- 16 Aralık 2016
- 3.227
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.821
Ellerine saglık canım çok güzel olmuşEzmu0810 Canım ben de senden ilham alıp kese işliyorum. İçine lavanta mı koyacaksın? Lavantanın kilosu 75 tl dedi aktar. 45 taneye 1 kilo giderse çok gibi geldi bana.
Maşallah koca bi bebek olmus :)Kızlar kontrolumuz vardı bugün.minnos büyümüş maşallah, balyanak 3200 olmuş dedi doktorkafa 38 de bacak vücut 36 da. bu durum normalmis.artik her angelse gelebilir dikkatli ol hareketlere dikkat et dedi.en geç 26 Kasım.her hafta kontrol artıkdedi.
canım naptın alabildin mi raporu? sorun çıkmamıştır umarım.Kizlar ben hala kontroldeyim.
2 kilo olmus ama calisabilir raporu icin nstye bagladilar sanci ve kalp ayisinda dusus cikti.
Doktor vajinal muayene yapti rahim uzunlugu vs normal ama kafa asagi inmis. Simdi 40 dakikalik bir nst daha istedi ayrica idrar tahlili, ona gore calisabilir raporu verecekmis.
Cnm benim kürtaj düşüklerin var o yüzden normali 38 den sonra bekleme taraftarı değilim hem ben hem doktorum.en son 2700 falandı 2 hafta önce.olcumlerde kaymalar illaki oluyordur canım kesin sonuç değil.koca yanaklı birşey olmuş anası gibiMaşallah koca bi bebek olmus :)
en son gittiğinde kaç kiloydu . Benımde kontrolum ctesi cok merak edıyorum ne alemde . Doğum şeklinden konustunuz mu
Bizim aynı bebisler bakalım hangimiz önce dogcakEvet kasiklarimda ağrı oluyor. Cuma kontrolde söyleyeceğim doktoruma, cevremde herkes normal son haftalarda olur diyorlar.
Maşallah subhanallah.Cnm benim kürtaj düşüklerin var o yüzden normali 38 den sonra bekleme taraftarı değilim hem ben hem doktorum.en son 2700 falandı 2 hafta önce.olcumlerde kaymalar illaki oluyordur canım kesin sonuç değil.koca yanaklı birşey olmuş anası gibisağ salim dogsunlar inş seninde kocaman olmuştur canim
Canim benim minnos da 1800 gram olmus, doktor cok iyi dediKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. 32+2'yiz. Yine nstye bağladı sancı çıkmadı. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim kontrollere. Her şey yolunda dedi doktor. Kilosu 1.800 olmuş, 3 haftada 480 gram almış. Bana az geldi ama artık takmıyorum. Ben elimden geldiği kadar iyi besleniyorum demek ki zayıf bir çocuk olacak anası gibi
Bazen diyorlar ya ameliyatta pihti atti akcigerlere falan ondan korkuyorum.Dr sorun olmaz diyor ona guvenip Allaha siginmaktan baska care yok sanirim artikbenim de elime geliyordu kendi dr.um pıhtı olabilir dedi, kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanıyorum ben iğnemin dozunu artttırdı her ihtimale karşı..doppler için kalp damara gönderdi pıhtı değilmiş o ele gelen seertlik, görevini tamamlamış eski damarmış..ameliyatla alınması gerkiyormuş..
Evet illaki bir gorunmek gerekiyor soru isareti kalmamasi icin.Bende oluştu canm kontrole gittiğimde doktora soylicem gerekirse kal damara giderim
Canm sağlıklı olsunlar da kiloyu takmayacağız artık. Zaten doktor da gayet iyi dedi kilosu için.Canim benim minnos da 1800 gram olmus, doktor cok iyi dedihic takilma gayet normal sukur. Allah can sagligi versin
Bu arada kizlar benim rahim agzimda da kisalma olmus biraz 2.8 olctu
2 tane proluton depot ve gunluk 2 tane progestan verdi. Dinlenerek gecir zamanini dedi. Ama korkacak birsey yok dedi bu saatten sonra Allah'in izniyle erken dogumla ilgili sıkıntı olmaz insallah dedi. Tabi yine vaktini beklesin insallah hayirlisiyla. Bizim de 2 haftada bir kontroller artik.
Aynen oyle canim doktorlarimiz iyi dedikten sonra tamamdir.Canm sağlıklı olsunlar da kiloyu takmayacağız artık. Zaten doktor da gayet iyi dedi kilosu için.
Sen de rahim ağzı kısalmasına çok takılma canım zaten bu haftalardan sonra kısalması normalmiş.
Aldim ama gunde 3 progestan kullan cuma tekrar gel dedi. Yine nstye baglayacak duruma gore iptal edebilirmis. Sanci disinda her sey normal amacanım naptın alabildin mi raporu? sorun çıkmamıştır umarım.
Proluton kaç günde bir vurul dedi canımCanim benim minnos da 1800 gram olmus, doktor cok iyi dedihic takilma gayet normal sukur. Allah can sagligi versin
Bu arada kizlar benim rahim agzimda da kisalma olmus biraz 2.8 olctu
2 tane proluton depot ve gunluk 2 tane progestan verdi. Dinlenerek gecir zamanini dedi. Ama korkacak birsey yok dedi bu saatten sonra Allah'in izniyle erken dogumla ilgili sıkıntı olmaz insallah dedi. Tabi yine vaktini beklesin insallah hayirlisiyla. Bizim de 2 haftada bir kontroller artik.
ben de yanmadan degil de cnm agzimdaki acı tstdan dolayi uyuyamiyorum.ve but tat yuzunden surekli elimin altinda yiyecek oluyor o da tuzlu bisey olcak illa.mesela havuc yiyorum nar yiyorum tuzlu kuruyemis yiyorum falan.tatli bisey yersem de ardindan illaki tuzlu yicem yoksa daha da agzim acilasiyor.ve ne yersem yiyim o aci tat gitmiyor.malesef suyu da bu yuzden az iciyorum.su acı geliyo ve her icitigimde gaz yapiyo ve sanki yediklerim cikicakmis gibi oluyo.reflümü arttiriyo sanki su.Aynen sen muza bi ara ver ben de pek yemiyorum bende de aşırı mide yanması yapıyor muz anlamadım gitti ne yesem midem yanıyor ya valla bunaldım dün gece uyuyamadım yine yama yüzümden kalktım kustum öyle uyudum benim bekarken de mide sorunum vardır reflüm vardı ama ben bu kadar yanmayı hiç yaşamadım boş mideyle yanıyor birşey yesem yanıyor üstüne bir de yediklerim ağzıma geri geliyor bana geçen ay balık takviyesi verdi dr Bayada pahallı bir takviyeydi aldım İnan iki kez kullanmadım sürekli ağzıma geri geldiği için tiksindim balık tadından az kaldı diyip avunuyorum rabbim başka şey vermesin geliyor bir şekilde günler dediğin gibi...senin dr ne güzel istediğini yapmakta ısrarcı değil ben de bunu anlamıyorum normal isteyen gider sezeryan destekleyeni bulur ben normali destekleyeni buldumBenim gittiğim iki doktorunda Doğum ücreti çok geliyor bana biri sezeryanı 4000 bine yapıyor biri 3000 bine evet iyi olsun verelim diyoruz eşimle ama bu seferde sinir ediyor beni bakalım haftaya tekrar gidecem aynısını yaparsa değişecem
Kasılma dediğin nasıl bişey ki bende de oluyor mu acaba merak ettim. Hissettiğim bişey yok pek ama bilemedim şimdi. Yarın sabah 32+0 bende rapor alacağım hemde kontrolüm var da merak ettim sancı ve kasılma olayını. İnşallah sende sıkıntısız ulaşırsın sonuca.Kizlar bu arada karnimin komple kasilmasinda cikti sancilar, onlar sanciymis demek ki. 60 civariydi ama duzensizdi tabi. Doktor muayene ederken de oldu sen bunu hissetmiyo musun simdi dedi. Duzensiz de olsa araligi yakin yani yarim saatte 3-4 kere yasiyorum bu durumu ortalama. Hissediyorum ama uzun zamandir oldugu icin normal gibi geliyor bana artik dedim. Normal degil dedi ve tekrar nstye gonderdi.
Bakalim cuma gunu ne diyecek bana, aceleci bir bebege benziyor dedi...
Aaa çok sağol canım. 75 bana çok geldi cidden.Canim nikahsekerimalzeme sitesine baksana. Odeme sadece havale oluyor ama ben cok alisveris yapmistim. 1 kilo lavanta 36 lira diyor ben ordan alcam.
Canim grek tulun petekleri daha irice, kristal daha hos duruyor ama hastane kapisinda fark eder mi o gorunus bilmiyorum.kızlar hastane odasının kapısı için tül alacağım da internetten bakıyorum. 2 çeşit tül var grek ve kristal tül sizce hangisinden almalı? Bir de eni boyu ne kadar olmalı tülün fikriniz var mı?
ben de oyle dusunuyorum.öpme konusunda kati olurum.ama dokunma diyemecegik icin bu iyi fikirEvet süper fikir kesinlikle yapılmalı. Öpma konusunda bende biraz katı olucam sanırım ama bebeğimin sağlığı için kimse kusura bakmasın daha önemli bişey yok. İstediklerini söyleyebilirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?