- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.901
Maşallah canım ben sana dedim internete bakma bişey Yok sende doktora gitmeden stres yapıp bebeği üzme diye demeKızlar ben kasintidan çok çekiyordum biliyorsunuz bugün doktora gittim ve tahlil yapıldı şükür bir sıkıntı çıkmadı.allerjik bir durummus krem hap falan verdi.ama çalışamaz aldım artık dinlenme zamanı çünkü ayakkabı falan giymek istemiyorum sürekli kaşınıyorum.bebis büyümüş 2700 civarı olmuş ins sağlıkla kucağımiza alırız.
Çok şükür geçmiş olsun canım, bebişe de maşallah, inşallah sağlıkla kavuşuruz :)Kızlar ben kasintidan çok çekiyordum biliyorsunuz bugün doktora gittim ve tahlil yapıldı şükür bir sıkıntı çıkmadı.allerjik bir durummus krem hap falan verdi.ama çalışamaz aldım artık dinlenme zamanı çünkü ayakkabı falan giymek istemiyorum sürekli kaşınıyorum.bebis büyümüş 2700 civarı olmuş ins sağlıkla kucağımiza alırız.
Çok sağol cnm rabbim hicbirimize hastalık dert vermesin inş.Çok şükür geçmiş olsun canım, bebişe de maşallah, inşallah sağlıkla kavuşuruz :)
Çok sağol canım öyle etkilenmisim ki hala tam olarak kendime gelemedim kızım deyince ağlıyorum ona bişi olacak diye çok korktum.Maşallah canım ben sana dedim internete bakma bişey Yok sende doktora gitmeden stres yapıp bebeği üzme diye deme
Başımızda iyi patronlarınız varsa çalışın cnm benimki arkamdan o kadar kötü konuşuyordu ki ben hamile çalışarak onun hakkına girmişim psikolojik olarak baskı kurdu çok sinirliyim o kişilere karşı.cok sağol cnm hiçbirimiz rahatsız olmayalım inş.Bir sıkıntı çıkmamasına sevindim. Maşallah haftasına göre kilosu da çok iyi canm. İzin konusunda darısı başıma. Ben 37’yi bitirince ayrılacağım bir aksilik olmazsa. Daha 1,5 ay var.
yoo cnm inanki yasadigim icin ablani cok iyi anliyorum ssglikta ayip olmuyo.Çok ıkınmamak gerekiyor canım, ayıp olmasın ama ablam da çok kötü kabız oluyordu eldivenle çıkarmaya çalışıyordu maalesef .
masallah cnm cok tatli e tam yemelik olmus bile artikKızlar ben kasintidan çok çekiyordum biliyorsunuz bugün doktora gittim ve tahlil yapıldı şükür bir sıkıntı çıkmadı.allerjik bir durummus krem hap falan verdi.ama çalışamaz aldım artık dinlenme zamanı çünkü ayakkabı falan giymek istemiyorum sürekli kaşınıyorum.bebis büyümüş 2700 civarı olmuş ins sağlıkla kucağımiza alırız.
aynen cnm herkesin sıkıntısı farkli farkli oluyor.ben de her seyi yiyemiyorumsu icmekte cok zorlaniyorum mesela.agzim zehir gibi suyun tadi acı gibi.yediklerimden de tat almiyorum.tinyrose Çok iyi anlıyorum canım, hepimizin bi sıkıntısı var böyle, dikkat et yine de sen elinden geldiği kadar. Ben de kuru incir yiyorum bu ara, demir ilacını da 1 yapınca biraz normale döndüm sayılır bi nebze. Hamilelik gerçekten zormuş. Ben de artık diyorum annem neler çekti acaba. İnan ki yatmak bile zor geliyor. 3 lt su iç dedi doktorum bu kez sürekli tuvalet için kalkıyorum ve her ayağa kalktığımda kasıklarımda çok acı oluyor. Çekerim bu acıyı yine de diyorum yeter ki yavrum haftasını tamamlasın...
Anestezi doktoru niye yapmak istemiyorsa anlamadim valla. Ayrica ucret beklentisi varsa soylesin ona gore ayarlanir. Sonucta ozel hastane orasi. Mutlaka gorup kesinlestir canim insallah hersey istedigin gibi olur. Bana da yazarsan merak ederim cunku.
Canim anestezici yapmak istemiyormus o yuzden teknikeri gonderiyormus o da genel yapiyormus. Spinal yaptik olmadi muhabbeti yapiyorlarmis ama yelizle bunu kesin konusmam lazim once spinal alip yok olmadi genel yaptik istemem yani. Bakalim hayirlisi haftaya konusuruz kesinlestiririz ins
ne hakla..ameliyat bu yahu isteksiz yapilir mi manyak mi bunlar ..
ozelde de isteksizlik durumlari oluyo mu
hastaneyi baslarina yikarim aci hissedersem.
ben de spinal istiyordum korkum aci hissetmekti boyle okuyunca kotu oldum ya.benin doktor da yureklendirse iyi olur
Olur mu öyle şey arkadaşlar. Boşuna üzmeyin ve doldurmayın kendinizi. Ben 2 defa sezaryen oldum, ikisinde de spinal yaptılar ve tutmadı, hafif anestezi ile uyuttular. Bu tamamen bünyeye bağlı. Herşey olacağına varır , çok düşünmemek lazım...Anestezi doktoru niye yapmak istemiyorsa anlamadim valla. Ayrica ucret beklentisi varsa soylesin ona gore ayarlanir. Sonucta ozel hastane orasi. Mutlaka gorup kesinlestir canim insallah hersey istedigin gibi olur. Bana da yazarsan merak ederim cunku.
aciyi hissettiniz mi peki o sirada.Olur mu öyle şey arkadaşlar. Boşuna üzmeyin ve doldurmayın kendinizi. Ben 2 defa sezaryen oldum, ikisinde de spinal yaptılar ve tutmadı, hafif anestezi ile uyuttular. Bu tamamen bünyeye bağlı. Herşey olacağına varır , çok düşünmemek lazım...
Oyy maşallah ne güzel büyümüş sanada geçmiş olsun canım doğumuna karar vermişmiydin Hakan beye gitmeye devam mıKızlar ben kasintidan çok çekiyordum biliyorsunuz bugün doktora gittim ve tahlil yapıldı şükür bir sıkıntı çıkmadı.allerjik bir durummus krem hap falan verdi.ama çalışamaz aldım artık dinlenme zamanı çünkü ayakkabı falan giymek istemiyorum sürekli kaşınıyorum.bebis büyümüş 2700 civarı olmuş ins sağlıkla kucağımiza alırız.
Cok sagol cnm.Evet cnm devam.doguma karar vermedik akisina buraktik.38 e kadar normali bekliycez 38 de sezeryan olacak.Oyy maşallah ne güzel büyümüş sanada geçmiş olsun canım doğumuna karar vermişmiydin Hakan beye gitmeye devam mı
Evet cnm biz severken dişlerimizi sikiyoruz artıkmasallah cnm cok tatli e tam yemelik olmus bile artik
Maşallah bebişin kilosu cok iyi geçen hafta gittiğimde 2250 idi bizimki :)Kızlar ben kasintidan çok çekiyordum biliyorsunuz bugün doktora gittim ve tahlil yapıldı şükür bir sıkıntı çıkmadı.allerjik bir durummus krem hap falan verdi.ama çalışamaz aldım artık dinlenme zamanı çünkü ayakkabı falan giymek istemiyorum sürekli kaşınıyorum.bebis büyümüş 2700 civarı olmuş ins sağlıkla kucağımiza alırız.
dogsun da zamaninda mincirin bol bolEvet cnm biz severken dişlerimizi sikiyoruz artıkannemde esimde bana benzetiyor bakalım kime benziyecek
Evet cnm aynen az kaldı kafası falan 35+6 falan çıktı.herwlde ben bir aya doğurmuş olucam .sağlıkla doğsunlar inş.dogsun da zamaninda mincirin bol bol
masallah cnm senin az kalmis sayilir tek rakamli gunlere gecmen dilegiyle artik
darisi bize insallah
Cnm bunlar yaklaşık değerler olduğu için kiloya çok takilmiyorum ama kilo alımı bu haftalarda hızlandı.karnimda hiç çatlak yoktu bu hafta pembe pembe baya geniş çatlamalar oldu :-(Maşallah bebişin kilosu cok iyi geçen hafta gittiğimde 2250 idi qbizimki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?