2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah ne güzel kilo almış

Oyy maşallah Kaçıncı haftadasın ki canım ilk senin bebiş gelecek o halde :)

kızlar hastane odasının kapısı için tül alacağım da internetten bakıyorum. 2 çeşit tül var grek ve kristal tül sizce hangisinden almalı? Bir de eni boyu ne kadar olmalı tülün fikriniz var mı?

3200 mü ay maşallah benimki 3200 doğsa göbek atarım :)

maşaAllah bende artık sabır kalmadı bir tane kızım da olunca çok zor oluyor hemen yoruluyorum :/
Ben çok hareketliyim canım süpürge ev temizliği şimdi bardak süslemesi yaptım beşiğin cibinligine süs simdide renkli halattan kapı süsü ve paspas yapcam bana yardım eden de yok hiç olmadı zaten :-( mecbur hareket etmek zorundayım galiba

hareket etmen iyi canım ödem olmaması için. herşeyi kendin yapman da bir yönden güzel bence çünkü özenle sevgiyle yapıyorsun ya çok özel ve değerli oluyor inan =) benimde ailem yurt dışında ilk doğumda yoklardı bunda da olamayacaklar malesef hayırlısı sağlık olsun canım

Maşallah sübhanallah yaa ne güzel az kaldı Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. :)

Evet canım kilo içinde iyi oldu toplam 9 kilo aldım çatlak falan da yeni yeni başladı hakkımızda hayırlısı.saglikla doğsun minnoslar

Kizlar ben hala kontroldeyim.
2 kilo olmus ama calisabilir raporu icin nstye bagladilar sanci ve kalp ayisinda dusus cikti.
Doktor vajinal muayene yapti rahim uzunlugu vs normal ama kafa asagi inmis. Simdi 40 dakikalik bir nst daha istedi ayrica idrar tahlili, ona gore calisabilir raporu verecekmis.

Kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. 32+2'yiz. Yine nstye bağladı sancı çıkmadı. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim kontrollere. Her şey yolunda dedi doktor. Kilosu 1.800 olmuş, 3 haftada 480 gram almış. Bana az geldi ama artık takmıyorum. Ben elimden geldiği kadar iyi besleniyorum demek ki zayıf bir çocuk olacak anası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…