2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah canım ben sana dedim internete bakma bişey Yok sende doktora gitmeden stres yapıp bebeği üzme diye deme

Çok şükür geçmiş olsun canım, bebişe de maşallah, inşallah sağlıkla kavuşuruz :)

Maşallah canım ben sana dedim internete bakma bişey Yok sende doktora gitmeden stres yapıp bebeği üzme diye deme
Çok sağol canım öyle etkilenmisim ki hala tam olarak kendime gelemedim kızım deyince ağlıyorum ona bişi olacak diye çok korktum.

Bir sıkıntı çıkmamasına sevindim. Maşallah haftasına göre kilosu da çok iyi canm. İzin konusunda darısı başıma. Ben 37’yi bitirince ayrılacağım bir aksilik olmazsa. Daha 1,5 ay var.
Başımızda iyi patronlarınız varsa çalışın cnm benimki arkamdan o kadar kötü konuşuyordu ki ben hamile çalışarak onun hakkına girmişim psikolojik olarak baskı kurdu çok sinirliyim o kişilere karşı.cok sağol cnm hiçbirimiz rahatsız olmayalım inş.

Çok ıkınmamak gerekiyor canım, ayıp olmasın ama ablam da çok kötü kabız oluyordu eldivenle çıkarmaya çalışıyordu maalesef .
yoo cnm inanki yasadigim icin ablani cok iyi anliyorum ssglikta ayip olmuyo.
ben hamileligimin en basinda tam 1 ay buyuk tuvalete cikmadim.sonra bi gece asiri bi karin agrim oldu doktor artik taşlasmis dedi.benim kusmaktan hic bi yere gidecek halim yoktu.her yedigimi cikartiyordum abartisiz o yuzden de gelmiyor saniyordum.cunku hic gelmiyordu cidden buyuk tuvaletim.o gece fenalasinca ben bebek dusuyo sandim aglaya aglaya doktora gittik kabizlik demesine sevinmistim resmen o acimin arasinda.sonra 3 gun hastanede yattim.beslenmemi duzene sokmaya calistilar falan ama elden bisey gelmiyo yiyemiuorumki bulantidan.bulanti hapi almaya basladim 12.haftadan beri hala daha da aliyorum.iki kere lavman yapildi bana.canjm cokto kesin bebek dustu dedim.Allah ima sukur benimle.ne ter doktum ben hastanenin tuvaletinde sanirsin dogum yapiyorum.tam yarim saat falan tuvalette can cekistim.daha da ben asla normal dogum istemiyorum dedim.zaten istemiyordum temelli korktum.
bi de aksi gibi ikinmamam gerekiyordu ama o agri bi saplaniyo ki kasiklara gel de ikinma.o animi hic unutamiyorum.ne cektim kabizliktan.
halbuki her gun duzenli tuvalete giren bi insanim.
gunde 3 kez duphalac almama ragmen olmuyordu doktor bile sasiriyordu.o yuzden bana uzun sureli kullanma zarari olur deyince bende iki kutudan sonra biraktim.
doktoru sabahlari sicaga yakin suya bi tatli kasigi bal at ic dedi.her gun yaptim.kuru kayisilar uzumler meyveler gunde 3 kere 1 yemek kasigina zeytinyagi..neler neler.anca bugunlere geldim 2 3 gunde bi cikiyorum.ikinmadan asla olmuyordu.ama simdi artik oyle ikinmama gerek kalmiyor ama zorlaniyorum yine de hala eskisi gibi degilim.hala tuvalete girerken zeytinyagi suruyorum o bolgeye.basur olmayim diye.insallah da olmam.zeytinyaginin cok faydasini gordum.malesef hala kanama yasiyorum bazen.
kabizlik uzerine mastir yaptim resmen
sagligin onemini ben hamileligimde anladim resmen.Allah im insallah dogumdan sonra sıkıntılarim bitsin bulati reflü kabizlik bitsin insallah.yine biz insallah bebegimize kavusmak icim cekiyoruz bunlari.ya her gun hasta yatagimda yatanlar.Allah im onlara kat kat yardim etsin dermansiz dert vermesin kimseye dusmanima bile.bu hamilelik bana cok sey ogretti.sabiri sagligin kiymetini anne olmanin neden bu kadar zor oldugunu..
uykusuz gecelere raziyim yeterki bebis ve ben saglikli olalim cidden hic korkum yok o yonde.bulantidan uyuyamadigim geceler beni hazirladi zaten uykusuzluga.
cok uzun yazdim cnm valla dolmusum galiba

masallah cnm cok tatli e tam yemelik olmus bile artik

tinyrose Çok iyi anlıyorum canım, hepimizin bi sıkıntısı var böyle, dikkat et yine de sen elinden geldiği kadar. Ben de kuru incir yiyorum bu ara, demir ilacını da 1 yapınca biraz normale döndüm sayılır bi nebze. Hamilelik gerçekten zormuş. Ben de artık diyorum annem neler çekti acaba. İnan ki yatmak bile zor geliyor. 3 lt su iç dedi doktorum bu kez sürekli tuvalet için kalkıyorum ve her ayağa kalktığımda kasıklarımda çok acı oluyor. Çekerim bu acıyı yine de diyorum yeter ki yavrum haftasını tamamlasın...

aynen cnm herkesin sıkıntısı farkli farkli oluyor.ben de her seyi yiyemiyorumsu icmekte cok zorlaniyorum mesela.agzim zehir gibi suyun tadi acı gibi.yediklerimden de tat almiyorum.
neyseki dun sonuclarimi aldik idrar yollarina enfeksiyon cikmadi bu sefer cok sukur.
insallah zamaninda gelir cnm bebisler.Allah yardimcimiz olsun annemin kiymetini simdi daha iyi anliyorum gercekten ben de

Anestezi doktoru niye yapmak istemiyorsa anlamadim valla. Ayrica ucret beklentisi varsa soylesin ona gore ayarlanir. Sonucta ozel hastane orasi. Mutlaka gorup kesinlestir canim insallah hersey istedigin gibi olur. Bana da yazarsan merak ederim cunku.
Olur mu öyle şey arkadaşlar. Boşuna üzmeyin ve doldurmayın kendinizi. Ben 2 defa sezaryen oldum, ikisinde de spinal yaptılar ve tutmadı, hafif anestezi ile uyuttular. Bu tamamen bünyeye bağlı. Herşey olacağına varır , çok düşünmemek lazım...

aciyi hissettiniz mi peki o sirada.
bi cok kiside spinal anestezi etki etmiyor mu yoksa istisnamisiniz acaba ?

Oyy maşallah ne güzel büyümüş sanada geçmiş olsun canım doğumuna karar vermişmiydin Hakan beye gitmeye devam mı

Maşallah bebişin kilosu cok iyi geçen hafta gittiğimde 2250 idi bizimki :)

Maşallah bebişin kilosu cok iyi geçen hafta gittiğimde 2250 idi qbizimki :)
Cnm bunlar yaklaşık değerler olduğu için kiloya çok takilmiyorum ama kilo alımı bu haftalarda hızlandı.karnimda hiç çatlak yoktu bu hafta pembe pembe baya geniş çatlamalar oldu :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…