- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.801
Maşallah ne güzel kilo almışKızlar kontrolumuz vardı bugün.minnos büyümüş maşallah, balyanak 3200 olmuş dedi doktorkafa 38 de bacak vücut 36 da. bu durum normalmis.artik her angelse gelebilir dikkatli ol hareketlere dikkat et dedi.en geç 26 Kasım.her hafta kontrol artıkdedi.
Oyy maşallahKızlar kontrolumuz vardı bugün.minnos büyümüş maşallah, balyanak 3200 olmuş dedi doktorkafa 38 de bacak vücut 36 da. bu durum normalmis.artik her angelse gelebilir dikkatli ol hareketlere dikkat et dedi.en geç 26 Kasım.her hafta kontrol artıkdedi.
3200 müKızlar kontrolumuz vardı bugün.minnos büyümüş maşallah, balyanak 3200 olmuş dedi doktorkafa 38 de bacak vücut 36 da. bu durum normalmis.artik her angelse gelebilir dikkatli ol hareketlere dikkat et dedi.en geç 26 Kasım.her hafta kontrol artıkdedi.
Daha alır sizinkiler de cnm ben biraz hafta olarak ondeyim ya ondan canım3200 müay maşallah benimki 3200 doğsa göbek atarım :)
36 haftalık canım yarın 37 ye basliycaz nasipse ;-)Oyy maşallahKaçıncı haftadasın ki canım ilk senin bebiş gelecek o halde :)
Canım ben hiç dikkat etmiyorum şundan kilo alır bundan kilo alır demiyorum ne zaman canımız ne isterse onu yiyoruzMaşallah ne güzel kilo almış
maşaAllah bende artık sabır kalmadı bir tane kızım da olunca çok zor oluyor hemen yoruluyorum :/36 haftalık canım yarın 37 ye basliycaz nasipse ;-)
Ben çok hareketliyim canım süpürge ev temizliği şimdi bardak süslemesi yaptım beşiğin cibinligine süs simdide renkli halattan kapı süsü ve paspas yapcam bana yardım eden de yok hiç olmadı zaten :-( mecbur hareket etmek zorundayım galibamaşaAllah bende artık sabır kalmadı bir tane kızım da olunca çok zor oluyor hemen yoruluyorum :/
hareket etmen iyi canım ödem olmaması için. herşeyi kendin yapman da bir yönden güzel bence çünkü özenle sevgiyle yapıyorsun ya çok özel ve değerli oluyor inan =) benimde ailem yurt dışında ilk doğumda yoklardı bunda da olamayacaklar malesef hayırlısı sağlık olsun canımBen çok hareketliyim canım süpürge ev temizliği şimdi bardak süslemesi yaptım beşiğin cibinligine süs simdide renkli halattan kapı süsü ve paspas yapcam bana yardım eden de yok hiç olmadı zaten :-( mecbur hareket etmek zorundayım galiba
Maşallah sübhanallah yaa ne güzel az kaldı Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. :)Kızlar kontrolumuz vardı bugün.minnos büyümüş maşallah, balyanak 3200 olmuş dedi doktorkafa 38 de bacak vücut 36 da. bu durum normalmis.artik her angelse gelebilir dikkatli ol hareketlere dikkat et dedi.en geç 26 Kasım.her hafta kontrol artıkdedi.
Evet canım kilo içinde iyi oldu toplam 9 kilo aldım çatlak falan da yeni yeni başladı hakkımızda hayırlısı.saglikla doğsun minnoslarhareket etmen iyi canım ödem olmaması için. herşeyi kendin yapman da bir yönden güzel bence çünkü özenle sevgiyle yapıyorsun ya çok özel ve değerli oluyor inan =) benimde ailem yurt dışında ilk doğumda yoklardı bunda da olamayacaklar malesef hayırlısı sağlık olsun canım
Amin canım çok sağol hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah.bazen öyle hareketler yapıyor firliycak saniyorum korkuyorumMaşallah sübhanallah yaa ne güzel az kaldı Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. :)
Amin canım çok sağol hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah.bazen öyle hareketler yapıyor firliycak saniyorum korkuyorum
Aynen bende öyle inşallah benimkide kilo almıştır bakalım hiç özel ve düzenli beslenmedim canım ne isterse onu yiyorum şimdiye kadarda 10 kilo aldımCanım ben hiç dikkat etmiyorum şundan kilo alır bundan kilo alır demiyorum ne zaman canımız ne isterse onu yiyoruz
Sancin var mı dedi doktor, yok dedim sancı.nasil oluyor sancı canım kasikta mi?Benimde öyle çıkacak gibi hareket ediyor. Sancılarım da oluyor bu ara.
Sancin var mı dedi doktor, yok dedim sancı.nasil oluyor sancı canım kasikta mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?