2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ezmu0810 Canım ben de senden ilham alıp kese işliyorum. İçine lavanta mı koyacaksın? Lavantanın kilosu 75 tl dedi aktar. 45 taneye 1 kilo giderse çok gibi geldi bana.
Ellerine saglık canım çok güzel olmuş
35 kese yaptım ben 150 gram lavanta aldık fazla bile canım elyafla koyulcak içine 5 parça lavanta atsan yeticek kokusu çıkıyo yogun oluyo ben fazla bile aldım gibime geliyor fazla koyucam güzel koksun 150 gramı 5 tl aldım canım
Sadece lavanta koyulsa hemn çok kokar hemde masraflı olur elyaf koyunca kesede güzel oluyor yumuşacık oldu
Agzını baglamak içinde tül ince kurdele aldım kesenin agzına ince güpürde aldım herşeyim hazır ama dikilmesi kaldı kaynanam makinada dikicek bende doldurup süsliycem inşalllah
Kolay gelsin sana bayadır işliyorum zor oldu bugun bitti çok şükür

Maşallah koca bi bebek olmus :)
en son gittiğinde kaç kiloydu . Benımde kontrolum ctesi cok merak edıyorum ne alemde . Doğum şeklinden konustunuz mu

kızlar bebişlerinize isime karar verdiniz mi? biz zeynep diyoruz annem daha güzel modern isime bak diyor

canım naptın alabildin mi raporu? sorun çıkmamıştır umarım.

Maşallah koca bi bebek olmus :)
en son gittiğinde kaç kiloydu . Benımde kontrolum ctesi cok merak edıyorum ne alemde . Doğum şeklinden konustunuz mu
Cnm benim kürtaj düşüklerin var o yüzden normali 38 den sonra bekleme taraftarı değilim hem ben hem doktorum.en son 2700 falandı 2 hafta önce.olcumlerde kaymalar illaki oluyordur canım kesin sonuç değil.koca yanaklı birşey olmuş anası gibi sağ salim dogsunlar inş seninde kocaman olmuştur canim

Maşallah subhanallah.
Hadi bakalım hayırlısı hakkımızda hepimizin.
Bian önce ctesi olsa da bende gidersem merakıımı:)

Canim benim minnos da 1800 gram olmus, doktor cok iyi dedi hic takilma gayet normal sukur. Allah can sagligi versin

Bu arada kizlar benim rahim agzimda da kisalma olmus biraz 2.8 olctu
2 tane proluton depot ve gunluk 2 tane progestan verdi. Dinlenerek gecir zamanini dedi. Ama korkacak birsey yok dedi bu saatten sonra Allah'in izniyle erken dogumla ilgili sıkıntı olmaz insallah dedi. Tabi yine vaktini beklesin insallah hayirlisiyla. Bizim de 2 haftada bir kontroller artik.

Bazen diyorlar ya ameliyatta pihti atti akcigerlere falan ondan korkuyorum.Dr sorun olmaz diyor ona guvenip Allaha siginmaktan baska care yok sanirim artik

Canm sağlıklı olsunlar da kiloyu takmayacağız artık. Zaten doktor da gayet iyi dedi kilosu için.
Sen de rahim ağzı kısalmasına çok takılma canım zaten bu haftalardan sonra kısalması normalmiş.

Canm sağlıklı olsunlar da kiloyu takmayacağız artık. Zaten doktor da gayet iyi dedi kilosu için.
Sen de rahim ağzı kısalmasına çok takılma canım zaten bu haftalardan sonra kısalması normalmiş.
Aynen oyle canim doktorlarimiz iyi dedikten sonra tamamdir.
Rahim kisalmasi da dedigin gibi cok korkulacak bir hal degil su an dedi bakalim 2 hafta sonra nasil olacak, Allah'a emanetiz

Proluton kaç günde bir vurul dedi canım

Kizlar bu arada karnimin komple kasilmasinda cikti sancilar, onlar sanciymis demek ki. 60 civariydi ama duzensizdi tabi. Doktor muayene ederken de oldu sen bunu hissetmiyo musun simdi dedi. Duzensiz de olsa araligi yakin yani yarim saatte 3-4 kere yasiyorum bu durumu ortalama. Hissediyorum ama uzun zamandir oldugu icin normal gibi geliyor bana artik dedim. Normal degil dedi ve tekrar nstye gonderdi.
Bakalim cuma gunu ne diyecek bana, aceleci bir bebege benziyor dedi...

ben de yanmadan degil de cnm agzimdaki acı tstdan dolayi uyuyamiyorum.ve but tat yuzunden surekli elimin altinda yiyecek oluyor o da tuzlu bisey olcak illa.mesela havuc yiyorum nar yiyorum tuzlu kuruyemis yiyorum falan.tatli bisey yersem de ardindan illaki tuzlu yicem yoksa daha da agzim acilasiyor.ve ne yersem yiyim o aci tat gitmiyor.malesef suyu da bu yuzden az iciyorum.su acı geliyo ve her icitigimde gaz yapiyo ve sanki yediklerim cikicakmis gibi oluyo.reflümü arttiriyo sanki su.
Allah yardimcimiz olsun valla cnm
yine agrilarla baş ediliyo da mide sorunlariyla baş edilemiyo.cok zor bi surecten geciyoruz.neyseki az kaldi da teselli oluyo bize.
hem de el isleriyle falan ugrasiyorum bi nebze iyi geliyo.
reflü belasindan kurtulalim da insalah herseyi yemek istiyorum artik eski istahimi istiyorum.
benim doktorum sezeryan isteyen hastalarimdan zorunlu sezeryan ucreti almiyorum dedi 2000 vercem cok sukur
ben de genel mi spinal mi dedigimde ikisi de olur fark etmez spinal daha iyi dedi pek aciklama yapmadi.ben beni rahatlatsin istiyordum ama kendi kendimi cesaretlendirdim bebegimi o anda gormek istedigim icin.
insallah bi an once bulursun cnm doktor.ama bu saatten sonra baska doktor kabul edermi .aslinda hemsire oldugun icin tanidik iyi bildigin doktor yokmuydu cnm direk ona gitseydin.ya da etrafinda duydugun iyi bi doktor yok mu
doktorunu degistirmesen de aslinda doktor sen sezeryan istiyorum deyince illa ki normal yapmaz bence.o sorumlulugu alamaz bence.tabi insan kuskulaniyor yine de yapariz diyip gecistirmis cunku.ne malum acilmanin olmasini beklemeyecegi.ama iste o sorumlulugu alir mi bilmem.

Kasılma dediğin nasıl bişey ki bende de oluyor mu acaba merak ettim. Hissettiğim bişey yok pek ama bilemedim şimdi. Yarın sabah 32+0 bende rapor alacağım hemde kontrolüm var da merak ettim sancı ve kasılma olayını. İnşallah sende sıkıntısız ulaşırsın sonuca.

kızlar hastane odasının kapısı için tül alacağım da internetten bakıyorum. 2 çeşit tül var grek ve kristal tül sizce hangisinden almalı? Bir de eni boyu ne kadar olmalı tülün fikriniz var mı?
Canim grek tulun petekleri daha irice, kristal daha hos duruyor ama hastane kapisinda fark eder mi o gorunus bilmiyorum.
Ben kristal tul alcam

Evet süper fikir kesinlikle yapılmalı. Öpma konusunda bende biraz katı olucam sanırım ama bebeğimin sağlığı için kimse kusura bakmasın daha önemli bişey yok. İstediklerini söyleyebilirler :)
ben de oyle dusunuyorum.öpme konusunda kati olurum.ama dokunma diyemecegik icin bu iyi fikir
hastaneye de goturcem kaynanamlar annemler de bebege dokunmadan once sıksınlar.
alinmak gucenmek yok ilk 3 ay boyle dokunmadan once dezenfektan sıkıcaz elimize biz de dahil olmak uzere ona gore dicem
ama gelen misafirlere kolonya arti dezenfektan karisimini sıkıcam ki yanlis anlamasinlar.
esimi de simdiden tembihledim.abarti buluyo ama bebek enfeksiyon kapar da hasta olursa sana sorarim o zmn dedim o yuzden o da uyucak.
ben bile öpmeye kiyamicaksam dokunmadan once dezenfektan sıkacaksam bi zahmet yabancilar da opmesin dokunmasin
gormemisin cocugu olmus dicekler.ben dr evet gormedim ilk bebegim onlar da yapsaydi napabilirim dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…