- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #27.841
canım maddi duruma göre değişir çok çok iyiyse al ordan ama değilse pahalı o fiyat oralardan alma .normal bebek mağazalarında 40-50 lira 5li set bilemedin 60 lira. önemli olan yüzde yüz pamuk olması .ben bugün lcw'den aldım bir kaç parça yüzde yüz pamuk ve organik pamuktu aldığım zıbın seti 35 liraydı.zaten 1 -2 ay anca giyiyorlar hemen küçük geliyorkızlar birşey soracagım. bende artık yavaş yavaş bişeyler almaya başladım. bu hafta sonu tekzenden dolabını ve şifonyerini alacagız inşallah. netten carters ın ve mothercare ın zıbınlarına bakıyorumda 100 tl ve üzeri. mesela 5li zıbın 110 tl falan tabi indirimli halleri. çokmu pahalı sizce. yani iyi bişey olsun diyorum ama alttarafı bi zıbınada 110 lira verilir mi ki acaba. aramızda tecrübeli anneler var. en azından neye nekadar vermemiz gerektiğini bilirler :) yada sizler alışverişlerinizde neye önem veriyorsunuz. şu şukadar eder pahalıda olsa alırım dediğiniz şeyler varmı ? ve sizce erken mi alışveriş için ?
Yani ben vermem o kadar para ama tabi herkesin dusuncesi farkli. Sunu kesin soyleyebilirimki asla erken degil gec bile cunku hicbir sey planlandigi gibi olmuyor simdiki aklim olsa herseyi erkenden alirdim. Dr disari cikma dedi erken dogum riskim var bir suru eksik var o yuzden elzem olan seyleri hemen alin bence ne olur ne olmaz.kızlar birşey soracagım. bende artık yavaş yavaş bişeyler almaya başladım. bu hafta sonu tekzenden dolabını ve şifonyerini alacagız inşallah. netten carters ın ve mothercare ın zıbınlarına bakıyorumda 100 tl ve üzeri. mesela 5li zıbın 110 tl falan tabi indirimli halleri. çokmu pahalı sizce. yani iyi bişey olsun diyorum ama alttarafı bi zıbınada 110 lira verilir mi ki acaba. aramızda tecrübeli anneler var. en azından neye nekadar vermemiz gerektiğini bilirler :) yada sizler alışverişlerinizde neye önem veriyorsunuz. şu şukadar eder pahalıda olsa alırım dediğiniz şeyler varmı ? ve sizce erken mi alışveriş için ?
tabiki canım :)Cok tatlilarmis link atabilir misin cnm bende bakim
Geçmiş olsun canım, inşallah magnezyumlar işe yarar. Rabbim zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah. Suyunun fazla olmasının bi nedeni var mıymış?Bende bugun dr gittim. Arada bir adet olcakmisim gibi agri giriyordu nst ye girdim bugun sanci cikti. Bebegim hafta olarak onde ve suyum fazla erken dogum riskim vardi zaten. İki gun magnezyum kullanip cumartesi nst ye tekrar giricem sanci cikarsa igne vuracaklarmis. İlk hedefimiz 34. Haftayi gecmek dedi dr bugun ilk defa korktum. İstirahat bol su dedi. Aslinda bir suredir sıkıntım zaten vardi ama dr hep normal diyordu. Demem o ki ihmal etmeyin ozellikle adet sancisi gibi olanlari onemseyin. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Çok geçmiş olsun bebiş sıkı sıkı tutunur zamanında gelir inşallahBende bugun dr gittim. Arada bir adet olcakmisim gibi agri giriyordu nst ye girdim bugun sanci cikti. Bebegim hafta olarak onde ve suyum fazla erken dogum riskim vardi zaten. İki gun magnezyum kullanip cumartesi nst ye tekrar giricem sanci cikarsa igne vuracaklarmis. İlk hedefimiz 34. Haftayi gecmek dedi dr bugun ilk defa korktum. İstirahat bol su dedi. Aslinda bir suredir sıkıntım zaten vardi ama dr hep normal diyordu. Demem o ki ihmal etmeyin ozellikle adet sancisi gibi olanlari onemseyin. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Suyum fazla ve bebek iri canim 31 haftayiz ama karin cevresi 35 haftalik. 37. haftada falan tabi oglum beklerse o kadar alicaklar
Amin canim cok sagol. Aslinda sekerden suphelendiler seker yuklemesinde sınırda cikmisti 10 gundurde seker takibi yapiyorum dr asiri bir sey yok dedi ama tam olarak şu yuzden diye bir sebep soylenmedi.Geçmiş olsun canım, inşallah magnezyumlar işe yarar. Rabbim zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah. Suyunun fazla olmasının bi nedeni var mıymış?
Benimkininde karın çevresi önde bende şekerden mi acaba diyorum doktora söyledim ama her bebek aynı olmaz kimisi iri olur ondan dedi.Siz açlık şekerinemi baktırıyosunuz nasıl takip ediyosunuz bende yaptırsamAmin canim cok sagol. Aslinda sekerden suphelendiler seker yuklemesinde sınırda cikmisti 10 gundurde seker takibi yapiyorum dr asiri bir sey yok dedi ama tam olarak şu yuzden diye bir sebep soylenmedi.
Çok geçmiş olsun bebiş sıkı sıkı tutunur zamanında gelir inşallah
Benimde 2 gündür adet sancısı gibi sancım oluyor senin nasıl oluyordu sık sık mı yada bebek hareket ettikce mi bende korktum şimdi[/QUOTE
Cok tesekkur ederim Oyle asiri rahatsiz edicek bi sanci degildi benimki sık sık da degildi ben normalde adet olmadan 10 gun once falan baslardi agrilarim onun gibi arada bir oluyodu. Ama kaburgalarima dogru cok aci hissediyodum asil ordan rahim kasiliyomus bebegi asagi iten kaslar varmis herhalde onemli olan onlarmis bilemedim ben tabi cocuk ayaklarini koyuyo o yuzden aciyo diye dusunuyodum.
Anladım canım, önde olsun yaa, benimkinin de karın çevresi geride. Ben de evde yatıyorum sürekli, bi sağa bi sola, 15 gündür böyleyim. Dışarıya çıkamamak zormuş, alacak bakacak çok şey vardı şimdi kaldı öyle, bir kısmını eşim gidip halletti bi başına.Amin canim cok sagol. Aslinda sekerden suphelendiler seker yuklemesinde sınırda cikmisti 10 gundurde seker takibi yapiyorum dr asiri bir sey yok dedi ama tam olarak şu yuzden diye bir sebep soylenmedi.
Bende esimde iri bebeklermisiz dr sordum o yuzden de olabilir dedi ama sekerimde sınırda ondan da supheleniyor. Ben capaya da gidiyorum orda birinin seker bakmak icin cihazi varsa odunc alin gunluk aclik tokluk olarak olcun dediler. Kayinvalidemin vardi onunkini aldim sabahlari ac tok olcuyorum. Recel falan yersem sekerim iyice cikiyo o yuzden yediklerime dikkat ediyorum suan insülinlik bir durum yok benimBenimkininde karın çevresi önde bende şekerden mi acaba diyorum doktora söyledim ama her bebek aynı olmaz kimisi iri olur ondan dedi.Siz açlık şekerinemi baktırıyosunuz nasıl takip ediyosunuz bende yaptırsam
Rabbim insallah saglik versin evlatlarimiza olsun dinlenicez ne yapalim bende oyle pismanimki bastan halletmedim her seyi benimde kaldi hep simdi herkes panik daha esyalarini bile yikamamistim. Bol bol dua edicez insallah vakitlice gelirler de bizi uzmezler canim sende uzulme her sey yoluna giricek insallahAnladım canım, önde olsun yaa, benimkinin de karın çevresi geride. Ben de evde yatıyorum sürekli, bi sağa bi sola, 15 gündür böyleyim. Dışarıya çıkamamak zormuş, alacak bakacak çok şey vardı şimdi kaldı öyle, bir kısmını eşim gidip halletti bi başına.
Carterstan tulumlar aldım ama zıbına asla o kadar para vermem:) zıbınlarımızı ebebek, hm ve lcw’den farklı aylarda 5’er tane aldım. Hepsi de çok güzel yumuşacık.kızlar birşey soracagım. bende artık yavaş yavaş bişeyler almaya başladım. bu hafta sonu tekzenden dolabını ve şifonyerini alacagız inşallah. netten carters ın ve mothercare ın zıbınlarına bakıyorumda 100 tl ve üzeri. mesela 5li zıbın 110 tl falan tabi indirimli halleri. çokmu pahalı sizce. yani iyi bişey olsun diyorum ama alttarafı bi zıbınada 110 lira verilir mi ki acaba. aramızda tecrübeli anneler var. en azından neye nekadar vermemiz gerektiğini bilirler :) yada sizler alışverişlerinizde neye önem veriyorsunuz. şu şukadar eder pahalıda olsa alırım dediğiniz şeyler varmı ? ve sizce erken mi alışveriş için ?
Çok teşekkür ederim canım, bende bugün sipariş vereceğim ürünü inceleyip karar vereceğim :) Almışken bi kaç parça bakayım dedim :)https://tr.aliexpress.com/item/Bebek-Uyku-Monit-r-Bebek-kamera-monit-r-Kamera-Kablosuz-Video-bebek-izleme-monit-r-Radyo/32882187457.html?spm=a2g10.search0104.3.29.19102129kGfSBt&transAbTest=ae803_4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_204_318_319_10059_10884_10887_100031_10696_450_320_10084_10083_10103_452_10618_535_534_10307_533_532_448_449,searchweb201603_2,ppcSwitch_0&algo_pvid=4d9be155-f160-459e-b802-bc097923709a&algo_expid=4d9be155-f160-459e-b802-bc097923709a-3 kamera olarak bunu aldım canım. Bir arkadaşım kullanıyor çok memnundu. Gelince ben de denedim çok hoşuma gitti. Çözünürlüğü, gece görüşü falan çok iyi. Bebek ses çıkardığında otomatik olarak senin yanındaki monitör yanıyor ve bebeğin sesi geliyor. iyi ki almışım dedim :)
ateşölçeri henüz deneme fırsatım olmadı ama onu da kullananlar memnundu.
Anladım teşekkür ederimBende esimde iri bebeklermisiz dr sordum o yuzden de olabilir dedi ama sekerimde sınırda ondan da supheleniyor. Ben capaya da gidiyorum orda birinin seker bakmak icin cihazi varsa odunc alin gunluk aclik tokluk olarak olcun dediler. Kayinvalidemin vardi onunkini aldim sabahlari ac tok olcuyorum. Recel falan yersem sekerim iyice cikiyo o yuzden yediklerime dikkat ediyorum suan insülinlik bir durum yok benim
Amin canım inşallah. Her şey hazırlanır canım paniklemeyin :)Rabbim insallah saglik versin evlatlarimiza olsun dinlenicez ne yapalim bende oyle pismanimki bastan halletmedim her seyi benimde kaldi hep simdi herkes panik daha esyalarini bile yikamamistim. Bol bol dua edicez insallah vakitlice gelirler de bizi uzmezler canim sende uzulme her sey yoluna giricek insallah
AA çok güzelmiş canım çok beğendim gerçekten şekerlemeler için çok mantıklı. 11 gün çok iyi bir süre hızlı gelmiş gerçekten . Bende satıcı yorumlarına bakıp alayım ozaman . Bir ayda gelse çok bir vaktimiz kalmamış :)canım ben braun un kulaktan ölçenini aldım trendyoldan 350 liraya almıştım Braun Irt 6520 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer . kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar doktorum da tavsiye etmişti o şekilde almıştım.
Bence aliexpress güvenilir satıcılardan aldıktan sonra çok iyi. gelmeyen hiç bir ürünüm olmadı çok sık alışveriş yapıyorum ben.
Eki Görüntüle 2198655 Eki Görüntüle 2198656
Bunları yeni sipariş verdim 11. gün geldi hastanede dağıtmak için aldım. soldakilere badem şekeri koyucam. sağdakilere de gelen çocuklar için jelibon falan. bütün kuzenlerimiz çocuklu hastaneye da gelirler bizimkiler illa. çocuklara da değişik bişey olsun dedim
Mühendis babayı bend takip ediyorum canım bir bakayım hangisini önermiş :)biz de ali expressten aldık. eşim aldı markasını hatırlamıyorum. mühendis babadan görüp almıştık.
bebek kamerası hangisi diye soracaktım ama paylaşmışsın :) teşekkürler inceliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?