tesekkurler fikriniz icin seceneklerime aldim lw yida :)
Sende hakliymissin canim bastan sorun yasadiysan tabii. Her sey hallolur aslinda saglik olsun cok sıkıntı yapmamak lazim da ilk olunca ozeniyoruz iste. lcw h&m de falan gayet guzel kaliteli seyler var. Bide cok hizli buyuyecekleri icin surekli yenisini almak durumunda kalicaz cokta ufak oluyolar ne giydigi bile belli olmuyor garibimlerin :) azcik ele avuca gelince guzel seyler almak daha dogru olur sanırım:)Gecmis olsun canim. Benimde 4
Ay yatarak gecti yolculuk hareket vs yasakti. Hep erteledim alisverisi bisey olursa diye. Simdi almaya baslicam ana ne alicagima nerden alicagima karar veremedim vu seferde. Evet pahali biraz galiba bende almaktan vazgececegim herkes gerek olmadigini soylemis :)
Benim tarafimdan ilk torun ilk bebek o yüzden heyecan oldu biraz:) artik annem ve esim halledecek biraz eksik biraz tam saglik olsun :)Amin canım inşallah. Her şey hazırlanır canım paniklemeyin :)
Tulumlari nasil peki yani yenidoganmi almak lazim yoksa biraz daha buyukmu ? Evet zibinlarda bende oyle yayapicam karar verdim sizlerin fikrine ayak uydurucam :))Carterstan tulumlar aldım ama zıbına asla o kadar para vermem:) zıbınlarımızı ebebek, hm ve lcw’den farklı aylarda 5’er tane aldım. Hepsi de çok güzel yumuşacık.
Evet sanirim heveste fazlaca var :) biraz daha buyuyunce giyecegi tulumlardan alirim ozaman hem icimdede kalmaz :))anladım canım bütçene göre al içinde de kalmasın derim ilkler özel olur
insallah cmm ya doktorla ayrintili konuscam bunu biraz ilerlesin de haftamYok canim korku yasama. Bizim nevsehirdeki ozel hastane cok iyi bi hastane degil.aslinda kotunun iyisi. Bir tane devlet hastanesi var ora dolu yabanci uyruklularla. 2 tanede ozel hastane var. Burdaki doktorum oldukca iyi ama hastaneler pek ozel degil iste. Senin bulundugun yerdeki hastanede amleiyat ekibi daha iyi olabilir canim.
Attim hafizaya :)) hem gereksiz para harcamayim diyorum hemde gonlum kalmasin diyorum orta yolu boyle bulacagim saolun :)Canim ben alisverisimin %70ini lcw'den yaptim neredeyse. Gerisini h&m, ebebek, cartersdan aldim. Hepsini yikadim gayet guzel hepsi lcw hele cok begendim hepsini, pamuk veya organik hepsi zaten. Birkac şık kıyafetini hm'den aldim falan. Tavsiye ederim lcw yani=)
Saolun gunlerdir netteyim onumu alsam bu iyi midir vs diye dusunmekten bikmistim :)ben memnunum kızımda da kullanmıştım hala da ordan alırım.özellikle kız kıyafetleri çok cici ve bebek kıyafetleri yumuşacık
Evet bende oyle kkarar verdim suan :) heoinize tesekkurler. Gunlerdir saatlerimi nette harciyorum biside almiyorum :) planim belli artik :)Sende hakliymissin canim bastan sorun yasadiysan tabii. Her sey hallolur aslinda saglik olsun cok sıkıntı yapmamak lazim da ilk olunca ozeniyoruz iste. lcw h&m de falan gayet guzel kaliteli seyler var. Bide cok hizli buyuyecekleri icin surekli yenisini almak durumunda kalicaz cokta ufak oluyolar ne giydigi bile belli olmuyor garibimlerin :) azcik ele avuca gelince guzel seyler almak daha dogru olur sanırım:)
park beşik aldıysan anne yanına gerek yok bence .odada kullanmak için ana dizi diye tabir edilen ev tipi ama kucağı daha kullanışlı oluyor her odaya taşıyabiliyorsun. ben kızımda da kullanmıştım çok memnun kalmıştımKızlar ben oyun parkı aldım.bide odada kullanmak için küçük bişey düşünüyorum anne yanı olurmu acaba yoksa gereksiz mi olur.anne yanı kullanan varmı aranızda kaç aya kadar kullanılıyor ?
Yazarim tabi canim 23unde randevum haber veririmAnestezi doktoru niye yapmak istemiyorsa anlamadim valla. Ayrica ucret beklentisi varsa soylesin ona gore ayarlanir. Sonucta ozel hastane orasi. Mutlaka gorup kesinlestir canim insallah hersey istedigin gibi olur. Bana da yazarsan merak ederim cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?